Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis"kaktusas

Lietuva, ogi žinokis..Tavieji nareliai man duoti po du lapukus dydžio irgi pumpurus krauna..Ir geltonas, ir baltas..Žydės gal po savaitės, kaip tik per pačias Velykas...Kaip įdomu..Juk pasodinom tai skirtingu metu, maniškiai kol dar prigijo...Geri genai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 05 balandžio 2009 - 08:31
QUOTE(Violeta* @ 2009 04 05, 10:28)
Lietuva, ogi žinokis..Tavieji nareliai man duoti po du lapukus dydžio irgi pumpurus krauna..Ir geltonas, ir baltas..Žydės gal po savaitės, kaip tik per pačias Velykas...Kaip įdomu..Juk pasodinom tai skirtingu metu, maniškiai kol dar prigijo...Geri genai  mirksiukas.gif

Tikrai, man regis genai geri pakliuvo, kad taip dažnai gėlytės žydi. Bet ir suteiktos sąlygos ir šeimininkai matyt nevaidina paskutinio viadmens šiame reikale.

Labai labai džiaugiuosi, kad prigijo ir dar taip greitai žiedais apdovanos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 05 balandžio 2009 - 11:27
sveikos smile.gif parsinesiau is mociutes nareliu kaledinuko rozinio, tai ka man su jais daryti? kisti į vandeni ir laukti klo saknis isleis?
o kokia jiems zeme tinka? galiu i kaktusu sodinti? ax.gif
Atsakyti
ykišau į žeme tuos narelius, o kaip man dabar juos priziureti? kas kiek laiko laistyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(donata60 @ 2009 04 05, 21:47)
ykišau į žeme tuos narelius, o kaip man dabar juos priziureti? kas kiek laiko laistyti? g.gif

Žiūrėk, kad žemė neperdžiūtų, pastatyk kur šiltai ir liek, kad žemė labai smarkiai neišdžiūtų, bet taip pat, kad nebūtų žiauriai šlapia, kad šviežios šaknelės nei išdžiūtų nei supūtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 04 04, 21:19)
as gavau sendien dovanu velykiuka,kaznai ziedukai nenukris  g.gif

Ripsalidopsiai yra atsparesni,todel pumpurus meto maziau mirksiukas.gif

QUOTE(donata60 @ 2009 04 05, 20:47)

Patariu vazoneli ikisti i maiseli.I ji pripusti siek tiek oro ir lengvai uzristi ar uzsegti.Viena syki per savaite pravedinti.Jei turite galimybe :siltnamuka"pastatytikite ant pietinio lango.Ir po men.Jusu augaliukas turetu pradeti roduti nauju nareliu uzuomazgas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 04 05, 22:50)
Ripsalidopsiai yra atsparesni,todel pumpurus meto maziau mirksiukas.gif
Patariu vazoneli ikisti i maiseli.I ji pripusti siek tiek oro ir lengvai uzristi ar uzsegti.Viena syki per savaite pravedinti.Jei turite galimybe :siltnamuka"pastatytikite ant pietinio lango.Ir po men.Jusu augaliukas turetu pradeti roduti nauju nareliu uzuomazgas mirksiukas.gif

aciu uz atsakymus 4u.gif o po kiek mazdaug laiko man maisely nuimti? ax.gif
Atsakyti
Turiu idėją, kas užves naują temelę, pavadinkite ne tik kalėdinis kaktusas, bet ir velykinis. Nes kalbame apie abi rūšis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2009 04 06, 19:39)
Turiu idėją, kas užves naują temelę, pavadinkite ne tik kalėdinis kaktusas, bet ir velykinis. Nes kalbame apie abi rūšis  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif gera mintis tik prieš gala dar primint kažkam reikės g.gif
Atsakyti
QUOTE(donata60 @ 2009 04 06, 18:49)
aciu uz atsakymus 4u.gif  o po kiek mazdaug laiko man maisely nuimti? ax.gif

Po kokiu 3 savaiciu,tik nepamirskit pravedint mirksiukas.gif

QUOTE(vilite @ 2009 04 06, 23:21)
drinks_cheers.gif  gera mintis tik prieš gala dar primint kažkam reikės  g.gif

Nereikes,nereikes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2009 04 06, 19:39)
Turiu idėją, kas užves naują temelę, pavadinkite ne tik kalėdinis kaktusas, bet ir velykinis. Nes kalbame apie abi rūšis  bigsmile.gif

ieškojau atasakymo kodėl maniškis nužydėjo lapkričio-gruodžio mėn. ir paskui visą žiemą neaugo, tik dabar vos vos pradeda leisti naujus narelius. Tai matyt jis bus kalėdinis kaktusas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 04 07, 14:25)
ieškojau atasakymo kodėl maniškis nužydėjo lapkričio-gruodžio mėn. ir paskui visą žiemą neaugo, tik dabar vos vos pradeda leisti naujus narelius.  Tai matyt jis bus kalėdinis kaktusas?  g.gif

DAR KARTA RODAU KAIP ATRODO KALEDINIS IR VELYKINIS KAKTUSELIAI
RODAU VAIZDZIAI:
VELYKINIS PLOKSTELES- http://i041.radikal....a4483a142cc.jpg
ZIEDAI:
user posted image

KALEDINIS
NARELIAI
http://public.fotki....i/dsc00143.html
http://public.fotki....i/dsc00019.html
ZIEDAI:
user posted image
http://public.fotki....era-truncata-1/
Tiek velykinis(ripsolidopsis,zigokaktusas),tiek kaledinis(truncata,buklej),turi ivairiu ziedu atspalviu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 07 balandžio 2009 - 15:19