Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

QUOTE(Sublime @ 2008 12 18, 17:18)
TBS konsultantės labai malonios  mirksiukas.gif  nei karto nepasijutau nesmagiai, ko nepasakyčiau apie kokią Kristianą.... schmoll.gif

Nu zinok ne visos tokios malonios, as Siauliuose buvau "uzsirovus" ant tokios skriagos, kad oi blink.gif Bet tokia viena ir tepasitaike, tai kai bunu siauliuose ir pamatau, kad ji dirba, tai net neinu i parduotuve schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2008 12 18, 00:23)
Gal nedaug tepi, nes man pvz ne greit susigeria..  unsure.gif bet seip geras

Vakar, kai čia rašiau, tai tikrai buvau nedaug užtepus, šiandien jau normaliai, bet vistiek pakankamai greit susigėre. Na, nesakau, kad žaibo greičiu biggrin.gif Bet šiaip dėl to jam priekaištų neturiu. O tai tu nenori mažiau tept, gal ir tau greit susigertų? g.gif

QUOTE(Rauzi @ 2008 12 18, 13:12)
Kas del kanapiu kremo rankom ( tai man jis nieko stebulkingo) gerai kad tik maza tutele pirkau pabandymui,didesni efekta man duoda rasos ranku kremas smile.gif gal cia dar ir nuo odos priklauso  g.gif

Dėl poveikio labai kažko sakyt dar negaliu, nes tepiau jį tik du kartus, bet šiaip kol kas patinka. Šian pasitepiau prieš išeidama (čia apie 15val), o ir dabar dar rankos neišsausėję, man taip retai būna rolleyes.gif Rasos, man regis, esu naudojus, bet jo poveikis kažkaip neįsiminė, matyt, man vidutiniškas buvo
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2008 12 18, 19:34)
Nu zinok ne visos tokios malonios, as Siauliuose buvau "uzsirovus" ant tokios skriagos, kad oi blink.gif  Bet tokia viena ir tepasitaike, tai kai bunu siauliuose ir pamatau, kad ji dirba, tai net neinu i parduotuve schmoll.gif

g.gif Įdomiai čia tau pasitaikė g.gif buvau įsitikinus, kad TBS be problemų aptarnauja... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sublime @ 2008 12 19, 10:51)
g.gif Įdomiai čia tau pasitaikė  g.gif buvau įsitikinus, kad TBS be problemų aptarnauja... g.gif

keista, bet man Siauliu pardavejos neuzkliuvo. visos malonios bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 12 19, 12:18)
keista, bet man Siauliu pardavejos neuzkliuvo. visos malonios bigsmile.gif

Man kliuvo, kazkokia Jurga berods doh.gif
Atsakyti
O kaip dar galima TBS produkcijos isigyti ne parduotuvese? Paaiskinkit man kvailutei.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lelyte99 @ 2008 12 19, 23:26)
O kaip dar galima TBS produkcijos isigyti ne parduotuvese? Paaiskinkit man kvailutei....  blush2.gif

per platintojas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GANE @ 2008 12 19, 01:50)
Vakar, kai čia rašiau, tai tikrai buvau nedaug užtepus, šiandien jau normaliai, bet vistiek pakankamai greit susigėre. Na, nesakau, kad žaibo greičiu biggrin.gif Bet šiaip dėl to jam priekaištų neturiu. O tai tu nenori mažiau tept, gal ir tau greit susigertų? g.gif

Tai koks tikslas ji is vis naudot, jei po kruopele tept unsure.gif ..as tepu kad man normaliai sudrekintu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vixenish @ 2008 12 20, 18:37)
o kaip tuos platintojus rasti?  drinks_cheers.gif

Čia jų pilna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vixenish @ 2008 12 20, 19:04)
Sveikos merginos wink.gif
prisijungiu prie TBS myletoju biggrin.gif  drinks_cheers.gif
turejau problemele su veiko oda.kakta riebalavosi ziauriai,o pvz smakro sritis sausejo. va nusipirkau Juros dumblių dieninis kremuka. nesitikejau tokio gero efekto biggrin.gif db nei spuogelio,nei blizga kakta.super thumbup.gif
tai va db kaip isprotejusi tik ir ziuriu ka cia dar isigyti  blush2.gif
gal ka galite pasiulyti kovai su issipletusiom porom?  ax.gif

Mylimuke,man jau viena i az parase  4u.gif

tai gal irgi tos pačios serijos bandykit, yra nuo porų priemonė j. dumblių, paskui šveitiklis neblogas, naktinė želė
Atsakyti
O nėra nuo porų kažkokios ten kukurūzų serijos (jei nieko nepainioju)? g.gif

O jūs man geriau pasakykit, kaip man kaktos blizgesį panaikint, jeigu mano oda sausa ir labai jautri unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 12 20, 22:32)
O nėra nuo porų kažkokios ten kukurūzų serijos (jei nieko nepainioju)?  g.gif

O jūs man geriau pasakykit, kaip man kaktos blizgesį panaikint, jeigu mano oda sausa ir labai jautri  unsure.gif

Mylimuke, o nuo ko kakta blizga, jei oda sausa? Klausiu, nes paprastai blizga riebi oda.
Gal pabandyk Tea tree seriją. mirksiukas.gif
Atsakyti