Sveikos, Kokį kremą veidui naudojate šaltu metu? Turiu su vitaminu E, na ne tą vasarinį, bet galvoju ar nenudegins man odos šaltis, nes paskaičiau, kad ypač drėkinantis....
Sveikos,
Kokį kremą veidui naudojate šaltu metu? Turiu su vitaminu E, na ne tą vasarinį, bet galvoju ar nenudegins man odos šaltis, nes paskaičiau, kad ypač drėkinantis....
Sveikos,
Kokį kremą veidui naudojate šaltu metu? Turiu su vitaminu E, na ne tą vasarinį, bet galvoju ar nenudegins man odos šaltis, nes paskaičiau, kad ypač drėkinantis....
Klausiau savo kosmetologes del to. sake, galima teptis ir drekinanciu, bet i lauka galima iseit ne anksciau nei po 40min. ir butu gerai, kad pudra ant virsaus
Sveikos,
Na nusipirkau šiandien aviečių sviestą, niam niam kaip kvepia Pernai jojobos turėjau, tikrai neblogas. Dabar sakė, kad jojobos nebeturi toliau tepsiuos savo vitaminą e, žiūrėsiu kaip bus, šiandien lyg nieko blogo nesijuto