Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

QUOTE(petite princesse @ 2009 01 06, 12:53)
sveikos, jungiuos prie anoniminiu bodyshopoholikiu  4u.gif
vakar prigirebiau abi sventines paletes:

user posted image

ilgai sukau apie jas ratus, bet vakar pamaciau, kad nuolaida 50%, tai griebiau abi daug negalvodama  wub.gif
dabar darausi sarasiuka, ko reikes uzsipirkt, nes cia rytoj ispardavimai prasideda  cool.gif nusimato sunkus metai, tai dar kol yra proga, reikia apsirupinti kvapais  ax.gif

o tai cia per tarpininkes pirkai ar kaip? pas mus Kaune TBS tai jiems dar nera nuolaidos unsure.gif bet jau ryskus doh.gif labai gerai tepasi. ti galetu abi spalvos vienoj paletej but blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 01 06, 16:50)
o tai cia per tarpininkes pirkai ar kaip? pas mus Kaune TBS tai jiems dar nera nuolaidos unsure.gif bet jau ryskus doh.gif labai gerai tepasi. ti galetu abi spalvos vienoj paletej but blush2.gif

Jo, aš tą patį pagalvojau, kad galėtų vieni šešėliai būtų su visomis šiomis spalvomis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 01 06, 15:50)

ne, as TBS boutique pirkau, bet as gyvenu Prancuzijoj, tai ispardavimu datos siek tiek skiriasi matyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Voriuke @ 2009 01 06, 15:11)
Sveikos,

noriu paklausti, ar visi TBS kuno sviestai vienodos konsistencijos ar kaip pavadinti. Zodziu as pries tai naudojau braskiu, labai patiko. Vakar atsidariau granatu, tai panasiau i labai tirsta krema nei i kuno sviesta. Ar taip ir buna, ar jis gal pasenes,istizes...?

na net nuejau savojo granatu svesto patikrinti, nes as ji nuo vasaros jau atsidarius ir kazkaip nusigandau ar nebus ir man istizes... bet viskas gerai, konsistencija nepakito, jis toks kietokas palyginus su braskiniu ar mandarinu, bet tikrai nera istizes. gal jus kur siltai laikyta gavote?
Atsakyti
Šiandien nesusilaikiau prieš nuolaidas blush2.gif
Pirkau persikų sviestą ir granatų šveitiklį. Parduotuvėj ir sviesto granatų norėjau, bet kažkaip kvapas nelabai patiko, bet dabar uostau ir uostau šveitiklį, spėju ryt vėl eisiu ir sviestą pirksiu biggrin.gif

Beje, čia rimtai neseniai atsirado? Nes persikus ir granatas pirmą kartą matau LT
Atsakyti
Gal kas turite TBS juros dumbliu dienini krema ir toki pat tonika, noreciau isigyti pigiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaliai lyja @ 2009 01 06, 19:00)

Beje, čia rimtai neseniai atsirado? Nes persikus ir granatas pirmą kartą matau LT

Persikai buvo jau senokai užvešti kaip Limited - man irgi patiko thumbup.gif O granatai nuo praėjusios žiemos atsiradę wink.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal jau kas apžiūrėjo, ar yra nuolaida kokiem kūno sviestam? Nes man tik tiek reikia, tai jeigu nėra nuolaidos - neisiu, kad kuo nesusigundyčiau dar biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nicoletta @ 2009 01 06, 21:24)
Sveikos,
Gal jau kas apžiūrėjo, ar yra nuolaida kokiem kūno sviestam? Nes man tik tiek reikia, tai jeigu nėra nuolaidos - neisiu, kad kuo nesusigundyčiau dar  biggrin.gif  doh.gif

Yra 36 su centais kainuoja wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Sinuhas @ 2009 01 06, 20:41)
Persikai buvo jau senokai užvešti kaip Limited - man irgi patiko thumbup.gif O granatai nuo praėjusios žiemos atsiradę wink.gif

Siaubas, kokia atsilikus aš doh.gif
Nes kažkaip buvau prieš naujus ir nepastebėjau, tai man šiandien tokia naujiena pasirodė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaliai lyja @ 2009 01 06, 22:43)
Yra 36 su centais kainuoja wink.gif
Papildyta:
Siaubas, kokia atsilikus aš  doh.gif
Nes kažkaip buvau prieš naujus ir nepastebėjau, tai man šiandien tokia naujiena pasirodė biggrin.gif

Šakės,dabar man prireikė persikinio sviestuko unsure.gif doh.gif doh.gif lyg dar maža būtų biggrin.gif biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėtų arbata @ 2009 01 06, 21:10)
Šakės,dabar man prireikė persikinio sviestuko  unsure.gif  doh.gif  doh.gif  lyg dar maža būtų  biggrin.gif  biggrin.gif  doh.gif

Jis labai skaniai kvepia wub.gif Jaučiu ir aš susigundysiu, nes man tikrai patiko.

O tai kuriems sviestams nuolaida iki 36 litų ?
Atsakyti
QUOTE(Sinuhas @ 2009 01 06, 23:19)
Jis labai skaniai kvepia  wub.gif Jaučiu ir aš susigundysiu, nes man tikrai patiko.

O tai kuriems sviestams nuolaida iki 36 litų ?

Kaune maciau amber, granatu, mangu, dar kazkoks, nebepamenu blush2.gif
man tai labai mangu patiko bigsmile.gif ( o gal ten buvo persiku blink.gif ). jau pati susipainiojau.
ryt eisiu vel paziuret biggrin.gif
Atsakyti