man taip pat reiketu gerosios fejos Vilniuje ir katalogiuko

buvau vakar TBSe, bet tiesa pasakius nieko ypatingo nepamaciau
gal jau viska ispirko, bet apsimoka eiti nebent WM Intrigue pirkt, o kitos prekes tai pigiau yra ne parduotuveje vis tiek berods 
tai naudos tik tiek kad viska pauosciau
patiko Mandarinu/Orchideju kvapas, toks visai idomus...
Dar beje maciau tokius rutuliukus pudros, kaip Meteoritai - ivairiu spalvu. Anskciau tokiu nebuvo, tia visai idomu pasidare, gal reikes paieskoti

ir jau yra tas trikampinis blizgesys seseliai/skaistalai is pavasario kolekcijos, tik keista, kad tik jis vienas tera, o kitu apvasariniu naujienu dar nera..
taip pat pastebejau kad pabrango prekes - net matosi kurios, nes ant lenteliu su kainomis uzklijuota ant virsaus kaina ant tokio balto kvadratelio lipnaus, kad nekeisti visos lenteles
idomu kodel jie brangina, jei svaras krenta, juk berods is Anglijos veza, kai kazkada klausiau konsultantes

tai naudos tik tiek kad viska pauosciau

Dar beje maciau tokius rutuliukus pudros, kaip Meteoritai - ivairiu spalvu. Anskciau tokiu nebuvo, tia visai idomu pasidare, gal reikes paieskoti

ir jau yra tas trikampinis blizgesys seseliai/skaistalai is pavasario kolekcijos, tik keista, kad tik jis vienas tera, o kitu apvasariniu naujienu dar nera..
taip pat pastebejau kad pabrango prekes - net matosi kurios, nes ant lenteliu su kainomis uzklijuota ant virsaus kaina ant tokio balto kvadratelio lipnaus, kad nekeisti visos lenteles

idomu kodel jie brangina, jei svaras krenta, juk berods is Anglijos veza, kai kazkada klausiau konsultantes

QUOTE(ChinChin @ 2009 01 09, 10:30)

aga...keista...dabar gi visur nuolaidos...krize gi..nieks ir taip nieko neperka..o jie dar brangina

Būčiau dėkinga, jei ir man parašytumėte kontaktus, kas platina TBS ir katalogą atsiųstumėte

QUOTE(mylimuke @ 2009 01 10, 01:22)
Bent Klaipėdoj buvo užtektinai

QUOTE(uogelle @ 2009 01 10, 00:46)
Būčiau dėkinga, jei ir man parašytumėte kontaktus, kas platina TBS ir katalogą atsiųstumėte 

gavote į až?
as irgi noreciau katalogo

ar kas nors ka nors gero nusipirko body shope per ispardavima?

QUOTE(egliukas28 @ 2009 01 10, 20:43)
mano drauge pirko seselius dvispalvius:

nes norejau jai uzsakyti kad parveztu, bet UK jau ispirkti jie...
o as tai tik apsiziurejau ir tiek, kai reikes - gausiu ir taip pigiau

maciau naujos pavasario linijos shimmer cubes seselius - kur zalsva, gelsva, pilka ir rusva spalvos yra... Planuoju tokius uzsakyti sau, bet man nereikia pilkojo kubelio, gal pavyks surasti, kam si spalva tinka ir "pasidalint"

beje, klausinejo kazkas apie naujienas is TBSo - stai radau siek tiek foto, galiu ideti:
seseliai nauji geltoni blizgus:
Maroko roziu serija - sviestas, kvepalai, duso zele, difuseris: