Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

Kaip jums White Musk linijos kvapai?Ar man tik atrodo, ar chemija labai jauciasi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2009 01 23, 07:12)
Kaip jums White Musk linijos kvapai?Ar man tik atrodo, ar chemija labai jauciasi? ax.gif

Gal kažkiek g.gif
Atsakyti
QUOTE(taskelis @ 2009 01 22, 15:23)
Ot ir ne smile.gif As pirkau, tai netraukiau korteles, vistiek 28 litai buvo  smile.gif

Matyt man akys suprastejo biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mirksiukas.gif gal, kuriai nors teko isbandyti idegi palaipniui suteikianti kuno losjona? labai domintu atsiliepimai ax.gif vis gundausi ji isigytiuser posted image
Atsakyti
QUOTE(evelinute999 @ 2009 01 23, 13:47)
sveikos mirksiukas.gif gal, kuriai nors teko isbandyti idegi palaipniui suteikianti kuno losjona? labai domintu atsiliepimai ax.gif  vis gundausi ji isigytiuser posted image

aš bandžiau. man daug geriau nei kitų firmų, nes kvapas ne toks vriednas
Atsakyti
QUOTE(taskelis @ 2009 01 22, 14:23)
Ot ir ne smile.gif As pirkau, tai netraukiau korteles, vistiek 28 litai buvo  smile.gif

Iki kada akcija kanapiniam kremui? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinuhas @ 2009 01 23, 17:36)
Iki kada akcija kanapiniam kremui?  bigsmile.gif

iki vasario 1 dienos
Atsakyti
QUOTE(evelinute999 @ 2009 01 23, 16:44)
iki vasario 1 dienos

Ačiū thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,

Noreciau suzinoti kas platina TBS kosmetika pigiau ir gauti kataloga :]
Atsakyti
Sveiki,niekur neradau čia temos apie Naująją TBS Nature's Minerals liniją. Jei konkrečiau, tai kaip Jums ta mineralinė pudra. O jei kažką praleidau, tai prašau nurodykit kur jau apie tai buvo diskutuota. Iš anksto ačiū. blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Onaaa @ 2009 01 25, 16:23)
Sveiki,niekur neradau čia temos apie Naująją TBS Nature's Minerals liniją. Jei konkrečiau, tai kaip Jums ta mineralinė pudra. O jei kažką praleidau, tai prašau nurodykit kur jau apie tai buvo diskutuota. Iš anksto ačiū.  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Buvom diskutavę apie mineralinę pudrą,ir nuomonių buvo visokių.
Asmeniškai man ji labai gera thumbup.gif ne tiek maskavimu,o veido išlyginimu,gražios,sveikos spalvos odai suteikimo mirksiukas.gif jei veidas su supgiukais ar kokiais pabėrimais tai ji niekomuom nepagelbės schmoll.gif
Geriausia neueiti į tbs parduotuvę ir pasipudruoti(mane konsultantė dažė cool.gif ) ir pasimatys ar reikalingas daiktas ar ne mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2009 01 25, 19:29)
Buvom diskutavę apie mineralinę pudrą,ir nuomonių buvo visokių.
Asmeniškai man ji labai gera thumbup.gif ne tiek maskavimu,o veido išlyginimu,gražios,sveikos spalvos odai suteikimo mirksiukas.gif jei veidas su supgiukais ar kokiais pabėrimais tai ji niekomuom nepagelbės schmoll.gif
Geriausia neueiti į tbs parduotuvę ir pasipudruoti(mane konsultantė dažė cool.gif ) ir pasimatys ar reikalingas daiktas ar ne mirksiukas.gif  4u.gif

"Susidraugavau" ir aš su mineraline pudra. Vieną dėžutę baigiu, griebsiu antrą thumbup.gif
Atsakyti