Įkraunama...
Įkraunama...

finansiskai priklausoma nuo vyro

QUOTE(LandL84 @ 2010 12 20, 14:10)
būtent, kad tobulėja savo srityje ir neplečia akiračio ten kur nėra aktualu, įdomu.

o tai visų kitų profesijų atstovai plečia akiratį ten kur nėra aktualu ir įdomu?ta prasme,tu domiesi naujais teisės įstatymais ir pakeitimais?nu nėra nei įdomu nei aktualu,bet jei nesi buhalterė tai domiesi ane bigsmile.gif
Atsakyti
Jus sakykit ka norit ,o buna ir taip ,kad net dirbanti moteris prisiklauso is vyro kokia ji nevykusi ir kaip ji be vyro neisgyventu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Priklausoma @ 2010 12 20, 15:09)

PS mano akiratis susiaurėjęs.

lotuliukas.gif na kodel gi ?Cia galima daug ko ismokti ...As tai patobulinau cia savo sugebejimus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti princiesa @ 2010 12 20, 14:42)
Jus  sakykit ka norit ,o buna ir taip ,kad  net dirbanti moteris prisiklauso is vyro kokia ji nevykusi ir kaip ji be vyro neisgyventu  rolleyes.gif

oi žinojau vieną tokią-savo algą vyrui atiduodavo biggrin.gif tipo,nemoka su pinigais tvarkytis ir tt,tai vienai iš vis šakės būtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2010 12 20, 15:44)
oi žinojau vieną tokią-savo algą vyrui atiduodavo biggrin.gif tipo,nemoka su pinigais tvarkytis ir tt,tai vienai iš vis šakės būtų biggrin.gif

Nu ,vat tokios ir raso paskui -jus nedirbancios turit prasyti pinigu ,o vat mes tai pacios jiems tuos pinigus atiduodam biggrin.gif
As ir zinau ne viena ,bet daug tokiu pavyzdziu ,vienas is ju-vyras paprase puse sumos uz nupirkta masina ,nes ir ji su ja retkarciais vazines biggrin.gif Nu ar ne absurdas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti princiesa: 20 gruodžio 2010 - 14:48
QUOTE(Priklausoma @ 2010 12 20, 14:10)
tai blogai?

ne

bet man asmeniskai neidomu - as noriu viska zinot bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti princiesa @ 2010 12 20, 14:46)
Nu ,vat tokios ir raso paskui -jus nedirbancios turit prasyti pinigu ,o vat mes tai pacios jiems tuos pinigus atiduodam  biggrin.gif
As ir zinau ne viena ,bet daug tokiu pavyzdziu ,vienas is ju-vyras paprase puse sumos uz nupirkta masina ,nes ir ji su ja retkarciais vazines  biggrin.gif  Nu ar ne absurdas?

geriausias variantas,pačiai dirbt ir dar vyro pinigus prigriebt sau lotuliukas.gif
tai gal pas juos tokis susitarimas,viskas per pusę? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LandL84 @ 2010 12 20, 15:10)
būtent, kad tobulėja savo srityje ir neplečia akiračio ten kur nėra aktualu, įdomu.

Vat jus rasot -akiracio pletimas .Kitai ismoktas naujas rastas mezgime -didelis sakiracio prapletimas ...Tai kas tai yra is tikro?
Atsakyti
QUOTE(VIVULIA @ 2010 12 20, 16:47)
ne

bet man asmeniskai neidomu - as noriu viska zinot  bigsmile.gif

Ir kaip sekasi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2010 12 20, 15:49)
geriausias variantas,pačiai dirbt ir dar vyro pinigus prigriebt sau lotuliukas.gif
tai gal pas juos tokis susitarimas,viskas per pusę? biggrin.gif

Oi ,oi ,oi ...man verkt noris ,kai isgirstu tokias moteris kalbant ,kokios jos protingos ir kaip moka isvilioti pinigus is savo vyru .Nu jopshmat,tai ko tas vyras vertas ,jei su juo elgiamasi kaip su vaiku ir neturi jis savu pinigu ,praso pas zmona...uzdirbdamas?
Apie "viskas pusiau".Nera taip ,moteris namie daug daugiau dirba,tai kaip cia su "viskas pusiau"?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti princiesa: 20 gruodžio 2010 - 14:54
QUOTE(wit @ 2010 12 20, 14:36)
žodžiu išvada tokia-kuo žmogus didesnis profesionalas, tuo siauresnis jo akiratis.
įdomių čia dalykų galima sužinoti, pasirodo.
ir su kokiu rimtumu pateiktų...

na kiekvienas raso is savo varpines - ka man db nusisaut kad mano padruske toliau darbo nemato ir man toki negera pavyzdi rodo bigsmile.gif beje as uz ja dziaugiuosi, didziuojuosi ja, ir nesvarbu kad su ja kalbantis puse zodziu ir fraziu man nesuprantamos biggrin.gif , nes tokioje srytyje jei teko dirbti dvigubai sunkiau nei kolegai -vyrui doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Rabi @ 2010 12 20, 14:51)
Ir kaip sekasi?  biggrin.gif

visur po biski biggrin.gif o kur idomu - ir visai neblogai cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VIVULIA: 20 gruodžio 2010 - 14:58
QUOTE(VIVULIA @ 2010 12 20, 17:00)
visur po biski  biggrin.gif o kur idomu - ir visai neblogai  cool.gif

Ta prasme, jūsų akiratis iš to "visur po biski" gerokai platensis negu kokio nors disertaciją rašančio fiziko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rabi: 20 gruodžio 2010 - 15:04
Yra tokiu moteru kurios vyrui gavus atlyginimą,liepia visus pinigelius dėt ant stalo,jam gal kokia kapeika palieka arba tas bando nuslepti kazkiek...
Dar toks variantas: vyras parnesa alga,duoda zmonai dali pinigų,sau kazkiek pasilieka,savo dalį vyras pragera,po to prašinėja žmonos ,kad ji jam duotu pinigu ,kai baigiasi pas zmona tie jo duoti pinigai,vyras pradeda aiskint kur tu padejai pinigus,gi daviau tiek ir tiek... doh.gif O jei apsivercia situacija,zmona gauna pajamu,vyras sake ė gi as tau daviau pinigu,duok man dabr tu,nors ji tuos pinigus leido valgiui mokesciams ir tada ant gerimo is tu paciu iskaulindavo... na nudiena,realus variantas, neisgalvotas...
O blogiausiai tuomet,kaip dirba abu,moteris savo alga isleidzia maistui ,mokesciams..vyras baldams,buitiniai technikai,automobiliui...o galiausiai taip gyvene ilga laika,moteris kaip ir nieko nepirko,nieko neuzgyveno...jei skirybos,tai kraunas daiktelius,o ju tik keli,nes juk ji nieko apciuopiamo nepirko....
Atsakyti