QUOTE(bukasacka @ 2008 12 06, 10:24)
o as jauciuosi negerai...tai riboja mano poreikius,as nedrystu nieko noreti

o jei dar pasako "vaje,kiek pinigeliu isleidziam" tada isvis kaip gavus su plyta per galva
Papildyta:
geriau ir nenorek...

galbut cia kiekvienai pagal charakteri,bet as jauciuosi slyksciai budama islaikoma vyro.
arteja kaledos,todel pasakiau SB "siemet jokiu dovanu tarpusavyje" paziurejo taip i mane,nu gerai sako....gautusi tokia situacija-"brangusis duok man pinigu,as noriu tau dovana nupirkti"
Papildyta:
musu seimoje biudzeta tvarko mano vyras,o jis super taupus.po kiekvieno shopingo jis suskaiciuoja kiek isleidom ir padejuoja....todel net nedrystu pasakyti kad man man kazko reikia.na pvz:tokie elementarus moteriski dalykai kaip blakstienu tusas ar plauku dazai... uzgniauziu tai savyje ir kasdien sau kartoju kad greiciau noriu i darba.....
uzjauciu, kad tavo vyras toks taupus-sykstus. maniskis irgi taupus, bet ant mano kirpyklos ar kremo neskaiciuoja, nes pasak jo svarbu, kad moteris turi buti pasigrazinus. aisku, as neisleidziu dideliu sumu.
esu priklausoma nuo vyro (mano vyras uzsienietis) jauciuosi gerai, bet jausciaus geriau, jeigu tureciau savo pinigu. ieskaus darbo, kai rasiu busiu laiminga (gyvenu ne lietuvoje). mano vyras niekada nepriekaistauja ir neskaiciuoja (as skaiciuoju), nes pati esu gana taupi.
Papildyta:
kaip jautiesi priklausoma nuo vyro priklauso nuo taves pacios ir tavo vyro. jeigu tu jautiesi normaliai, nes tai skaitai bendradarbiavimu (jis uzdirba pinigus, tu rupiniesi namais ir vaikais kurie yra bendri) ir vyras tau nepriekaistauja, gerbia tavo darba namuose tai nematau problemos
Papildyta:
QUOTE(Dileta @ 2008 12 06, 20:26)
O jei išmokti būti drasesnei ir neimti į galvą to vyro bambėjimo.Bijau,kad tas bambėjimas liks nepriklausomai nuo uždirbamų pinigų kiekio.Kažkada man siaubą kėlė tie jo padejavimai kad kiek daug vandens išnaudojom,ar eletros,bet jau seniai nekreipiu dėmesio.Kai nėra pinigų eilinėm smulkmenom-tamponams sakysim ar kavai,ir žinai kad prieš nuperkant bus ilgas bambėjimas-sunku būdavo siaubingai,bet kažkaip buvo mintis,kad ta būsena laikina ir visą gyvenimą nesitęs.
Užtat dabar juokina kitų mintys forume,kad netyčiukas sakysim nieko gyvenime dabar nepakeistų,čia kažkada abortų temoj buvo pasakyta,aš tai gerai žinau ką reiškia tas pasikeitimas,kai vyras pasijaučia visagalis ir dar su tokiu požiūriu,kad tu sėdi namie su vaiku,vadinas nieko neveiki.
Beja,mane kažkodėl mane labiausiai knisa jo dejavimas,kur dingsta skalbimo milteliai ir kava,tai jau seniai kavą ir miltelius perku tik tada,kai parduotuvėj būnu be jo.Nors dirbu ir moku savo uždirbtus pinigus.
Vaikai sakysim pinigų prašo tik manęs,jis kai užsiveda-o kam,o ar būtinai reikia...Kartą moralą atskaičiau vyrui ta tema,kad neisšidirbinėtų-pinigų dukra paprašė ekskursijai,aš tuo momentu jų neturėjau,vyras traukdamas pinigus iš piniginės vaiką savo bambėjimu iki ašarų sugebėjo privesti.Ir paskui visai nuioširdžiai niekaip negalėjo suprasti,ko aš čia putojuos,jis gi nieko nedarė,na pasakė savo nuomonę,tai ką,jam jau ir šnekėti namie negalima.Namie pas jį tiesiog buvo įprastas toks bendravimo būdas.
nu bet nepavydziu, kad turit tokius vyrus, "nagus"tikiuosi neisizeisit. isvis nesuprantu, kaip vyras gali priekaistaut del skalbimo milteliu- pats tegul ir skalbia, tada pamatys, kiek susinaudoja. juk skalbiat ir jo skalbinius. nesuprantu, kaip seimoje gali buti skirstoma "tavo pinigai" "mano pinigai". yra tik bendri pinigai-juk seima bendra.., vaikai bendri. dazniausiai juk moteris maziau uzdirba uz vyra, tai reiskias, kad ji prastesne?
Papildyta:
QUOTE(mano_tiesa @ 2008 12 08, 03:20)
oi kaip nekenciu taupuoliu, kurie nemoka lepinti, ar bent jau nesupranta kad mylimajai ir kremo reikia... vyrai yra silpnaprociai toje vietoje, jiems moteris asocijuojasi su islaidomis... manasis pastebejo net kai gyvenant kad tualetinio popieriaus daugiau as isnaudoju... tai kur cia logika???? tai gerai kad pati jo galiu ir nusipirkti... nezinau kas butu jei jis dirbtu, o as ne...