Įkraunama...
Įkraunama...

pigu.lt

QUOTE(rutuliukė @ 2009 12 24, 20:50)
O dabar prieš kalėdas užsisakiau nešiojama kompiuterį, ir ką - įjungus net nieko nepasikrovė, net nebuvo elementaraus Windowso  verysad.gif
Nors kai pirkausi buvo parašyta aprašymė kad operacinė sistema Linux. Kažkaip keista visa tai  g.gif

Tai jei parašyta, kad Linux, tai Windows ir neturėjo būti unsure.gif
Atsakyti
Pernai pirkome ir mes pigu.lt ir tikrai nemazai daiktu is ju isigijom, bet siemet visai nesigundau ju puslapyje net lankytis, nes kainos tikrai ne kaip "pigu" doh.gif nors pvz.kai pirkome pas juos namu kina, tai sutaupem apie 500 - 600lt. Pries tai parduotuvese apziurejom norima preke, o veliau uzsisakem pas juos mirksiukas.gif
pristatymas pigus+ patiko, kad diktams duodama garantija kaip ir parduotuvese smile.gif
Atsakyti
Sveiki! Su šventėm visas ir visus smile.gif

Rutuliuke,
Koks modelis kompiuterio? Dar geriau koks užsakymo numeris - brūkštelkit į AŽ, pažiūrėsim ir išsiaiškinsim. Šiaip jei parašyta Linux, tai Linuxas ir turėjo būti - tai yra tokia nemokama operacinė sistema, kaip alternatyva mokamiems Windows'ams. Dalį kompiuterių parduodame visai be operacinės sistemos, bet visada tai parašome prekės aprašyme.

Geguzevasaris,
smile.gif Tiesiog, kad įsivaizduotumėte: Pigu.lt yra pakankamai didelė įmonė su 40+ darbuotojų, milijoninėmis apyvartomis, dideliais tikslais ir ambicijomis. 2 metus iš eilės buvome išrinkti geriausia internetine parduotuve Lietuvoje.
Patikėkite, kad 10 litų už neturėtą prekę yra tikrai ne tas verslas iš kurio bandytume uždirbti pinigus smile.gif
Prieškalėdiniu laikotarpiu apdorojome kelioliką tūkstančių užsakymų, dirbome prailgintu grafiku ir be išeiginių - klientų aptarnavimo ir finansų skyriai fiziškai nespėjo padaryti visų reikiamų pavedimų. Jei per tas kelias dienas pinigai dar neįkrito į Jūsų sąskaitą, tai turėtų atsitikti greitu metu. Brūkštelėkite savo užsakymo numerį į AŽ - paskubinsime.

Su geriausiais linkėjimais,

Pigu.lt
Atsakyti
QUOTE(Pigu.lt @ 2009 12 28, 12:13)

Jei per tas kelias dienas pinigai dar neįkrito į Jūsų sąskaitą, tai turėtų atsitikti greitu metu. Brūkštelėkite savo užsakymo numerį į AŽ - paskubinsime.

Supratau, kol kas tada dar palaukim, o po svenciu brukstelsiu, jei neikris , man skubumo jokio, principu irgi lotuliukas.gif
geru svenciu.
Atsakyti
Jau nuo gruodžio pradžios niekaip negaliu pamiršti Pigu. Lietuvoje pirktos prekės turi būti su lietuviška instrukcija, bet niekaip jos negaunu. Nejaugi Pigu yra ir "pigus" aptarnavimas?
Atsakyti
QUOTE(blas @ 2010 01 08, 18:44)
Jau nuo gruodžio pradžios niekaip negaliu pamiršti Pigu. Lietuvoje pirktos prekės turi būti su lietuviška instrukcija, bet niekaip jos negaunu. Nejaugi Pigu yra ir "pigus" aptarnavimas?

Deja,net normaliuose parduotuvėse tokiose kaip "Senukai",kartais neduoda lietuviškos instrukcijos.Nusipirkau virtuvinį kombainą kuris turi daugybę detalių ir naujdojuosi pagal paveiksliukus ant dėžės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2010 01 09, 00:39)
Deja,net normaliuose parduotuvėse tokiose kaip "Senukai",kartais neduoda lietuviškos instrukcijos.Nusipirkau virtuvinį kombainą kuris turi daugybę detalių ir naujdojuosi pagal paveiksliukus ant dėžės lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Mes pirkom virykle su multifunkcine elektrine orkaite Elektromarkt bet instrukcijos lietuviskos taip pat nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
Kiek tekę susidurt su lietuviškom instrukcijom, tai vertimo kokybė baisesnė nei baisi doh.gif Vis tiek reikia skaityt anglišką ar rusišką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 01 09, 14:37)
Kiek tekę susidurt su lietuviškom instrukcijom, tai vertimo kokybė baisesnė nei baisi doh.gif Vis tiek reikia skaityt anglišką ar rusišką ax.gif

lotuliukas.gif dar kartais buna juokinga, as tai sulciaspaudes instrukcja is Elektromarketo kai perskaiciau..., gal nepatingesiu , surasiu , pajuokinsiu ir jumis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2010 01 09, 01:39)
Deja,net normaliuose parduotuvėse tokiose kaip "Senukai",kartais neduoda lietuviškos instrukcijos.

Aš sutinku, kad kai kur nėra, bet man jie prižadėjo atsiųsti, bet likau su PIGIAIS PAŽADAIS. Na o aš kur bepirkčiau tai visur būna atšviestas vertimas.
Atsakyti
QUOTE(blas @ 2010 01 09, 16:09)
Aš sutinku, kad kai kur nėra, bet man jie prižadėjo atsiųsti, bet likau su PIGIAIS PAŽADAIS. Na o aš kur bepirkčiau tai visur būna atšviestas vertimas.

mano problemyte tai isprende jau mirksiukas.gif Pigu.lt , per AZ susirasem i mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos !

Artėjančios įsimylėjėlių dienos proga, visiems išparduodamiems kvepalams nuo buvusių rinkos kainų bus taikomos tokios nuolaidos:

Šiandien (02.10): -50%
Rytoj (02.11): -60%
Kvepalų skaičius ribotas !!!

Primename, kad prekės patalpinimas į krepšelį jos nerezervuoja - užsakymą reikia patvirtinti. Taip pat primename, kad jau pusmetį minimali galima pirkinio suma Pigu.lt yra 69 Lt.

Jei norėsite, kad išparduodamus kvepalus pristatytume iki Valentino dienos, juos reikia užsakyti iki rytojaus (02.11) 12:00.

Su geriausiais linkėjimais,

Pigu.lt
Atsakyti