Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės danų kalbos savarankiškai!

Jeg bor i Århus..
Darau dabar kaip tik namų darbus,briedas kažkoks, tarimo nesuprantu doh.gif
Atsakyti
Hej hej
Kaip smagu , kad radau sia temele. bigsmile.gif bigsmile.gif
Pries 4 metus palikau sia grazia sali, tai dabar labai sunku kazka daniskai parasyti, ka buvau ismokus per pirma moduli blush2.gif
Jusu pagalba tikiuosi pavyks prisiminti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astulka*: 12 sausio 2009 - 23:21
laba jau kuris laikas domiuos gyvenimu DK ir ju kalba ir noreciau savarankiskai mokytis bet kad jus cia jau nesimokot o bendraujat o as nieko nesuprantu lotuliukas.gif
Atsakyti
1994 buvau Danijoje, bet taip ir nespejau izmokti ju kalbos. Nrs buvau prisipirkus knygu mokymuisi g.gif
Atsakyti
Hej,

Jeg bor i København også. Jeg ikke taler på Dansk. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Voveryte- @ 2009 02 07, 20:40)
Hej,

Jeg bor i København også. Jeg ikke taler på Dansk. smile.gif

ikke visada eina po veiksmažodžio, todėl turėtų būti Jeg taler ikke dansk smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jaskolka: 07 vasario 2009 - 22:15
QUOTE(Jaskolka @ 2009 02 07, 23:13)
ikke visada eina po veiksmažodžio, todėl turėtų būti Jeg taler ikke dansk  smile.gif

ot keistos kalbos, kai neigima reikia sakyti gale, pas vokiecius tas pats, pirma pasakai sakini, o tik paciam gale neiginys "nicht", pas danus tas pats, tai vertimas " as kalbu NE daniskai". Del ko taip sugalvojo... smile.gif
Atsakyti
kažkada iš interneto esu parsisiuntusi tokią programėlę danų kalbos mokymuisi. Visai nieko tokia, yra pačios pagrindinės frazės ir išsireiškimai. Jei kurią domina, rašykite į až, sutarsime kaip persisiųsti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erika9 @ 2009 02 21, 13:18)
kažkada iš interneto esu parsisiuntusi tokią programėlę danų kalbos mokymuisi. Visai nieko tokia, yra pačios pagrindinės frazės ir išsireiškimai. Jei kurią domina, rašykite į až, sutarsime kaip persisiųsti  4u.gif

Sveikos visos! smile.gif kaip faina, kad radau šią temą thumbup.gif aš irgi norėčiau, tik nuo 0... pradėti mokytis... nes mąstau birželį ten vykti dirbti, tai bet elementariai kažką būtų gerai mokėti ax.gif
o kokia ten programėlė, gal galima nuorodą? blush2.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif

O gal kas zino kokiu puslapiu internete kur butu galima mokytis danu kalbos?
Atsakyti
Hei jeg taler lidt dansk. Jeg går på sprogskole i 1 modul.dabar ieskausi gero anglu danu zodyno, nes mano nuomone visi danu lietuviu zodynai labai prasti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Demetra_: 29 kovo 2011 - 20:08
Sveikos norečiau ir as danu kalbos ismokti, gal kas turit kokio patarimu, gal zinot literaturos kokios tai,kurios lietuvoj galima isigyti, beje buvo kilusi mintis,gal padetu pradzioj pasimokyti ,kazkas panasaus,kaip pirmokeliu pratybos, vaikiskos knygeles ..na tiesiog pradeti mokytis nuo paprastu elementariu dalyku. Google vertejas padeda isiversti pavienius zodzius,sakinius manau klaidingai verčia.,bet net nezinau nuo ko predeti nuo kokiu zodziu.
Atsakyti