Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Pasvalyje.

QUOTE(olvena @ 2009 12 02, 19:36)
Sveikos merginos,esu is Birzu,nusimato planinis cezaris,tai kaip ir noreciau gimdyt Pasvalyje....taciau mano ginekologe(birziete zinoma) labai smarkiai nuteikineja kad Pasvalys manes net nepriims,sius i Panevezy,kadangi operacija,daktaru pas juos trukumas ir t.t.Pirmaja irgi gimdziau Pasvalyje,ekstra cezaris,ne viskas ten gerai klostesi,tikrai truko daktaru,bet galutinis variantas-sveika mergyte.Personalu ,priziurinciu po gimdymo likau labai suzaveta,todel sakau jei planinis cezaris bus gal viskas bus tvarkoj....Ar dare kam nors planini cezari pas jus ,ar vaziavot skausmams prasidejus ar is anksto?Jei taip ,kaip taretes su gydytoju,ypac jeigu jus ne pasvalietes?

Ir mano buvo planinis, tai nebuvo net minciu ir kalbos apie panevezi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(olvena @ 2009 12 02, 19:36)
Sveikos merginos,esu is Birzu,nusimato planinis cezaris,tai kaip ir noreciau gimdyt Pasvalyje....taciau mano ginekologe(birziete zinoma) labai smarkiai nuteikineja kad Pasvalys manes net nepriims,sius i Panevezy,kadangi operacija,daktaru pas juos trukumas ir t.t.Pirmaja irgi gimdziau Pasvalyje,ekstra cezaris,ne viskas ten gerai klostesi,tikrai truko daktaru,bet galutinis variantas-sveika mergyte.Personalu ,priziurinciu po gimdymo likau labai suzaveta,todel sakau jei planinis cezaris bus gal viskas bus tvarkoj....Ar dare kam nors planini cezari pas jus ,ar vaziavot skausmams prasidejus ar is anksto?Jei taip ,kaip taretes su gydytoju,ypac jeigu jus ne pasvalietes?

Man buvo planuotas cezaris. Aš lankiausi pas Pasvalio ginekologę Grudzinskienę, nors pati ne pasvalietė esu. Ir prasidėjus sąrėmiams
( gydytojai stengiasi sulaukti tos akimirkos, kai prasideda natūralus gimdymas, kai gimda tam pasiruošusi, kai subrendusi placenta) viskas vyko taip, kaip numatyta. Žodžiu, jokių keblumų nebuvo.O Biržų ginekologės visoms liepia nevažiuoti gimdyti į Pasvalį, siūlo Panevėžį. Juk labai pyksta nat Pasvalio medikių, kad šie turi gimdyklą, vilioja jų pacientes ir t.t. Čia patikrintas faktas. smile.gif

Pasiguldė kelios dienos prieš numatyto gimdymo datą , padarė tyrimus ir numatė operaciją daryti pirmadienį ir išleido namo.Atsiguliau ketvirtadienį, o penktadienį išvykau į namučius. Šeštadienio naktį grįžau į Pasvalį, nes pajutau sąrėmius ir sekmadienį išoperavo. Ačiū gydytojams, su dukrele buvome laimingos, prižiūrėtos ir sveikos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nersim: 07 gruodžio 2009 - 21:04
gaila, kad Biržai neturi tikrai tinkamo ginekologo g.gif bet gal kada atsiras rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bona -pari @ 2009 12 12, 20:35)
gaila, kad Biržai neturi tikrai tinkamo ginekologo g.gif bet gal kada atsiras rolleyes.gif

Tai dėl to gimdymo skyriaus neatidarys mirksiukas.gif Reikalingas vaikų neantologas smile.gif

Teisybę Nersim rašo. Nors nesuprantu kas negerai. Antrąkart rinkčiaus vėl Pasvalį smile.gif
Atsakyti
draugė du vaikelius gimdė Pasvalyje ir labai džiaugiasi tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bona -pari: 21 gruodžio 2009 - 16:06
Pasvalyje gimdziau rugpjuti. smile.gif gimdziau prie Umanto ir Amitino nors turejau prie Virbickeines (buvau susitarus su ja, bet pasikeite pamaina ir ji turejo butinai isvaziuoti) dar buvo tokia superine akusere gaila nepamenu jos pavardes g.gif (muzika ji man nese i gimdykla, plaukus sukavo ir kakta vale su slapiu marliu. na lyg mama kokia 4u.gif ) ir dar daug sauniu seseliu smile.gif kai dabar pagalvoju tai gelezines kantrybes jie ten visi buvo, nes rekavau as ten ,kad mirsiu ir isprotesiu 14 valandu doh.gif nors pati gyvenu vilniuje, jei vel teks kada gimdyti vaziuosiu tik i pasvaly. smile.gif patiko man ten viskas. beje visoms besiruosiancioms gimdyt pasvalyje siulyciau nepagailet 50lt ir pasiimt seimynine palata bigsmile.gif papoilsiavom mes ten su vyru ir lelium smile.gif
na ,bet vienas toks klausimas yra, niekaip nesuprantu kodel pas juos nera epiduro?
Atsakyti
klejo......nežinau gal į ateiti bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bona -pari: 29 gruodžio 2009 - 21:17
QUOTE(klejo @ 2009 12 29, 21:09)
Pasvalyje gimdziau rugpjuti. smile.gif  gimdziau prie Umanto ir Amitino nors turejau  prie Virbickeines (buvau susitarus su ja, bet pasikeite pamaina ir ji turejo butinai isvaziuoti) dar buvo tokia superine akusere gaila nepamenu jos pavardes  g.gif (muzika ji man nese i gimdykla, plaukus sukavo ir kakta vale su slapiu marliu. na lyg mama kokia  4u.gif ) ir dar daug sauniu seseliu smile.gif kai dabar pagalvoju tai gelezines kantrybes jie ten visi buvo, nes rekavau as ten ,kad mirsiu ir isprotesiu 14 valandu doh.gif  nors pati gyvenu vilniuje, jei vel teks kada gimdyti vaziuosiu tik i pasvaly.  smile.gif patiko man ten viskas. beje visoms besiruosiancioms gimdyt pasvalyje siulyciau nepagailet 50lt ir pasiimt seimynine palata  bigsmile.gif  papoilsiavom mes ten su vyru ir lelium smile.gif     
na ,bet vienas toks klausimas yra, niekaip nesuprantu kodel pas juos nera epiduro?

su viskuo sutinku thumbup.gif ir as is vln tik ten lekciau. baltijos amerikos klinika, tik kad nemokama. o del epiduro esme tokia, kad ligonineje budi tik vienas anesteziologas ir jis negali buti ir priziureti gimdyve (2-5 ar net 8 ar 14 valandu), nes jeigu kokia avarija ir nenumatytas atvejis - jis turi buti visada pasiruoses... taip kad cia kiek zinau tik etatu klausimas kuris po visu medicinos reformu tikrai nepasikeis...
Atsakyti
QUOTE(klejo @ 2009 12 29, 23:09)

Sėkmės auginant savo džiaugsmelį 4u.gif

QUOTE(Gugucia @ 2010 01 04, 01:07)
su viskuo sutinku  thumbup.gif ir as is vln tik ten lekciau. baltijos amerikos klinika, tik kad nemokama. o del epiduro esme tokia, kad ligonineje budi tik vienas anesteziologas ir jis negali buti ir priziureti gimdyve (2-5 ar net 8 ar 14 valandu), nes jeigu kokia avarija ir nenumatytas atvejis - jis turi buti visada pasiruoses... taip kad cia kiek zinau tik etatu klausimas kuris po visu medicinos reformu tikrai nepasikeis...

Tikėkimės atsiras antras anesteziologas drinks_cheers.gif

B e abejonės, jei bus lemta turėt daugiau broliukų ar sesyčių savo mažiukui, be jokios abejonės- tik į Pasvalį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klejo @ 2009 12 29, 22:09)
Pasvalyje gimdziau rugpjuti. smile.gif  gimdziau prie Umanto ir Amitino nors turejau  prie Virbickeines (buvau susitarus su ja, bet pasikeite pamaina ir ji turejo butinai isvaziuoti) dar buvo tokia superine akusere gaila nepamenu jos pavardes  g.gif (muzika ji man nese i gimdykla, plaukus sukavo ir kakta vale su slapiu marliu. na lyg mama kokia  4u.gif ) ir dar daug sauniu seseliu smile.gif kai dabar pagalvoju tai gelezines kantrybes jie ten visi buvo, nes rekavau as ten ,kad mirsiu ir isprotesiu 14 valandu doh.gif  nors pati gyvenu vilniuje, jei vel teks kada gimdyti vaziuosiu tik i pasvaly.  smile.gif patiko man ten viskas. beje visoms besiruosiancioms gimdyt pasvalyje siulyciau nepagailet 50lt ir pasiimt seimynine palata  bigsmile.gif  papoilsiavom mes ten su vyru ir lelium smile.gif     

todėl kad trūksta anesteziologų. Vietiniai du, kiti atvažiuojantys tik pabudėjimams. Dienos metu visada turi būti du anesteziologai (reanimacijos vedėjas ir budintis anesteziologas) taigi dar budėt prie gimdyvės trečio lišno ir nebėr. Nebent atsivežt važiuojant į Pasvalį gimdyt ir savo nusipirktą anesteziologą mirksiukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti