QUOTE(olvena @ 2009 12 02, 19:36)
Sveikos merginos,esu is Birzu,nusimato planinis cezaris,tai kaip ir noreciau gimdyt Pasvalyje....taciau mano ginekologe(birziete zinoma) labai smarkiai nuteikineja kad Pasvalys manes net nepriims,sius i Panevezy,kadangi operacija,daktaru pas juos trukumas ir t.t.Pirmaja irgi gimdziau Pasvalyje,ekstra cezaris,ne viskas ten gerai klostesi,tikrai truko daktaru,bet galutinis variantas-sveika mergyte.Personalu ,priziurinciu po gimdymo likau labai suzaveta,todel sakau jei planinis cezaris bus gal viskas bus tvarkoj....Ar dare kam nors planini cezari pas jus ,ar vaziavot skausmams prasidejus ar is anksto?Jei taip ,kaip taretes su gydytoju,ypac jeigu jus ne pasvalietes?
Man buvo planuotas cezaris. Aš lankiausi pas Pasvalio ginekologę Grudzinskienę, nors pati ne pasvalietė esu. Ir prasidėjus sąrėmiams
( gydytojai stengiasi sulaukti tos akimirkos, kai prasideda natūralus gimdymas, kai gimda tam pasiruošusi, kai subrendusi placenta) viskas vyko taip, kaip numatyta. Žodžiu, jokių keblumų nebuvo.O Biržų ginekologės visoms liepia nevažiuoti gimdyti į Pasvalį, siūlo Panevėžį. Juk labai pyksta nat Pasvalio medikių, kad šie turi gimdyklą, vilioja jų pacientes ir t.t. Čia patikrintas faktas.
Pasiguldė kelios dienos prieš numatyto gimdymo datą , padarė tyrimus ir numatė operaciją daryti pirmadienį ir išleido namo.Atsiguliau ketvirtadienį, o penktadienį išvykau į namučius. Šeštadienio naktį grįžau į Pasvalį, nes pajutau sąrėmius ir sekmadienį išoperavo. Ačiū gydytojams, su dukrele buvome laimingos, prižiūrėtos ir sveikos.