Meiliuke, užjaučiu, kad tau taip nutiko
Gydytojų atostogos tikrai opi problema..
Bet kaip matau iš tavo pasakojimo, tai tu apie atostogas gydytojo teiravaisi iškart per pirmą susitikimą kai tau iki gimdymo dar buvo likę daugiau nei pusė metų.. Taigi natūralu, kad prieš tiek laiko žmogus dar gali būti tiksliai nesuplanavęs savo atostogų.. O jei ir planavo, tai gal ligoninė ar tas pats Northway neleido Žiobakui išeiti atostogų jo pageidaujamu metu..

Maža kas, todėl nematau reikalo šitoje vietoje kaltinti daktaro... Be to, pati rašai, kad jis pasiūlė tau gimdyti pas jo kolege (mano supratimu tai ir yra rūpinimasisi paciente), tik dėl to neatsiųsto kolegės telefono gavosi nesusipratimas..

Tikrai gali būti, kad pamiršo

. Bet tu pati galėjai dar kartą pasiskabinti ir priminti, kad lauki kontaktų arba bent sms jam parašyti, manau, kad Žiobakas tikrai būtų atrašęs ar atskambinęs.. (bent jau mano atveju, tai kiek man reikėjo informacijos ar pagalbos, tai visad gaudavau sms arba pats Žiobakas atskambindavo

)
Tikrai gaila, kad tau taip nepasisekė, bet nemanau, kad Žiobakas piktybiškai tave pamiršo
Šiaip aš pati papuoliau į panašią situaciją kaip ir tu, t.y. per mano terminą Žiobakas atostogavo

. Aišku ir aš dėl to buvau nusiminusi, nerimavau kaip bus su mano gimdymu, nenorėjau gimdyti pas naują gydytoją, su kuriuo iki tol neteko bendrauti (todėl tave labai suprantu

).. Tačiau Žiobakas net atostogų metu atvyko priimti mano gimdymo, nors gi laisvai galėjo mane perduoti savo kolegai ir ramiai sau atostogaut. Manau, kad ir tavo atveju butu priėmęs tavo gimdymą jei tik būtų Vilniuje, tuo labiau, kad tarėtės jau nuo pirmo apsilankymo, bet iš tavo aprašymo suprantu, kad gydytojas buvo kažkur išvykęs, todėl niekaip ir negalėjo sudalyvauti gimdyme.. Tas pats gali nutikti ne tik su Žiobaku, bet ir su bet kuriuo kitu ginekologu, juk jie irgi žmonės ir turi teisę į atostogas

. Tik aišku, kad labai apmaudu, kai gydytojas išvažiuoja būtent tavo gimdymo metu