Ir as gimdziau pas Ziobaka. Bet visa nestumo laikotarpi lankiausi pas daktare Nenarokova (privaciai), ji gimdymu nepriimineja. Mano pussesere lankesi ir gimde pas Ziobaka, konsultacijos jo tikrai nepigios, todel buvau pas ji tik 3 kartus pries gimdyma. Labai malonus, netgi mielas zmogus, geras profesionalas. Susitarem, kad jis priims gimdyma, tai as ji istempiau is lovos, nes viskas prasidejo 22 val. Uztruko jis pora valandu, bet spejo laiku

, del sutrikusiu vaikelio sirdeles tonu teko daryti skubu cezari. Bet viskas baigesi labai gerai.Susiuvo graziai, ir seip man patiko, kaip jis elgesi operacijos metu. Paskui gydytojas daznai uzsukdavo i palata aplankyti manes ir vaikiuko. Paprasiau, kad israsytu mane anksciau, nes pogimdyvines palatos ir visa kita antakalny tiesiog

. Tai jis pasitarus su neonatologai isleido mane po 3 dienu, nors terminas 5 dienos. Atvaziavau nusiimti siuliu, tai jis pagyre mane, kokia saunuole, kad lovoi nestenu ir greitai aatsigaunu po operacijos. Sumokejom jam 1000Lt, o gimdziau 2006 spali. Dar po 100 anesteziologei, kuri irgi mane lanke

ir akuserei. Jei tektu dar gimdyti tai irgi nestuma priziuretu Nenarokova, o gimdyciau pas Ziobaka. Saunus Daktarai is didziosios D.