Įkraunama...
Įkraunama...

Nenoriu daryti vyrui valgyti

na drugeli tu ir saunuole smile.gif
Atsakyti
Fuuu, kol perskaičiau....
pritariu čia išsakytai kažkieno nuomonei, kad nė vienas savo šeimoje neturi būti vergas: nei vyras, nei moteris, nei vaikai. Juk gyvename tikrai ne viduramžiais, pagaliau, turime ausis ir liežuvius - galime ir kitą išklausyti, ir patys savo bėdas, nuovargius, nuomones ir nuoskaudas išsakyti sad.gif Ir dėl visko galima susitarti - dėl maisto gaminimo taip pat mirksiukas.gif
Aš pati mėgstu gaminti, bet kažkuom ypatingu šeimyną palepinu tik savaitgaliais, kaip vyras ar dukra su mažuoju užsiima. Dažniausiai paruošiu vakarienę, ką nors neįmantraus, jei mažylis būna geras ir leidžia tuo užsiimti. Jei ne - greit pagaminame kartu, kai vyras sugrįžta iš darbo. Ir vyresnioji neretai padeda blush2.gif

O kai buvau nėščia, ypač paskutinį mėnesį, tai vos pasivilkt galėdavau - kojos kaip kaladės, rankų pirštai ištinę - vos šakutę nulaikydavau, kur jau ten valgio gaminimas schmoll.gif

Išgyvenom thumbup.gif
Atsakyti
Žinoma, pritariu, kad ir vyras turėtų kažką pagaminti. Manasis tai gamina, ir net keista iš kur tiek visko moka.
Atsakyti
QUOTE(Antanas 3 @ 2005 01 28, 19:47)
Vyrus reikia dresuot kaip šunis - kaip išdresuosi, taip ir turėsi.
Negaiškit tardamosi su vyrais - jie visi blogi, tinginiai, išlepinti ir silpnavaliai.
Vyrus reikia baust, kai jie padaro ką nors ne taip.
Vyrui visada reikia primint, kad jis kaltas dėl to, kad moterims gyvent sunkiau.
Vyrų populiaciją reikia palaipsniui sumažinti iki minimumo, nes dauginimuisi jų tiek nereikia, o malonumui juos išlaikyt per brangiai kainuoja.
Visos tradicijos yra ydingos, o jų tęsėjas anytas reikia izoliuoti arba sunaikinti.
Vyro draugai yra vyrai, kurie neduoda jokios naudos, todėl su jais reikia kovoti kaip su parazitais.
Vyrai yra kuiliai, tik ir besitaikantys užlipt ant kokio šilto ir judančio daikto, todėl po apvaisinimo juos reikia kastruoti (ne, efektyviau bus amputuoti).

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
isspausdinsiu ir pakabinsiu darbe buhalterijoje, ten piktu senmergiu chebra tikrai apsidziaugs biggrin.gif Tiesiog gyvenimo tiesos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dew drop @ 2005 02 12, 11:36)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
isspausdinsiu ir pakabinsiu darbe buhalterijoje, ten piktu senmergiu chebra tikrai apsidziaugs  biggrin.gif  Tiesiog gyvenimo tiesos  mirksiukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
pas mane pagrindines problemos butent ir kyla del maisto, nes ash po darbo labai jau tingiu gamint ir noriu pailset ir shiaip maisto gaminimas nera mano gyvenimo malonumas, o vat maniskis tai del to labai nepatenkintas buna ir man prikaisioja, bet ash tada jam ir prikisu, kad jis nedirbdamas ir pats galetu sau valgyt pasigamint. taip ir gyvenam smile.gif gerai dar kad ish to nekeliam dideles tragedijos, o tai butu prastai.
Atsakyti
As irgi turiu bedu del gaminimo. Esme tokia - gyvenu su draugu jau metus, vaiku neturim. As matyt jausdamasi nepakankamai "tobula" sugalvojau, jog turiu jam gaminti ir kas blogiausia, kai to nedarydavau jausdavausi visiskai nieko verta. Buvo laikas kai nedirbau...tada tai is viso buvo kosmarai, ryte atsikeliu ir pradeda ikyrios mintis apie ta gaminima i galva lyst.
Negana to, pastebejau, kad draugas kazkaip menkiau pradejo mane vertint ir kritikuot, kad atseit nelabai skaniai gaminu, pradejo vos ne i puoda lyst. Karta net pasake, kad jis pats geriau gamina.
Nu blyn zinot mano kantrybes taure persipilde - as mat suku galva kaip durnele ka cia skaniau padaryt, grauziu save kad nemoku gamint (neesu virtuoze), o kai draugas tipo paskatindamas kartoja fraze "Buvo skanu", jauciuosi dar blogiau.
Blyn uztenka - zinokit as taip ant jo pykstu, kad dabar atrodo galva i siena sudauzyciau.
Ir dar visa laika jausdavausi blogai del to, kad gal as cia issigalvoju, gal per jautriai imu i makaule, galbut tereikia nekreipti i tai demesio. NE VELNIO!!!!!
Vienu zodziu dabar jau dirbu ir sau ramiai galiu leisti negaminti...blyn.
Atsakyti
QUOTE(Atene82 @ 2005 08 11, 15:25)
As irgi turiu bedu del gaminimo. Esme tokia - gyvenu su draugu jau metus, vaiku neturim. As matyt jausdamasi nepakankamai "tobula" sugalvojau, jog turiu jam gaminti ir kas blogiausia, kai to nedarydavau jausdavausi visiskai nieko verta. Buvo laikas kai nedirbau...tada tai is viso buvo kosmarai, ryte atsikeliu ir pradeda ikyrios mintis apie ta gaminima i galva lyst.
Negana to, pastebejau, kad draugas kazkaip menkiau pradejo mane vertint ir kritikuot, kad atseit nelabai skaniai gaminu, pradejo vos ne i puoda lyst.  Karta net pasake, kad jis pats geriau gamina.
Nu blyn zinot mano kantrybes taure persipilde - as mat suku galva kaip durnele ka cia skaniau padaryt, grauziu save kad nemoku gamint (neesu virtuoze), o kai draugas tipo paskatindamas kartoja fraze "Buvo skanu", jauciuosi dar blogiau.
Blyn uztenka - zinokit as taip ant jo pykstu, kad dabar atrodo galva i siena sudauzyciau.
Ir dar visa laika jausdavausi blogai del to, kad gal as cia issigalvoju, gal per jautriai imu i makaule, galbut tereikia nekreipti i tai demesio. NE VELNIO!!!!!
Vienu zodziu dabar jau dirbu ir sau ramiai galiu leisti negaminti...blyn.

nu ir ko tu imi i galva ka tos drauges tauskia??? jei taviskis sako kad buvo skanu, tai vadinas jam gerai taip kaip tu pagamini ir moki pagaminti.dar dziaukis, kad toki auksini vyra turi, mano, tai jei pati nepaklausi ar skanu tai pats nesusipras pagirti. o del gaminimo virtuozishkumo tai nei tu nei ash negimem mokedamos gaminti, tai ishmokstama daryti su laiku. pvz kai ateini i darba tai ish pradziu paskirtus darbus darai 2-3 valandas, o veliau ishmoksti visa tai atlikti per pusvalandi smile.gif mano nuomone antros puses palaikymas yra zymiai svarbesnis nei draugiu, nes juk tu su savo vyru gyveni, o ne su jom smile.gif
Atsakyti
Turejau drauga, kuriam nepatinkdavo, kaip gaminu, todel negamindavau, o kai negamindavau, pykdavo, kad negaminu doh.gif Zodziu uzburtas ratas. O dabar viskas ciki thumbup.gif : ka paduosi, ta valgys, ir dar pasakys, kad laaabai skanu! Gaminu kasdien, bet tenka tik vakariene daryti. KArtais nusibosta ir galvoju, kodel jis negali man padaryti!? Bet kita vertus, as sedziu visa diena namie, o jis grizta 7h po darbo ir dar turi man valgyt daryti?? Nu irgi nenormaliai, tai niekur nedingsiu, teks gaminti, bent jau kol nedirbu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kolete @ 2005 08 12, 08:56)
nu ir ko tu imi i galva ka tos drauges tauskia??? jei taviskis sako kad buvo skanu, tai vadinas jam gerai taip kaip tu pagamini ir moki pagaminti.dar dziaukis, kad toki auksini vyra turi, mano, tai jei pati nepaklausi ar skanu tai pats nesusipras pagirti. o del gaminimo virtuozishkumo tai nei tu nei ash negimem mokedamos gaminti, tai ishmokstama daryti su laiku. pvz kai ateini i darba tai ish pradziu paskirtus darbus darai 2-3 valandas, o veliau ishmoksti visa tai atlikti per pusvalandi smile.gif mano nuomone antros puses palaikymas yra zymiai svarbesnis nei draugiu, nes juk tu su savo vyru gyveni, o ne su jom smile.gif

Tai, kad kolete as apie drauges nieko nekalbejau. Matyt neatidziai perskaitei blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Atene82 @ 2005 08 12, 11:19)
Tai, kad kolete as apie drauges nieko nekalbejau. Matyt neatidziai perskaitei blush2.gif

sorry, pasitaisau blush2.gif tikrai neatydziai perskaiciau blush2.gif smile.gif cia zinok dar nieko, bet pvz kai pagaminu ka nors karshto ar pan tai sako "aciu, skanu". o kai atneshi kokiu uoboliu ar shiaip kai nieko nedarai, o tik paemi gatava produkta susilauki tokio komplimento - "uoj kaip tu skaniai obuolius pagminai"!!!! biggrin.gif nu nors imk ir uzmushk vietoj. ash jam sakau - gi negaminau ash nieko!!! o jis - bet skaniai nuplovei ir atneshiai biggrin.gif tada ishvis gatava ant sienos pakabint. nu jo sakau kai pagaminu tai "aciu skanu" o kai negaminu tai pagyrimu tukstantis pasipila!o vat taip mes ir gyvenam biggrin.gif
Atsakyti
gaminu tada kai uzsinoriu....dazniausiai darau sau ir vaikui..vyras pavalgo baruose,nes jo darbas vazinetis po lietuva,tai retai kada pietums grizta,o vakarienes vaziuojam kur nors kartu,arba bendrai ka daromes....
man nesvetimas maisto gaminimas..nera nieko ko nemokeciau,o jei dar nemoku,tai nera problema ismokt biggrin.gif taciau seniai supratau kad vietoj to kad prasiknisciau virtuveje kelias valandas as galiu pailseti arba del saves kanors pasidaryti....
vyras nesiskundzia..ir tegu nebando...turi rankas ir pats gali pasigaminti kanori...tarnaite as seimoje nebuvau ir nebusiu...reikia-padaru,bet prievarta niekada saves neversiu nieko daryti..jei nesinori-tai ir nedarau tongue.gif
seniai pastebejau,kad kuo maziau aplink vyra sokineju-tuo labiau jis mane vertina doh.gif o ir pati esu ramesne,neisvarginta buities...
Atsakyti