Įkraunama...
Įkraunama...

Nenoriu daryti vyrui valgyti

Jau įsitikinau, jei žiauriai nesinori, tai žiauriai kažkas man ima ir nepasiseka virtuvėje.. kol yra galimybė, jei tingiu tai ir nedarau blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(šilka @ 2004 03 10, 20:21)
Paskutinės dienos iki gimdymo. O tingiu nerealiai, net kambarių nebesitvarkau. Vyras išvažiuoja anksti į darbą , o grįžta vėlai. Šiandien irgi. Būtųt suoer iš mano pusės ką nors jam pagaminti, bet va sėdžiu forume ir tingiu. Save pateisinu , kad mol jėgų neturiu. g.gif

mano draugei lygiai tas pats buvo iki gimdymo, dar skusdavosi, kad maisto kvapu nepernesa, manau cia rimtas pasiteisinimas pries vyra, negaletu jau ka sakyti tongue.gif , tai gal cia normalu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerūna: 05 vasario 2010 - 23:14
Viskas cia tvarkoj su autore, kai tokiu atveju nenori daryti valgyti ar kuistis namu ruosoje.
As ir siaip kartais tingiu ruosti valgyt, tai kai labai nori pats pasidaro ir rankos nenudziuna blink.gif
O kai pykstu isvis nedarau valgyt, nes kazkada dariau ir jis pareiske as nevalgysiu, tai paemiau ir ismeciau viska i siuksliu deze blush2.gif aisku pradejo saukt, kad maista metau, bet nuo to laiko jau taip drasiai neatsisako paruosto maisto, net ir supykes del kazko. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(šilka @ 2004 03 10, 19:21)
Paskutinės dienos iki gimdymo. O tingiu nerealiai, net kambarių nebesitvarkau. Vyras išvažiuoja anksti į darbą , o grįžta vėlai. Šiandien irgi. Būtųt suoer iš mano pusės ką nors jam pagaminti, bet va sėdžiu forume ir tingiu. Save pateisinu , kad mol jėgų neturiu. g.gif

Ilsėkis, lepink save, kol gali, nemirs badu, ras ką pavalgyti manau pats mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, jus pacios padarot klaida... islepinat savo brangiausius, kad po to net kiausinio "nesugeba" issikept.... smile.gif
Atsakyti
o kodel butinai reikia daryti, tik tam kad tu anksciau grizti is darbo ar esi namie. Man buna noras skaniai pavalgyti lotuliukas.gif , tada ir vyras palepintas lotuliukas.gif
Zinau viena seima, kur moteris is viso valgyti nedaro, t.y. 15 m. sedejo namie, o vyras grizdavo is darbo ir darydavo savo brangiausiai ir vaikams valgyti. O ji tuo tarpu megzdavo ir t.t., vaikai budavo mokykloje ir darzelyje. Nu zmogus nemegsta valgyti daryti, nu ir ka - vyras ja labai myli, nesioja ant ranku ir t.t.
Manau, kad tikrai tik pacios kaltos, kad islepinam savo vyrus. Gi ir be valgio darymo yra kas veikti namuose. O tam turi buti noras 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolkaxx: 09 kovo 2010 - 10:00
tai gerai, kad vyras moka gaminti. taciau ka daryt jei is mudvieju gaminti moku tik as bigsmile.gif bet nelabai megstu. na nepabegsi niekur nuo tokios veiklos manau, ypac kai atsiranda vaiku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spragtuke @ 2010 03 13, 23:25)
tai gerai, kad vyras moka gaminti. taciau ka daryt jei is mudvieju gaminti moku tik as  bigsmile.gif bet nelabai megstu. na nepabegsi niekur nuo tokios veiklos manau, ypac kai atsiranda vaiku  smile.gif

Galima juk maista i namus uzsisakyt, ar pusgaminius naudot. Savaime suprantama tai nebus pats sveikiausias maistas
Atsakyti
QUOTE(Iva @ 2004 03 10, 19:47)
na geras, as va nei nescia nei ka bet valgyti nedarau vistiek wink.gif ka jis mazas vaikas, tegu pats pasidaro smile.gif

tingine, spirt tokia zmona lauk tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(grom @ 2010 03 14, 01:19)
Galima juk maista i namus uzsisakyt, ar pusgaminius naudot. Savaime suprantama tai nebus pats sveikiausias maistas

aha pusgaminiai issigelbejimas smile.gif ir dar visoks lengvai paruosiamas maistas kaip sumustiniai, salotos.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spragtuke @ 2010 03 13, 23:25)
tai gerai, kad vyras moka gaminti. taciau ka daryt jei is mudvieju gaminti moku tik as  bigsmile.gif bet nelabai megstu. na nepabegsi niekur nuo tokios veiklos manau, ypac kai atsiranda vaiku  smile.gif

niekas negime mokedamas.
Ismokau tu gaminti, gali ir jisai ismokti.
Atsakyti
zmona turi virt edala.
Vienareiksmiskai.
Ir jokiu noriu nenoriu.
Kazkda zmona pareiske, kad nevirs man est...gavo i snuki.
Dabar labai skaniai verda.
Atsakyti