Įkraunama...
Įkraunama...

Meškiukai jau gyvena mūsų širdyse...IV tema

Stai toki kailiuka galiu perleisti (is tokio pat siutas mano Boruzinis meskutis), ji butinai reikia paklijuoti flizelinu, nes jis toks svelnutis-minkstutis 75*25 cm Su atsiuntimu kainavo 40 litu

user posted image

Cia kur pirkau

Veliau parasysiu kokiu kailiuku galesiu pasidalinti, kai uzsakinesiu.

Mergaites, matau, kad realiai mes perdaug skubame su sekanciu konkursu doh.gif Labai mazai mergaiciu renkasi - daugeliui sesijos, mokslai, nebaigti darbai. Noreciau, kad konkurse dalyvautu maziausiai 15 pasiutu meskiuku...

Taigi siulau arba ilginti termina, arba rinktis kita tema ir konkursa pradeti veliau. Kaip jus manote? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 08 sausio 2009 - 13:30
Imu kailiuką smile.gif
Papildyta:
O gal darykime vieną meilės dienai rolleyes.gif ir kitą: PAVASARINIS MEŠKIUKAS, kurį baigsime kovo pabaigoje...
Neverta atidėlioti, nes tam, kam reikia patarimų, pamokymų, turi azarto - dalyvaus; Kas išsikvėpė per pirmą konkursą - tai ir už pusmečio neprikviesi smile.gif

Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2009 01 08, 14:37)
Imu kailiuką  smile.gif
Papildyta:
O gal darykime vieną meilės dienai  rolleyes.gif ir kitą: PAVASARINIS MEŠKIUKAS, kurį baigsime kovo pabaigoje...
Neverta atidėlioti, nes tam, kam reikia patarimų, pamokymų, turi azarto - dalyvaus; Kas išsikvėpė per pirmą konkursą - tai ir už pusmečio neprikviesi  smile.gif

As irgi taip manau. O prizo tai galima ir nedouoti, nes juk realiai ne del ju labiausiai stengiaes. Aisku, kad jeigu dalyvaus 5 konkursantes, tai neisaiskinsi tikrojo nugaletojo, jei supratot, ka turiugalvoje. O as jau sugalvjau, koks turi buti meiles meskiukas, tai vistiek siusiu smile.gif
Atsakyti
Ne, man tai prizo negaila, noriu, kad kuo daugiau merginu pradetu sirgti meskom, kaip ir as mirksiukas.gif

Tiesiog norisi, kad galetu daugiau merginu sudalyvauti blush2.gif
Atsakyti
siaip jei laikas ilgesnis butu, tai greiciausiai ir as dalyvauciau smile.gif del to kailiuko, mazdaug tokio ir noreciau (svelnaus), tik spalva per blanki mano idejai smile.gif o is to puslapio kada uzsakymus darytum?
Papildyta:
va prisiminiau saunia meska, as kai ja pirma karta pamaciau, man ji taip patiko X) tokia su charakteriu
user posted image

Atsakyti
As ruosiuosi siuti meskina. Bet man reikia tinkamo ikvepimo ir laisvo laiko unsure.gif .
Jei butu galima sudalyvauti konkurse neisirasius ax.gif
Atsakyti
Ačiū visom už gražų meškutės įvertinimą, Im-bear supratau kad jis nesiūtas, tik neaiškus buvo iš ko lipdytas

Aš vis svarstau, bet nerandu 'savo' meškio, Zhuvycia buvai įkėlusi rusaičių forumo puslapiuką, gal gali dar kartą mestelt tą nuorodą.
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 01 08, 15:04)
Ne, man tai prizo negaila, noriu, kad kuo daugiau merginu pradetu sirgti meskom, kaip ir as  mirksiukas.gif

Tiesiog norisi, kad galetu daugiau merginu sudalyvauti  blush2.gif

Oi ne, aš ir nemanau, kad tu skupydla kokia, kad tau prizo pagailo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tik manau, kad zymiai smagau, kai priza gali atiduoti uztarnautau.
O dar klausimas, Im-bear - o tai uzsakinejant diskelius, atskirai reikia uzsakyti ir tuos metaliukus, vielytes (špilintus)? Ar jau diskeliai su jais ateina. Va cia radau ju visa kruva, ir kainuoja gal nedaug, ar kaip? Tai reiktu atskirai diskeliu ir atskirai splintu uzsisakyti? Ar geriau su varztukais jungti? Beje, sitie kur cia parodziau netinka judanciai galvytei turbut?

QUOTE(paukščiukas @ 2009 01 08, 16:00)
Ačiū visom už gražų meškutės įvertinimą, Im-bear supratau kad jis nesiūtas, tik neaiškus buvo iš ko lipdytas

Aš vis svarstau, bet nerandu 'savo' meškio, Zhuvycia buvai įkėlusi rusaičių forumo puslapiuką, gal gali dar kartą mestelt tą nuorodą.

Ale zinok, neatsimenu, koki ten buvau idejusi saita. Jeigu kalbi apie osinka, tai nuejusi ten www.osinka.ru gali susirasti. Arba pasakyk tiksliau, koks ten buvo puslapis. Pas mane tiek tu bukmarku, kad pati nelabai jau susigaudau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhuvycia: 08 sausio 2009 - 15:24
Zhuvycia nesuk galvos, prisiminiau kur ją buvau įkėlusi į SM, einu susirasiu. Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 01 08, 14:28)
Stai toki kailiuka galiu perleisti (is tokio pat siutas mano Boruzinis meskutis), ji butinai reikia paklijuoti flizelinu, nes jis toks svelnutis-minkstutis 75*25 cm Su atsiuntimu kainavo 40 litu

user posted image

Cia kur pirkau

Mergaites - kailiukas dar laisvas. white tea kita isiuliau ax.gif

QUOTE(Labutuliukas @ 2009 01 08, 15:44)
As ruosiuosi siuti meskina. Bet man reikia tinkamo ikvepimo ir laisvo laiko  unsure.gif .
Jei butu galima sudalyvauti konkurse neisirasius  ax.gif

Aisku gali nesirasyti. Tiesiog man atrodo, kad jei jau isirasai, tai labiau pasistengi rolleyes.gif O juk niekas nebara, jei nepasiusi )))))
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 01 08, 16:15)
Tiesiog man atrodo, kad jei jau isirasai, tai labiau pasistengi  rolleyes.gif  O juk niekas nebara, jei nepasiusi )))))

Nebara, bet va isirasius paskui sazine mane griauzia. O as megstu viska daryti be spaudimo, kai tiesiog tam ateina laikas unsure.gif
Atsakyti
Va va man panasiai kaip labutuliukui smile.gif kazkaip kai isirasai "prisiimi atsakomybe" ir atsiranda toks spaudimas. O kai darai taip laisvai, be grafiko, pagal nuotaika daug lengviau smile.gif
Atsakyti