Įkraunama...
Įkraunama...

Meškiukai jau gyvena mūsų širdyse...IV tema

QUOTE(Im-bear @ 2009 01 09, 13:11)

Tu gi kailiuko neimsi, tik sujungimu tau reikia, ar ne?  g.gif

jei liks koks kailiukas gražus gal ir paimsiu, tik neturiu visai laiko rinktis ir kažką skaičiuoti, nu dabar esu beviltiškoj padėtyje kapstausi kaip skęstanti šiaudą pasigriebusi, laugh.gif , bhet ir meškų nenoriu pamesti blush2.gif
Atsakyti
Nu ne, siandien ryskiai ne mano diena. Buvau kazkur radus nuotrauka su dviem meskiais kuriu kepures suristos. Ir iskarpos buvo. Buvau issitikinus, kad iskarpos buvo Im-bear puslapyje. Pasirodo, kad ne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2009 01 09, 14:14)
jei liks koks kailiukas gražus gal ir paimsiu, tik neturiu visai laiko rinktis ir kažką skaičiuoti, nu dabar esu beviltiškoj padėtyje kapstausi kaip skęstanti šiaudą pasigriebusi,  laugh.gif , bhet ir meškų nenoriu pamesti  blush2.gif

Tai imk koki viena is laisvu (pries tai puslapyje ziurek) mirksiukas.gif

QUOTE(Labutuliukas @ 2009 01 09, 14:14)
Nu ne, siandien ryskiai ne mano diena. Buvau kazkur radus nuotrauka su dviem meskiais kuriu kepures suristos. Ir iskarpos buvo. Buvau issitikinus, kad iskarpos buvo Im-bear puslapyje. Pasirodo, kad ne  doh.gif

Gal sitie?
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 01 09, 13:17)

Jep. Dekui 4u.gif . As siandien jau bandziau atkasti Dzemos puslapi, bet kazkodel buvau issitikinus, kad jis turi buti angliskai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Labutuliukas @ 2009 01 09, 14:36)
Jep. Dekui  4u.gif . As siandien jau bandziau atkasti Dzemos puslapi, bet kazkodel buvau issitikinus, kad jis turi buti angliskai  g.gif

yra ten ir angliska versija - virsuje kalba galima pasirinkti mirksiukas.gif

Pasirodo, kad angliska versija tik ruosiama g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 09 sausio 2009 - 13:40
http://stoys.narod.ru/cheb.htm
Kazkas ieskojo Kulverstuko, gal sis tiks.
Atsakyti
o kokios kainos gabaliukų?
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 01 09, 13:38)
yra ten ir angliska versija - virsuje kalba galima pasirinkti  mirksiukas.gif

Pasirodo, kad angliska versija tik ruosiama  g.gif

Va va ax.gif . Bet siaip man ru tinka kuo puikiausiai. As tiesiog googlinai angliskai ir vis speliojau kaip uzrasyti Dzhemma Kadzh lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 01 09, 14:54)
o kokios kainos gabaliukų?

47*30 cm apytiksliai (priklausomai nuo plauko) 40-50 litu su atsiuntimu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginelis @ 2009 01 09, 13:54)
http://stoys.narod.ru/cheb.htm
Kazkas ieskojo Kulverstuko, gal sis tiks.

bigsmile.gif aš aš ieškojau, tik nelabai sekas išdidint šią schemą doh.gif

Im-bear ačiū , žadėjau pasuoti su siuvimu, bet Kūlverstuko schema privertė susimastyt, reiks ieškot tamsaus kailiuko smile.gif
Atsakyti
Kaip dziaugiuos, kad laiku ta schema pasipainiojo, ir Pauksciukas nedings siam kartui clap.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginelis @ 2009 01 09, 14:12)
Kaip dziaugiuos, kad laiku ta schema pasipainiojo, ir Pauksciukas nedings siam kartui clap.gif

bigsmile.gif Tai jau tikrai, labai tau ačiū 4u.gif

Oi kaip plačiai aš čia užsimojau doh.gif , kaži ar nereiks paskui raudonuot blush2.gif

Detales kažkaip pasididinau, dabar reikia kailiuką tinkamą rasti blink.gif

Atsakyti