Įkraunama...
Įkraunama...

Meškiukai jau gyvena mūsų širdyse...IV tema

QUOTE(Zhuvycia @ 2009 01 10, 15:18)
Ziurekit, va cia tas "suede" apie kuri kalbejau. Pirma man pasirode, kad cia kailiukas, bet po visu apmastymu supratau - kad turbut cia vis delto zomsas  ax.gif

Im-bear, dar vienas klausimas. Kai ciupineju pirktinius zaisliukus su granuliatu - jie visi minkstuciai, todel granuliatas labai gerai suteikia svorio, labai malonu zaisliukus liesti. O kaip su mūsiškiais - konkursinį meškiuką juk kimšome labai kietai, tai granuliatas ten nelabai kokią rolę vaidintų, tiesiog jo turbūt nesijaustų? O jeigu kimštume nekietai, tai sujungimai diskeliniai nelabai būtų turbūt efektyvūs? Ar aš čia kažko nesuprantu dar?  blush2.gif

Ten tikrai zomsas su austiniu pagrindu arba tokia apmusaline medziaga.

Del granuliato - siaip kietai butina kimsti tik galva, o kuna galima kimsti skirtingai. Jei naudojamas granuliatas, tai kemsama maziau sintepono ir meskiukas buna minkstutis ir tos granules gerai apciuopiamos. O sujungimai su diskeliais efektyvus prie bet kokio kimsimo mirksiukas.gif

QUOTE(Naktibalda @ 2009 01 10, 15:37)
o kur perkat t1 granuliat1  g.gif , aš Im-bera nebūsiu prie pc, bet man imk tuos sąnarius, o tas padukų zomšas labai brangus  g.gif , skau gal ir man reiktų  rolleyes.gif

Ten pat, kur ir viska - internet pardeje. Atsversiu tau 100 gramu granuliato vienam meskiui. Nes uzsakau kilograma dalyboms, tai jau beveik nieko neliko cool.gif

Laisvo kailiuko jau nebera schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 10 sausio 2009 - 16:07
Na, ziuriu, šeštadienį vakare visos su šeimom sėdi, ar kitaip leidžia laiką. Čia tik aš negaliu meškiukų palikti ramybėje. Štai, kokį krapštinėjau krapštinėjau ir iškrapštinėjau. Labai jį pamilau ir imu nebesuprasti, kaip galima taip nucackintus ir numylėtus darbelius parduoti... Kaip tikrą vaiką atiduodi, ar taip Im-bear? aišku, nblogos nuotraukos jau tapo mano firminiu ženklu, nu nemoku su tuo fotiku susitarti, nors tu ką. Per kokį mytą pršysiu, kad kuri pagelbėtumėt blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Man labai patinka, kaip Im-bear aprašo visus savo meškiukus, visas gerąsias jų savybes iškelia. Tai ir aš taip darau - meškiukas megztas iš Maximoje pirktų siūlų "Margareta", kimštas plėšytu sinteponu ir plastikiniu granuliatu, išimtu iš Bimo sugraužtų žaislų, akytės - juodo stiklo karoliukai, nosytė vaškuota tikru bičių vašku, kepurytė siūta iš trikotžinio aksomo ir pripildyta granuliato, gėlytė specialiai užsakinėta Italijoje lotuliukas.gif Man atrodo, kuo daugiau savybių sumiini, tuo darbelis rimtesnis gaunasi

Beje, merginos, jei kam reikės padukams medžiagyčių, tai kreipkitės į mane. Ja kad užsisakiau doh.gif 10 rūšių (spalvų) ir po nemažą gabalą, visai galva susisuko lotuliukas.gif Užtad kailiuko tai neturiu ax.gif Tai kai ateis siuntinukas, duosiu žinoti ir gal kuriai prireiks.

Tiesa, o naujam konkursui iš ko siūnam meškiukus, iš ko norim, ar tik iš kailiuko?
Atsakyti
Svelbai fainai pedutes padarytos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 01 10, 22:54)
1. Čia tik aš negaliu meškiukų palikti ramybėje. Štai, kokį krapštinėjau krapštinėjau ir iškrapštinėjau. Labai jį pamilau ir imu nebesuprasti, kaip galima taip nucackintus ir numylėtus darbelius parduoti...
2. Kaip tikrą vaiką atiduodi, ar taip Im-bear?
3. Ja kad užsisakiau  doh.gif  10 rūšių (spalvų) ir po nemažą gabalą, visai galva susisuko  lotuliukas.gif Užtad kailiuko tai neturiu  ax.gif  Tai kai ateis siuntinukas, duosiu žinoti ir gal kuriai prireiks.
4. Tiesa, o naujam konkursui iš ko siūnam meškiukus, iš ko norim, ar tik iš kailiuko?

1. Fainuoliuka iskrapstei wub.gif Tik su nuotraukom reikia rimtai padirbet, nes gaila tavo darbelio - iskrepia visa vaizda...
2. Supranti, Zhuvycia, as kiekviena sekanti savo zveriuka myliu dar stipriau uz ankstesni - ir tada to ankstesnio labai gaila, jauciuosi kalta, kad jis, kaip ir truputi uzmirstas. Ir dar nemegstu apsikrauti savo darbeliais. Tai labai dziaugiuosi, kai mano meskiukai suranda mylincias mamas - nes tada tiksliai zinau, kad juos myles labai-labai ir visada rolleyes.gif
3. Tai gi gali is tos suede mini meskiukus siuti mirksiukas.gif Juk tau patinka krapstytis thumbup.gif
4. Is bet kokios medziagos )))

Merginos, visoms issiunciau e-mailus su uzsakymo patvirtinimu - paziurekit ar ko nepamirsau? O gal perdaug pridejau? ax.gif
Atsakyti
Mane pamiršai verysad.gif
Atsakyti
negavau jokio laiškučio g.gif
Atsakyti
Aš jau gavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(net_nzn @ 2009 01 11, 12:00)
negavau jokio laiškučio  g.gif

Siunciau tik toms, kurioms pati padejau parinkti prekes, o tu juk man suformuota sarasa su prekiu kodais atsiuntei smile.gif Tai tau ir jokio patvirtinimo nesiunciau tongue.gif
Atsakyti
Va kur nesusipratėlė blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,Im-bear gavau laiskeli,viskas gerai smile.gif
Atsakyti
Zhuvycia šaunus mažylis, ilga nosyte wub.gif

Im-bear taip gavau, ir man viskas gerai
Atsakyti
Sveikos, meškų mylėtojos ir kūrėjos wub.gif ,

norėčiau prisijungti į jūsų būrį 4u.gif . Permečiau akimis temą ir kilo keletas klausimų blush2.gif : turbūt prieš dalyvaujant reikėtų perskaityti ir susikonspektuoti senąsias temas, nes supratau, kad šiame bus daugiau atsakymai į konkrečius klausimus, mažiau pamokų? Prisijungčiau prie pavasarinio meškučio siuvimo, nes vasario mėnesiui manau, kad nespėsiu unsure.gif . Im-bear, tamsta vistiek su rinka susipažinus, galėtum mestelėti nuorodą kokios rusiškos internetinės parduotuvės, kur rasčiau viską pradžiai ax.gif ? Aišku, pasistengsiu perskaityt viską, kad suprast, ko daugmaž reikia ir tik tada klausinėt blush2.gif , nes turbūt ir taip nelengva visoms atsakyt ir "suganyt" smile.gif Šiuo metu gyvenu Maskvoje, tačiau dar nespėjau susirast visokių parduotuvėlių ir t.t., o visokiuose forumuose čia lengva pasiklyst biggrin.gif , dar tik atsirinkt bandau, kur skaityt cool.gif ...

Atsakyti