QUOTE(Zhuvycia @ 2009 01 10, 15:18)
Ziurekit, va cia tas "suede" apie kuri kalbejau. Pirma man pasirode, kad cia kailiukas, bet po visu apmastymu supratau - kad turbut cia vis delto zomsas
Im-bear, dar vienas klausimas. Kai ciupineju pirktinius zaisliukus su granuliatu - jie visi minkstuciai, todel granuliatas labai gerai suteikia svorio, labai malonu zaisliukus liesti. O kaip su mūsiškiais - konkursinį meškiuką juk kimšome labai kietai, tai granuliatas ten nelabai kokią rolę vaidintų, tiesiog jo turbūt nesijaustų? O jeigu kimštume nekietai, tai sujungimai diskeliniai nelabai būtų turbūt efektyvūs? Ar aš čia kažko nesuprantu dar?

Im-bear, dar vienas klausimas. Kai ciupineju pirktinius zaisliukus su granuliatu - jie visi minkstuciai, todel granuliatas labai gerai suteikia svorio, labai malonu zaisliukus liesti. O kaip su mūsiškiais - konkursinį meškiuką juk kimšome labai kietai, tai granuliatas ten nelabai kokią rolę vaidintų, tiesiog jo turbūt nesijaustų? O jeigu kimštume nekietai, tai sujungimai diskeliniai nelabai būtų turbūt efektyvūs? Ar aš čia kažko nesuprantu dar?

Ten tikrai zomsas su austiniu pagrindu arba tokia apmusaline medziaga.
Del granuliato - siaip kietai butina kimsti tik galva, o kuna galima kimsti skirtingai. Jei naudojamas granuliatas, tai kemsama maziau sintepono ir meskiukas buna minkstutis ir tos granules gerai apciuopiamos. O sujungimai su diskeliais efektyvus prie bet kokio kimsimo

QUOTE(Naktibalda @ 2009 01 10, 15:37)
o kur perkat t1 granuliat1
, aš Im-bera nebūsiu prie pc, bet man imk tuos sąnarius, o tas padukų zomšas labai brangus
, skau gal ir man reiktų 

Ten pat, kur ir viska - internet pardeje. Atsversiu tau 100 gramu granuliato vienam meskiui. Nes uzsakau kilograma dalyboms, tai jau beveik nieko neliko

Laisvo kailiuko jau nebera