Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė MIRENA

Priskaičiau visokių nuomonių bet visteik apsisprendimas palieka man pačiai blink.gif ir noriu ir bijau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidar @ 2007 03 02, 11:14)
Nepatingėk pasiskaityti kažkur jau rašiau.

Einu ieskot
Atsakyti
Sveikos brangiosios,

tikriausiai sis klausimas skambes keistokai bet pabandysiu visvien-gal kas nors zinot kokia Mirenos kaina yra Suomijoje? Arba kur man ieskoti tokios informacijos? Bandziau internete bet bergzdzios pastangos verysad.gif
Mano mamai pasalino miomas is gimdos(gimda paliko) ir ji galvoja isideti spirale,girdejo kad Suomijoje ja galima isigyti pigiau nei Lietuvoje.Nezinau kaip ten is tikruju yra. g.gif Lauksiu bet kokios informacijos.
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2007 03 02, 13:06)
Priskaičiau visokių nuomonių bet visteik apsisprendimas palieka man pačiai  blink.gif  ir noriu ir bijau  blink.gif

blink.gif blink.gif o ko bijai? irnesakyk.gif patikek, nieko baisaus ten nera schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anuska:): 05 kovo 2007 - 12:18
Labutis, aš šiuo metu galvoju apie Mirena , gydytoja buvo siūliusi , nes mėnesinės labai gausios ir ilgos, tai jau atsibodo doh.gif , paskaičiavau aš per mėnesį neužtenku paketams 20lt, o kur dar 2-3 dienos, kai negali kojos iš namų iškelti, vaikučių irgi daugiau neplanuojam ax.gif , tai lygtai visi tik pliusai būtų. Gal žinot kokia kaina Mirenos?
Atsakyti
QUOTE(Vaidusiukė @ 2007 03 06, 13:02)
Labutis, aš šiuo metu galvoju apie Mirena , gydytoja buvo siūliusi , nes mėnesinės labai gausios ir ilgos, tai jau atsibodo doh.gif , paskaičiavau aš per mėnesį neužtenku paketams 20lt, o kur dar 2-3 dienos, kai negali kojos iš namų iškelti, vaikučių irgi daugiau neplanuojam  ax.gif , tai lygtai  visi tik pliusai būtų. Gal žinot kokia kaina Mirenos?

Aš Mirena įsidėjau tik prieš tris mėn.ir pakol kas nesigailiu thumbup.gif o ją pirkau Euro vaistinėje,gavau nuolaidą (nes pirkau sekmad.ir su Maximos kort.) tai sumokėjau 507lt su kazkiek ct. beveik 100 lt pigiau.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIVUKS @ 2007 03 06, 13:06)
Aš Mirena įsidėjau tik prieš tris mėn.ir pakol kas nesigailiu  thumbup.gif o ją pirkau Euro vaistinėje,gavau nuolaidą (nes pirkau sekmad.ir su Maximos kort.) tai sumokėjau 507lt su kazkiek ct.  beveik 100 lt pigiau.... smile.gif

Lėksiu ir aš sekmadienį į euro vaistinę, susiskambinsiu su gydytoja kada galės įdėti, tikiuosi, kad md sutrumpės nors tiek daug ax.gif .
Atsakyti
o mano ginekologas sake, kad ji niekuo negeresne uz kurkas pigiau kainuojancias spirales. tikiuos taip ir yra smile.gif pati esu su spirale kuri kainavo apie 100lt jau metus ir l gerai jauciuosi, jokiu pokyciu organizme nejauciu.
Atsakyti
QUOTE(xxtomaxx @ 2007 03 06, 15:34)
o mano ginekologas sake, kad ji niekuo negeresne uz kurkas pigiau kainuojancias spirales. tikiuos taip ir yra smile.gif pati esu su spirale kuri kainavo apie 100lt jau metus ir l gerai jauciuosi, jokiu pokyciu organizme nejauciu.

Jos skiriasi nedaug kuo tik savo veikimu 4u.gif M neleidžia apvaisinti kiaušinėlio, o paprasta kai jau kiaušinėlis apvaisintas paprasčiausiai pašalina jį iš organizmo, Man netiko varinės spiralės pats veikimas, jeigu galvosim apie tai kad tik apvaisintas kiaušinėlis jau gyvybė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xxtomaxx @ 2007 03 06, 15:34)

varinės spiralės netinka gausiai ir ilgai kraujuojančioms mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Aidar @ 2007 03 02, 10:43)
Po gerų dviejų metų linkėčiau turėti tokią pat nuomonę  4u.gif

Na taip, du metai man dar "nesuejo" , bet yra ne vienas pasisakymas, kad ir 5 metus isbuvusios, vel dedasi, nes yra patenkintos. Taigi kartoju - tai tikrai individualu. ax.gif Beja, as irgi tikiuosi, kad po keliu metu busiu tos pacios nuomones rolleyes.gif
Atsakyti
buvau pas gydytoją,su mirena dar tik gerą pusmetį,o sakė kiašidė pilna cistų,ir pradėjau vėl gausiau kraujuoti ištisai ir skauda apačią pilvo ir strėnas...kol kas paliko stebėjimui,sakė matyt mirena iššaukė tokius pikyčius,po kažkiek laiko turėsiu vėl ateiti tikrintis ir tada jei nemažės teks atrodo su mirena stsiveikinti...ir aplamai gydytoja sako iš kur čia tokia mada paplito mirenų blush2.gif
Atsakyti