Priskaičiau visokių nuomonių bet visteik apsisprendimas palieka man pačiai
ir noriu ir bijau
QUOTE(Aidar @ 2007 03 02, 11:14)
Nepatingėk pasiskaityti kažkur jau rašiau.
Einu ieskot
Sveikos brangiosios,
tikriausiai sis klausimas skambes keistokai bet pabandysiu visvien-gal kas nors zinot kokia Mirenos kaina yra Suomijoje? Arba kur man ieskoti tokios informacijos? Bandziau internete bet bergzdzios pastangos
Mano mamai pasalino miomas is gimdos(gimda paliko) ir ji galvoja isideti spirale,girdejo kad Suomijoje ja galima isigyti pigiau nei Lietuvoje.Nezinau kaip ten is tikruju yra.
Lauksiu bet kokios informacijos.
tikriausiai sis klausimas skambes keistokai bet pabandysiu visvien-gal kas nors zinot kokia Mirenos kaina yra Suomijoje? Arba kur man ieskoti tokios informacijos? Bandziau internete bet bergzdzios pastangos
Mano mamai pasalino miomas is gimdos(gimda paliko) ir ji galvoja isideti spirale,girdejo kad Suomijoje ja galima isigyti pigiau nei Lietuvoje.Nezinau kaip ten is tikruju yra.
QUOTE(pulina @ 2007 03 02, 13:06)
Priskaičiau visokių nuomonių bet visteik apsisprendimas palieka man pačiai
ir noriu ir bijau 
Labutis, aš šiuo metu galvoju apie Mirena , gydytoja buvo siūliusi , nes mėnesinės labai gausios ir ilgos, tai jau atsibodo
, paskaičiavau aš per mėnesį neužtenku paketams 20lt, o kur dar 2-3 dienos, kai negali kojos iš namų iškelti, vaikučių irgi daugiau neplanuojam
, tai lygtai visi tik pliusai būtų. Gal žinot kokia kaina Mirenos?
QUOTE(Vaidusiukė @ 2007 03 06, 13:02)
Labutis, aš šiuo metu galvoju apie Mirena , gydytoja buvo siūliusi , nes mėnesinės labai gausios ir ilgos, tai jau atsibodo
, paskaičiavau aš per mėnesį neužtenku paketams 20lt, o kur dar 2-3 dienos, kai negali kojos iš namų iškelti, vaikučių irgi daugiau neplanuojam
, tai lygtai visi tik pliusai būtų. Gal žinot kokia kaina Mirenos?
Aš Mirena įsidėjau tik prieš tris mėn.ir pakol kas nesigailiu
QUOTE(DAIVUKS @ 2007 03 06, 13:06)
Aš Mirena įsidėjau tik prieš tris mėn.ir pakol kas nesigailiu
o ją pirkau Euro vaistinėje,gavau nuolaidą (nes pirkau sekmad.ir su Maximos kort.) tai sumokėjau 507lt su kazkiek ct. beveik 100 lt pigiau.... 
Lėksiu ir aš sekmadienį į euro vaistinę, susiskambinsiu su gydytoja kada galės įdėti, tikiuosi, kad md sutrumpės nors tiek daug
QUOTE(xxtomaxx @ 2007 03 06, 15:34)
o mano ginekologas sake, kad ji niekuo negeresne uz kurkas pigiau kainuojancias spirales. tikiuos taip ir yra
pati esu su spirale kuri kainavo apie 100lt jau metus ir l gerai jauciuosi, jokiu pokyciu organizme nejauciu.
Jos skiriasi nedaug kuo tik savo veikimu
QUOTE(xxtomaxx @ 2007 03 06, 15:34)
o mano ginekologas sake, kad ji niekuo negeresne uz kurkas pigiau kainuojancias spirales. tikiuos taip ir yra
pati esu su spirale kuri kainavo apie 100lt jau metus ir l gerai jauciuosi, jokiu pokyciu organizme nejauciu.
varinės spiralės netinka gausiai ir ilgai kraujuojančioms
QUOTE(Aidar @ 2007 03 02, 10:43)
Na taip, du metai man dar "nesuejo" , bet yra ne vienas pasisakymas, kad ir 5 metus isbuvusios, vel dedasi, nes yra patenkintos. Taigi kartoju - tai tikrai individualu.
buvau pas gydytoją,su mirena dar tik gerą pusmetį,o sakė kiašidė pilna cistų,ir pradėjau vėl gausiau kraujuoti ištisai ir skauda apačią pilvo ir strėnas...kol kas paliko stebėjimui,sakė matyt mirena iššaukė tokius pikyčius,po kažkiek laiko turėsiu vėl ateiti tikrintis ir tada jei nemažės teks atrodo su mirena stsiveikinti...ir aplamai gydytoja sako iš kur čia tokia mada paplito mirenų