Kas nepatinka- kad gydytoja "laužia" spiralę dėtis, - nei aiškinasi ar tinka, nepateikia jokių alternatyvų. Viskas labai čiki, jokių pašalinių ir t.t., ir panašiai.Visos dedasi, o tu ką? O kai pradedi domėtis tai ui
- klausimų kalnas, o atsakymai kažkokie aplinkui..Kiek viešai teko girdėti, tai tik ginekologė V.Eringytė išdrįso pareikšti savo neigiamą nuomonę.

QUOTE(Geikutux @ 2007 05 10, 12:24)
Kas nepatinka- kad gydytoja "laužia" spiralę dėtis, - nei aiškinasi ar tinka, nepateikia jokių alternatyvų. Viskas labai čiki, jokių pašalinių ir t.t., ir panašiai.Visos dedasi, o tu ką? O kai pradedi domėtis tai ui
- klausimų kalnas, o atsakymai kažkokie aplinkui..Kiek viešai teko girdėti, tai tik ginekologė V.Eringytė išdrįso pareikšti savo neigiamą nuomonę.

Zinokit mergaites o as manau kad jokia ginekologe nepatars ar tau tiks ar ne.

Nes kiekvienas organizmas regoja skirtingai....vienem tinka ir labai patenkintos..............kitom netinka......aisku isgasdino laiskas del cistos..

Kol nepabandysi turbut ir nezinosi ar tinka ar ne. Aisku nelabai gerai tais garmonais krautys...bet ar moterys turi pasirinkima????????
Lieka tik tabletes,prezervativai,ziedas kontr.,skepai.
Zodziu viskas kenkia.........o ka daryti.Penktadieni eisiu su savo gidytoja ginekologe pasitarsiu.Nors gimdymo namuose iskart pasake geriau tik Mirena detis mano atveju.

QUOTE(Simpatiaska @ 2007 05 09, 15:55)
nei už ką

Vienuolynas - jėga
Ale ką su vaikais daryt. Ta prasme , jau gimusiais
. jei rimtai, tai man, kažkaip geriamieji kontracept. žmoniškiau atrodo- paprastesnis nutraukimas jei netinka; didesnė pasiūla; vartojimas irgi paprastas- dienos sužymėtos ant blisterio...

QUOTE(Geikutux @ 2007 05 10, 15:00)
Vienuolynas - jėga
. jei rimtai, tai man, kažkaip geriamieji kontracept. žmoniškiau atrodo- paprastesnis nutraukimas jei netinka; didesnė pasiūla; vartojimas irgi paprastas- dienos sužymėtos ant blisterio...

aš negalėjau jų dėl ligos vartoti,o kita vertus man tai būtų problema,kaip nepamiršti ir laiku sugerti...ir kelionėje problema ...bent jau man....kažkaip atsipalaiduoji,viskas iškrenta iš galvos..ir še tau....siurprizas

QUOTE(Simpatiaska @ 2007 05 10, 13:20)

O kaip palygint? Manoji po dviejų vaikų maitinimo po beveik metus, aišku nėra tokia kaip prieš gimdymus, bet ar spiralė turi kažkokios įtakos, tai nežinau ...

QUOTE(Geikutux @ 2007 05 10, 15:00)
Vienuolynas - jėga

Paprastesnis nutraukimas aisku daug metu man padejio......bet .........

nutraukymo deka turiu nostabia panelyte

Nutraukimas- turiu galvoje, vaisto vartojimo nutraukimas

QUOTE(Geikutux @ 2007 05 11, 19:46)

sveikos,šiandien buvau vėl darytis tyrimus dėl to tepliojimo po mirenos,ir gydytoja pažiūrėjus sako,kad ten didėja ir jau nebepanašu į cistą,o atrodo kiaušidės susiaurėjimas,reikia operuotis..o aš negaliu niekaip
....tai išleido ir liepė duphasnotą gerti ir kai galėsiu iškart ateiti......žodžiu,ruošiuosi morališkai

QUOTE(bjaurybe @ 2007 05 14, 10:30)
sveikos,šiandien buvau vėl darytis tyrimus dėl to tepliojimo po mirenos,ir gydytoja pažiūrėjus sako,kad ten didėja ir jau nebepanašu į cistą,o atrodo kiaušidės susiaurėjimas,reikia operuotis..o aš negaliu niekaip
....tai išleido ir liepė duphasnotą gerti ir kai galėsiu iškart ateiti......žodžiu,ruošiuosi morališkai 

Tai jei reikia operuotis tai ne delsk. Kuo greicau tai padarysi tuo geriau.....

o aš čia irgi susiruošiau Mireną įsidėti - tai dabar jau ir vėl nebežinau
...
P.S. DĖL OPERACIJOS TAI NEDELSK - ČIA RIMTA

P.S. DĖL OPERACIJOS TAI NEDELSK - ČIA RIMTA