Na o man irgi pirmas menuo kai taip maudzia pilvuko apacia...kiekviena miela diena... ir jau daugiau nei savaite

Nors leliu jau bandom neoficialei du menesiai,o oficialei menuo,bet praeita menesi nebudavo tokiu skausmu... nu cia ne tai kad skauda bet taip nemaloniai maudzia,kaip pries menesines... nors jos dar tolokai. Vienoj temoj jau rasiau apie siuos skausmus (nestumo pozymiai) nes galvojau,kad jau uzkibo. KAzkur skaiciau,kad maudzia pilvuka nestumo laikotarpiu,tai ir prisigalvojau

nes be to pilvo maudimo buvo prisidejes krutines maudimas, kvapai velniai zino is kur tokie erzinantys,netgi garstycios be skonio buvo vienu metu

Bet va antra para dabar viskas dinge isskyrus pilvo maudima.. nugalkrutine kietesne nei įprastai ir kartais dar vis pamaudzia,bet tikrai silpniau. Taigi prie esmes,nes jau i lankas snekesiu tuoj

Del to pilvo maudimo kai parasiau i kita skyreli forume,parase,kad tikriausiai del ovuliacijos. nu tai ir nusiraminau su nestumu,bet tai ar buvo jums kaikuriai,akd pilva maudzia kaip man,daugiau nei savaite (apie 10 dienu) ir taip kasdien...

kas man gali buti... slapimo taku uzdegimo cia tikrai nera,nes esu sirgus juo ir zinau viska kas ir kaip. net panasumo nera...

P.S. ANGELE SVEIKINIMAI DIDZIAUSI IR NUOSIRDZIAUSI!!!