Įkraunama...
Įkraunama...

Skausminga ovuliacija

QUOTE(ledi. @ 2008 04 08, 18:47)
Man tai toks gimdos maudimas, lyg butu uzdegimas, jauciuosi labai issiputus, atrodo spaudzia pusle, todel varo i tualeta.

Man irgi lygiai taip pat, vieną dieną ax.gif
Atsakyti
Kai pradejom nesisaugoti nerealus skausmai buvo, galvojau cista, i ligonine tiesiu taikymu. Pasirodo skausminga O, tai kaip cia ir normalu viskas- gydytojo zodziais tariant. g.gif
Aisku apie kazkoki planavima kai tokie skausmai nebuvo net kalbos, kita men pasikartojo jau truputi silpniau, nd atlikinejom.
O trecias intensyviai nd atlikinejom ir nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2008 04 09, 14:01)
Kai pradejom nesisaugoti nerealus skausmai buvo, galvojau cista, i ligonine tiesiu taikymu. Pasirodo skausminga O, tai kaip cia ir normalu viskas- gydytojo zodziais tariant.  g.gif
Aisku apie kazkoki planavima kai tokie skausmai nebuvo net kalbos, kita men pasikartojo jau truputi silpniau, nd atlikinejom.
O trecias intensyviai nd atlikinejom ir  nestuke.gif  wub.gif

Fainiai bigsmile.gif
Atsakyti
Angele thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svaja83: 19 rugsėjo 2008 - 12:10
Na o man irgi pirmas menuo kai taip maudzia pilvuko apacia...kiekviena miela diena... ir jau daugiau nei savaite doh.gif Nors leliu jau bandom neoficialei du menesiai,o oficialei menuo,bet praeita menesi nebudavo tokiu skausmu... nu cia ne tai kad skauda bet taip nemaloniai maudzia,kaip pries menesines... nors jos dar tolokai. Vienoj temoj jau rasiau apie siuos skausmus (nestumo pozymiai) nes galvojau,kad jau uzkibo. KAzkur skaiciau,kad maudzia pilvuka nestumo laikotarpiu,tai ir prisigalvojau cool.gif nes be to pilvo maudimo buvo prisidejes krutines maudimas, kvapai velniai zino is kur tokie erzinantys,netgi garstycios be skonio buvo vienu metu doh.gif lotuliukas.gif Bet va antra para dabar viskas dinge isskyrus pilvo maudima.. nugalkrutine kietesne nei įprastai ir kartais dar vis pamaudzia,bet tikrai silpniau. Taigi prie esmes,nes jau i lankas snekesiu tuoj lotuliukas.gif Del to pilvo maudimo kai parasiau i kita skyreli forume,parase,kad tikriausiai del ovuliacijos. nu tai ir nusiraminau su nestumu,bet tai ar buvo jums kaikuriai,akd pilva maudzia kaip man,daugiau nei savaite (apie 10 dienu) ir taip kasdien... doh.gif kas man gali buti... slapimo taku uzdegimo cia tikrai nera,nes esu sirgus juo ir zinau viska kas ir kaip. net panasumo nera... schmoll.gif
P.S. ANGELE SVEIKINIMAI DIDZIAUSI IR NUOSIRDZIAUSI!!! wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimutia: 19 rugsėjo 2008 - 12:26
Raimutia, priezasciu gali buti ivairiu, ir infekcija ar dar kas. Jei taip ilgai maudzia, geriausia butu kreiptis i gydytoja 4u.gif Nes del ovuliacijos 10 dienu nu niekaip negali mausti schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnele: 19 rugsėjo 2008 - 22:48
QUOTE(liepsnele @ 2008 09 19, 23:48)
Raimutia, priezasciu gali buti ivairiu, ir infekcija ar dar kas. Jei taip ilgai maudzia, geriausia butu kreiptis i gydytoja  4u.gif Nes del ovuliacijos 10 dienu nu niekaip negali mausti  schmoll.gif

o nuo ko gali but infekcija...? unsure.gif tai kad nieko kazko tokio kaip visada nebuvo pastaruoju metu.. unsure.gif reiks bandyt eit paas daktare... verysad.gif bet labai viliuosi,kad tas maudimas tai nestumo pozymis... blush2.gif nors kazi ar taip anksti toks pozymis galetu pasireiksti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimutia @ 2008 09 19, 13:25)
Na o man irgi pirmas menuo kai taip maudzia pilvuko apacia...kiekviena miela diena... ir jau daugiau nei savaite doh.gif Nors leliu jau bandom neoficialei du menesiai,o oficialei menuo,bet praeita menesi nebudavo tokiu skausmu... nu cia ne tai kad skauda bet taip nemaloniai maudzia,kaip pries menesines... nors jos dar tolokai. Vienoj temoj jau rasiau apie siuos skausmus (nestumo pozymiai) nes galvojau,kad jau uzkibo. KAzkur skaiciau,kad maudzia pilvuka nestumo laikotarpiu,tai ir prisigalvojau cool.gif  nes be to pilvo  maudimo buvo prisidejes krutines maudimas, kvapai velniai zino is kur tokie erzinantys,netgi garstycios be skonio buvo vienu metu doh.gif  lotuliukas.gif Bet va antra para dabar viskas dinge isskyrus pilvo maudima..  nugalkrutine kietesne nei įprastai ir kartais dar vis pamaudzia,bet tikrai silpniau. Taigi prie esmes,nes jau i lankas snekesiu tuoj lotuliukas.gif  Del to pilvo maudimo kai parasiau i kita skyreli forume,parase,kad tikriausiai del ovuliacijos. nu tai ir nusiraminau su nestumu,bet tai ar buvo jums kaikuriai,akd pilva maudzia kaip man,daugiau nei savaite (apie 10 dienu) ir taip kasdien... doh.gif kas man gali buti... slapimo taku uzdegimo cia tikrai nera,nes esu sirgus juo ir zinau viska kas ir kaip. net panasumo nera... schmoll.gif
P.S. ANGELE SVEIKINIMAI DIDZIAUSI IR NUOSIRDZIAUSI!!!  wub.gif  thumbup.gif

Na po ovuliacijos man visad prasideda viokie skausmeliai, tempimai ir kt. pojūčiai pilve. Aš pradžioje irgi viską priskyriau nėštumui, bet tai kartojasi visą mano planavimo laiką, tai yra 8 mėn. kreipiausi į gine, jis sakė kad taip gali būti, tiesiog organizmas jaučia visą procesą, kuris vyksta po O. Mano sesei tai pat taip buvo iki gimdymo, taigi nėreikia labai nerimauti... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimutia @ 2008 09 21, 13:19)
o nuo ko gali but infekcija...? unsure.gif tai kad nieko kazko tokio kaip visada nebuvo pastaruoju metu.. unsure.gif  reiks bandyt eit paas daktare... verysad.gif bet labai viliuosi,kad tas maudimas tai nestumo pozymis... blush2.gif nors kazi ar taip anksti  toks pozymis galetu pasireiksti verysad.gif

Pasidaryk NT ir viskas bus aisku. Nedelsk, ir paciai ramiau bus, nereikes spelioti...
Atsakyti
QUOTE(Robleta @ 2008 09 22, 17:14)
Na po ovuliacijos man visad prasideda viokie skausmeliai, tempimai ir kt. pojūčiai pilve. Aš pradžioje irgi viską priskyriau nėštumui, bet tai kartojasi visą mano planavimo laiką, tai yra 8 mėn. kreipiausi į gine, jis sakė kad taip gali būti, tiesiog organizmas jaučia visą procesą, kuris vyksta po O. Mano sesei tai pat taip buvo iki gimdymo, taigi nėreikia labai nerimauti... mirksiukas.gif

Bet kad anksciau tokio maudimo nebudavo... doh.gif na bet jeigu gydytoja sake tau,kad taip gali buti ir tai visiskai normalu,tada ramiai lauksiu (t.y. nelauksiu) mm , ir jei ju sulauksiu,tada sekanti menesi vel reiks 'darbuotis' blush2.gif biggrin.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Homonoja @ 2008 09 22, 20:10)
Pasidaryk NT ir viskas bus aisku. Nedelsk, ir paciai ramiau bus, nereikes spelioti...

Tai kad jaudariausi...buvo neigiamas... ir jokiu net vaiduokliuku nesimate... verysad.gif bet tai cia gal todel,kad praejo mazai laiko...(apie savaite po gamybos blush2.gif ) matysim kaip cia su mm bus... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimutia @ 2008 09 21, 11:19)
o nuo ko gali but infekcija...? unsure.gif tai kad nieko kazko tokio kaip visada nebuvo pastaruoju metu.. unsure.gif  reiks bandyt eit paas daktare... verysad.gif bet labai viliuosi,kad tas maudimas tai nestumo pozymis... blush2.gif nors kazi ar taip anksti  toks pozymis galetu pasireiksti verysad.gif

infekcija arba uzdegimas gali nuo daug ko kilt - del per mazos arba perdetos higienos (savo ir/arba partnerio), del persalimo, koju atsalimo, perputimo, matuojantis apatinius parduotuvej, naudojantis svetimu ranksluosciu ir pan.
Tai ar buvai pas daktare? O gal jau praejo maudimas? (ir beje, kelinta ciklo diena dabar jau?)
ir dar - ar vartojai kokias KT, kelintas ciklas nesisaugant?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnele: 23 rugsėjo 2008 - 00:37
QUOTE(liepsnele @ 2008 09 23, 01:36)
infekcija arba uzdegimas gali nuo daug ko kilt - del per mazos arba perdetos higienos (savo ir/arba partnerio), del persalimo, koju atsalimo, perputimo, matuojantis apatinius parduotuvej, naudojantis svetimu ranksluosciu ir pan.
Tai ar buvai pas daktare? O gal jau praejo maudimas? (ir beje, kelinta ciklo diena dabar jau?)
ir dar - ar vartojai kokias KT, kelintas ciklas nesisaugant?

ojej... kiek isvardinai cia priezasciu... blink.gif nu vienintelis kas gali tikt tai koju nusalimas koks ar persalymas...bet ir tai kazi... doh.gif o pas daktare nebuvau,nes netiketu rupesciu atsirado,tai jau nuo praeito ketvirtadienio net nebturiu laiko normaliai viska susideliot.. cool.gif Ir maudimas toks apmazejes... bet vakar vakare vel uzejo toks jausmas kaip rpies mm... bet cia turbut todel,kad liko gera savaite iki mm.. ir krutine kazkokia sunki ir kieta likus,, blink.gif o ciklo diena dabar mano yra 21. cool.gif Tiesa, KT vartojau bet nuo spalio pabaigos iki gruodzio pabaigos.. manau turejo susireguliuot man ten viskas jau po ju nutraukimo. As negalejau ju labai vartot,nes pradejau pustis kaip balionelis... unsure.gif tada ir meciau neapsikentus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimutia: 23 rugsėjo 2008 - 06:01