Gaila, kad negalejom.
Norejom sudalyvaut su sia foto: "Esu didziausia tevu dovana- todel pabandysiu susipakuot pati".
Gaila, kad negalejom.
Gaila, kad negalejom.
QUOTE(Vicious Vici @ 2008 12 12, 10:46)
toks vaizdas, kad mamkos tuoj apsipyks, tikrai neverta
fotografija toks dalykas, kad kiekvienas ją mato kitaip... kartais mum ne visi profų darbai patinka, o sužavi paprasta, naminė foto, čia taip jau yra, menas yra menas, kiekvieno savaip suvokiamas, laimės tas, kas visgi labiausiai pavergs širdis 
nesipykstam
Papildyta:
QUOTE(7aistukas7 @ 2008 12 12, 11:27)
Norejom sudalyvaut su sia foto: "Esu didziausia tevu dovana- todel pabandysiu susipakuot pati".
Gaila, kad negalejom.
Gaila, kad negalejom.
manau kad jei būtų šone kur nors buvęs žaisliukas tai viskas būtų buvę ok. Nors iš kitos pusės irgi ginčytis galim , nes vaikutis kur žiūri kaip kepa sausainiai irgi nėra jokios eglutės jokio blizgio
Manau mes kiekviena turim savo isskirtini skoni, suvokima ir turim teise ji isreikst. As suprantu Kaledas, kaip ramybe. Dovanos ypatingos- ypatingiem zmonem. Ta ir turejo atspindet si foto- nes Ula- musu dovana. Cia jos pirmosios Kaledos.
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 12 12, 11:29)
manau kad jei būtų šone kur nors buvęs žaisliukas tai viskas būtų buvę ok. Nors iš kitos pusės irgi ginčytis galim , nes vaikutis kur žiūri kaip kepa sausainiai irgi nėra jokios eglutės jokio blizgio 
aha, šiaip tie karoliukai jokio kalėdiškumo neatspindi, daug kas juos ir paprastose fotkėse, ne šventinėse naudoja, reikėjo gal kokią juostelę dar pridėti ar tikrai nors vieną žaisliuką nuo eglutės pamėtėti į foną
Papildyta:
QUOTE(7aistukas7 @ 2008 12 12, 11:32)
Manau mes kiekviena turim savo isskirtini skoni, suvokima ir turim teise ji isreikst. As suprantu Kaledas, kaip ramybe. Dovanos ypatingos- ypatingiem zmonem. Ta ir turejo atspindet si foto- nes Ula- musu dovana. Cia jos pirmosios Kaledos. 
bet tą žinai tik tu... o kaip furumiečiams tą suprasti?
p.s. ir šiaip tavo avatare tas pats vaikutis ir dar su tais pačiais karoliais, čia jau kaip agitacija gautūųsi
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 12 12, 11:29)
nesipykstam
tiesiog kiekvienas vertina pagal save, man vaikai yra gražu, bet jei matau kad nuotrauka tarkim su gyvūnu man daug įdomesnė aš už ją ir balsuoju. O nupaveiksluoti vaiką taip, kad gražiai matytųsi yra daug sunkiau, juk jis duodasi malasi, vat mamytė čia turi parodyti labai daug kūrybiškumo 
kai aš balsuoju už foto,tai nesigilinu ar čia sunku pagaut kardą,ar ne, foto pozuota,ar ne
Papildyta:
QUOTE(7aistukas7 @ 2008 12 12, 11:32)
dar yra laiko,spėsi naują foto padaryt,arba archyvuose paieškok
QUOTE(Vicious Vici @ 2008 12 12, 13:35)
aha, šiaip tie karoliukai jokio kalėdiškumo neatspindi, daug kas juos ir paprastose fotkėse, ne šventinėse naudoja, reikėjo gal kokią juostelę dar pridėti ar tikrai nors vieną žaisliuką nuo eglutės pamėtėti į foną 
Papildyta:
forumiečiai mato tik vaikiuką su karoliais 
p.s. ir šiaip tavo avatare tas pats vaikutis ir dar su tais pačiais karoliais, čia jau kaip agitacija gautūųsi
tai va... turbūt moderatoriai nusprendė, kad šį sykį ne iki galo pasiruošei konkursui 
Papildyta:
i atvarta isidejau sia foto tik tada kai atmete konkursui ana
Papildyta:
QUOTE(Ramunita @ 2008 12 12, 13:40)
kai aš balsuoju už foto,tai nesigilinu ar čia sunku pagaut kardą,ar ne, foto pozuota,ar ne
man svarbu gražu
o tas miegantis lelis,tai
ir visiškai su tavm sutinku,kad yra gerų foto ir su gyvnūnais- šitam konkurse tikrai yra gerų foto,kur nėra vaikų 
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Karbynė @ 2008 12 12, 11:50)
pamačius tavo avatarą taip ir noris eit į konkursą žiūrėt kiek jame dalyvauja foto su baltais katinais
QUOTE(l'eau @ 2008 12 12, 09:36)
todėl kad foto neįdomi, be įdėjos. man kalėdos asocijuojas su kitais dalykais nei kepure apmautas, paguldytas, laišku užklotas vaikas. be to balsuosiu už natūralias, nepozuotas foto 
toks jausmas kad is pavydo cia taip kalbi ta su laisku nuotraukyte labai grazi ir ideja sauni. o tau ziuriu labai jau didele ideja kai katinas prie egles ar po ja, o jau vaikiukas su kepuryte tai jau negerai, tu pabandyk nufotografuot vaika maziuka taip kaip tu nori kad atrodytu nuotraukoj, kai visas juda nepasakysi kad dabar sypsokis, dabar kuo nors susidomek .....
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2008 12 12, 11:52)
pamačius tavo avatarą taip ir noris eit į konkursą žiūrėt kiek jame dalyvauja foto su baltais katinais
Aha, pamačius pati apakau
QUOTE(SSSema @ 2008 12 12, 11:52)
toks jausmas kad is pavydo cia taip kalbi ta su laisku nuotraukyte labai grazi ir ideja sauni. o tau ziuriu labai jau didele ideja kai katinas prie egles ar po ja, o jau vaikiukas su kepuryte tai jau negerai, tu pabandyk nufotografuot vaika maziuka taip kaip tu nori kad atrodytu nuotraukoj, kai visas juda nepasakysi kad dabar sypsokis, dabar kuo nors susidomek .....
katinui šito irgi nepasakysi
nors pritariu, kad vaiką vistiek sunkiau nufotografuot
man tai šiaip juokingai atrodo,kai sako,kad foto,kurioje vaikas miega-supozuota
nu kaip galima supozuoti miegą? suprantu vyresnis vaikas tai gali apsimest,ale leliukas