Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinis šurmulys!

QUOTE(SSSema @ 2008 12 13, 20:26)
man šita irgi nerealiai faina wub.gif  wub.gif kažin kaip čia nufotografuoja, kad taip spindėtų  ax.gif

su ilgu "islaikymu", arba jei fotoaparatas tik auto rezimu dirba galima bandyt naktiniu rezimu zaist. Tik fotoaparata reik det ant stabilaus pagrindo, kitaip visas vaizdas susilies. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 12 13, 19:30)
su ilgu "islaikymu", arba jei fotoaparatas tik auto rezimu dirba galima bandyt naktiniu rezimu zaist. Tik fotoaparata reik det ant stabilaus pagrindo, kitaip visas vaizdas susilies. 4u.gif

NU man dar dauug mokytis reiktu, kad taip mokeciau blush2.gif
Atsakyti
ar man tik taip atrodo, ar kažkokia nuotrauka buvo pašalinta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 12 13, 20:35)
ar man tik taip atrodo, ar kažkokia nuotrauka buvo pašalinta? g.gif

vietoj katytes leteneles atsirado VAIKAS ohmy.gif su lektuvu prie svytincios eglutes biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 12 13, 19:40)
vietoj katytes leteneles atsirado VAIKAS ohmy.gif su lektuvu prie svytincios eglutes biggrin.gif  wub.gif

jei tikrai taip - gaila labai, nuostabi nuotrauka buvo, bet man pasirodė kad vienu metu buvo 41 nuotrauka, o dabar 40 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 12 13, 19:40)
vietoj katytes leteneles atsirado VAIKAS ohmy.gif su lektuvu prie svytincios eglutes biggrin.gif  wub.gif

jeigu tai ta pati autorė, tai vaikas su lėktuvu daug labiau patraukia dėmesį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 12 13, 19:44)
jei tikrai taip - gaila labai, nuostabi nuotrauka buvo, bet man pasirodė kad vienu metu buvo 41 nuotrauka, o dabar 40 g.gif

buvo 41, aš neberandu su katinuku po egle, pavadinimas buvo kažkaip panašiai ir dovana jau čia, ar kaip g.gif aš galvojau, kad vietoj jos pekeitė, o pasirodo ir letenytės nebėra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(SSSema @ 2008 12 13, 20:26)
man šita irgi nerealiai faina wub.gif  wub.gif kažin kaip čia nufotografuoja, kad taip spindėtų  ax.gif

Esu beveik 100 % tikra, kad čia su filtru išgautas tas spindesys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Valerija @ 2008 12 13, 20:44)
Esu beveik 100 % tikra, kad čia su filtru išgautas tas spindesys mirksiukas.gif

o kokiu budu filtras cia gali prisidet g.gif
man atrodo, kad reikia atitaikyt tinkama pakankamai uzverta diafragma (apie 8 zinau astunkampe zvaigzdute piesia), plius ilgas islaikymas ant stabilaus pagrindo
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 12 13, 22:01)
o kokiu budu filtras cia gali prisidet g.gif
man atrodo, kad reikia atitaikyt tinkama pakankamai uzverta diafragma (apie 8 zinau astunkampe zvaigzdute piesia), plius ilgas islaikymas ant stabilaus pagrindo

O bet kaip privesti vaika nesujudeti, jei islaikymas ilgas... Vaikas tai nedidukas atrodo, kaip ikalbeti? biggrin.gif nebent jis tikrai miega prie eglutes... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 13 gruodžio 2008 - 22:24
Yra tokie žvaigždiniai filtrai, čia yra pavyzdukas kokį vaizdą išgauna:
http://www.photograp..._explained.html
Ketvirtas pavyzdys (star filter) mirksiukas.gif
Atsakyti
Nežinau kaip konkrečiu atveju, bet mokantys žmonės ir be spec. filtrų panašius dalykus išgauna.
Atsakyti