Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinis šurmulys!

QUOTE(mmergyte @ 2008 12 16, 14:58)

tas pats vaikas ir eglute.kas laukia sias nuotraukas!?nuortaukos skertingos mirksiukas.gif gal ir nieko tokio ,vistiek jau istatyta i fotokonkursa ,as jau ne trinciau ,tegul dalyvauja. nuotrauka grazi- supermenas
Atsakyti
Visos tik dejuoja ką išsirinkt nežino už ką balsuot,aš tiksliai žinau už kurias tris nebalsuosiu,ir be jų dar yra iš ko rinktis.
Atsakyti
ar nera panasumu? ax.gif  ax.gif

nono.gif man kai dėl vienos mamos kilo įtarimas rašiau Rustei į až, ir gerai kad temoj neskelbiau nes pasirodo ne ta mamytė būtų taisykles pažeidus, o aš, kad paviešinau kas ji tokia. O nuotrauka ne ta pati šiuo atvejūs pažeidžiat taisykles, o mamytė išsaugojo privatumą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Širdelė*: 16 gruodžio 2008 - 15:19

panašu, bet konkursinės foto ten nėra
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 12 16, 15:12)
nono.gif man kai dėl vienos mamos kilo įtarimas rašiau Rustei į až, ir gerai kad temoj neskelbiau nes pasirodo ne ta mamytė būtų taisykles pažeidus, o aš, kad paviešinau kas ji tokia. O nuotrauka ne ta pati, jei dar gali greit redaguok žinutę

nu paredagavau,kad jau perspejot,ale man tik idomu,as nesakiau kad jos vienodos,tik paklausiau ar nepanasios? lotuliukas.gif ai tiek to... ax.gif
Atsakyti

neieškokit priekabių irnesakyk.gif
aš dvi foto atpažinau iš tos kalėdinės eglučių temos, na bet foto ne tos pačios, tai niekas manau nedraudžia dalyvauti.
taip kad ir tos, kurių foto su vaikučiais dažnai dalyvauja, jau irgi galima atpažinti autores. ir nieko čia nepadarysi, nepatinka, nebalsuoji, patinka balsuoji, ir nesvarbu ar ji pažįstama ar ne. tiek tiek,kad nebėr to azarto gal sužinot kas autorė.

Kas liečia balsavimą, šį kart balsuosiu u- tas, kurios čia nebuvo paminėtos. aptartosios foto ir taip gaus daug balsų,o norisi visom bent po vieną, kažkaip smagiau matyti nei kad nulį blush2.gif nors favorites turiu ir numanau kas laimės.
nes foto tikrai yra gražių ir meniškų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2008 12 16, 15:16)
panašu, bet konkursinės foto ten nėra

atsiprasau tada tos mamos.. 4u.gif as galvojau,kad jei aiskiai matyti tai jau nesazininga,tiek to,asnieko nebematau,tikrai atsiprasau tos mamos 4u.gif sekmes konkurse 4u.gif

ai dar lotuliukas.gif nors mano foto nepatvirtino,cia ne kerstas,ir neieskau,tu,kuriuos galetu atmest lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmergyte: 16 gruodžio 2008 - 15:22
QUOTE(grange @ 2008 12 16, 15:20)
neieškokit priekabių irnesakyk.gif
aš dvi foto atpažinau iš tos kalėdinės eglučių temos, na bet foto ne tos pačios, tai niekas manau nedraudžia dalyvauti.
taip kad ir tos, kurių foto su vaikučiais dažnai dalyvauja, jau irgi galima atpažinti autores. ir nieko čia nepadarysi, nepatinka, nebalsuoji, patinka balsuoji, ir nesvarbu ar ji pažįstama ar ne. tiek tiek,kad nebėr to azarto gal sužinot kas autorė.

Kas liečia balsavimą, šį kart balsuosiu u- tas, kurios čia nebuvo paminėtos. aptartosios foto ir taip gaus daug balsų,o norisi visom bent po vieną, kažkaip smagiau matyti nei kad nulį  blush2.gif  nors favorites turiu ir numanau kas laimės.
nes foto tikrai yra gražių ir meniškų  smile.gif

vat todėl ir duodu išsirinkti savo vyrams kurios tikrai patinka, ir vieną pasilieku sau iš tų kurių niekas nemini ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2008 12 16, 14:17)
argi nuotraukų autorės kaltos, kad jūs padauginot?  g.gif

nebalsuokit, pasirinkimo laisva teisė  4u.gif

as nieko ir nekaltinau, tik mano pacios pastebejimas

QUOTE(Stebukle @ 2008 12 16, 14:40)
dabar turetu dalyves pakeisti 2 is 66 esanciu nuotrauku i tokias pat nesaldzias kaip likusios 64, kad jusu alergija nuo saldumo praeitu? Manyciau visokiu nuotrauku yra ir visokiu reikia, bus is ko rinktis sau labiausiai patinkancia mirksiukas.gif

jetus, kaip piktai cia mane uzsipuolet, as net pagyriau kad jos grazios, tik nusibodo. ir nesakiau kad ju nereikia. manaiu kad taktiskai pasakiau, o mane ragana vos ne apsauket. unsure.gif unsure.gif ai... verysad.gif
Atsakyti
Miela 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rhealife @ 2008 12 16, 15:35)
jetus, kaip piktai cia mane uzsipuolet, as net pagyriau kad jos grazios, tik nusibodo. ir nesakiau kad ju nereikia. manaiu kad taktiskai pasakiau, o mane ragana vos ne apsauket.  unsure.gif  unsure.gif ai... verysad.gif

Viskas gerai, niekas Jūsų ragana nelaiko schmoll.gif Tik yra visokių nuomonių, vieniems gražu pilvukai, kitoms kačiukai, kitos nori kad išvis nebūtų vaikų biggrin.gif juk ir tam dedamos nuotraukos kad jų būtų visokių ir iš jų išsirenkm tai kas mums patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rhealife @ 2008 12 16, 16:35)
jetus, kaip piktai cia mane uzsipuolet, as net pagyriau kad jos grazios, tik nusibodo. ir nesakiau kad ju nereikia. manaiu kad taktiskai pasakiau, o mane ragana vos ne apsauket.  unsure.gif  unsure.gif ai... verysad.gif

na tik jau nereikia isversti visko i kita puse doh.gif as draugiskai mirksiukas.gif Juk visi zinom, kaip zmogus jauciasi persivalges saldainiu biggrin.gif Tiesiog reik but toliarantiskesniems vieni kitu atzvilgiu. As tikrai ne piktai. Ir visai niekas nesake kad jus ragana, jus esat sauni mamyte, turinti maza dziaugsmiuka, kuris jums pats paciausias kaip ir mums musu paciu mirksiukas.gif Imkit baliona 4u.gif
Atsakyti