Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinis šurmulys!

QUOTE(laukine @ 2008 12 17, 22:09)
ir dar keletas nepacituotu postu smile.gif
nieko asmeniska, bet net ir nepazinus mergaites, daugumai, sekanciu sia tema, aisku kas sios foto autore  rolleyes.gif viena mamyte cia viesai to sniego kelias dienas ieskojo, o dabar ji pateike  rolleyes.gif
manyciau kad reiktu taisyklese kazka paminet ir apie zodinio foto aprasymo ribojima konkurso metu, ne tik kad pacios nuotraukos publikavimo draudima  cool.gif

ane? unsure.gif o man taip patiko ta nuotrauka su rogutėmis unsure.gif smile.gif

pamačiau tarp fotkių tą vieną seną, nespalvotą, eina sau, ta mergytė labai panaši į mane iš profilio wub.gif aš irgi visad fotkėse labai rimta ir susikaupus būdavau, labai atsakingai ir rimtai su seniu bendraudavau, pilnom atstatytom rankytėm dovanėles imdavau ir irgi taip iš šono dažniausia mane nufotkindavo smile.gif wub.gif

na žiūrėsiu kaip man ryt užplauks balsuot, jei dabar būtų balsavimas, tai jaučiu atiduočiau fotkėms su gyvūnais, siaubas kas darosi, dėl tos krizės labai daug nukentėjusių gyvūnų, išmestų... tai norisi palaikyti tų žmonių meilę, kurią jie dar skiria saviesiems gyvūnėliams smile.gif
Atsakyti
man sita labai jau patinka wub.gif http://www.supermama...p...&phid=15994
Papildyta:
QUOTE(laukine @ 2008 12 18, 00:09)
nieko asmeniska, bet net ir nepazinus mergaites, daugumai, sekanciu sia tema, aisku kas sios foto autore  rolleyes.gif viena mamyte cia viesai to sniego kelias dienas ieskojo, o dabar ji pateike  rolleyes.gif
manyciau kad reiktu taisyklese kazka paminet ir apie zodinio foto aprasymo ribojima konkurso metu, ne tik kad pacios nuotraukos publikavimo draudima  cool.gif

cia tik siaip pastebejimas is sono  4u.gif

ir jau cia mamyte is didelio rasto isejo is krasto. gali ji ir geriau  unsure.gif

drinks_cheers.gif tikrai geras pastebejimas
Atsakyti
liuks konkuras!!!daug puikiu uotrauku 4u.gif
o sita kaip suprast??prie ko cia Kaledos rolleyes.gif
http://www.supermama...p...&phid=16101
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2008 12 17, 22:09)

nelabai supratau. aš ir kitos tik akcentavom, kad žmogus stengiasi, deda vis kitą nuotrauką, turbūt nori kuo gražesnę įdėt. o jūs ką darot? bandot išviešinti tą asmenį ar čia kaip?
Papildyta:
QUOTE(baidykle @ 2008 12 17, 22:21)

koks regėjimas jūsų? 4u.gif kūčiuką matot? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2008 12 17, 22:25)
nelabai supratau. aš ir kitos tik akcentavom, kad žmogus stengiasi, deda vis kitą nuotrauką, turbūt nori kuo gražesnę įdėt. o jūs ką darot? bandot išviešinti tą asmenį ar čia kaip?

as neivardinau tos mamytes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2008 12 17, 23:25)
koks regėjimas jūsų? 4u.gif  kūčiuką matot?  biggrin.gif

jau matau blush2.gif ale ir piktumas JŪSŲ ponia schmoll.gif iškart aklumu apkaltino doh.gif
Atsakyti
QUOTE(baidykle @ 2008 12 17, 22:32)
jau matau blush2.gif ale ir piktumas JŪSŲ ponia schmoll.gif iškart aklumu apkaltino doh.gif

taigi aš nepiktai smile.gif ir smailikų pridėliojau, vis tiek pikčiurna išvadino blush2.gif
Atsakyti
Vieni stengiasi ir deda tyliai, kiti garsiai ir viešai lotuliukas.gif Čia kieno piaras geriau suveiks g.gif rolleyes.gif
Atsakyti

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina-buziene: 17 gruodžio 2008 - 23:13
laukine, kodėl nusprendėt, kad ta nuotrauka yra tos, ką įtariate?

nebūtinai...
juk kiek kartų yra buvę, kad mes čia rašinėjam ko norėtume, žiūrėk ir atsiranda nuotrauka su pageidautu siužetu...o po balsavimo paaiškėja, kad visai ne tos, kurią įtarėm... tongue.gif

geriau abejones man AŽ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 12 17, 23:08)
laukine, kodėl nusprendėt, kad ta nuotrauka yra tos, ką įtariate?

nebūtinai...
juk kiek kartų yra buvę, kad mes čia rašinėjam ko norėtume, žiūrėk ir atsiranda nuotrauka su pageidautu siužetu...o po balsavimo paaiškėja, kad visai ne tos, kurią įtarėm... tongue.gif
geriau abejones man AŽ smile.gif

na....
palauksim rezultatu biggrin.gif
as ne pyktybiskai, tik siaip pastebejau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baidykle @ 2008 12 17, 22:21)

man irgi sitoj nuotraukytej truksta to kalediskumo, unsure.gif nu, bet cia tik mano nuomone, tegul nesupyksta nuotraukos autore 4u.gif
Atsakyti