Aukit gerai
sekmes jums

va tau ir sutapimas.... gerai, kad viskas gerai baigesi 
gero nesiojimo ir lengvo gimdymo si kart

gero nesiojimo ir lengvo gimdymo si kart

Prieš pora mėnesių mano saulytė sulaukė broliuko
Gimdymas buvo gan greitas, bet labai skausmingas, nes mano lelius gimė net 4280 g. Tačiau apie tai kas vyko po gimdymo dar ir dabar negaliu ramiai šnekėti... Labai džiaugiuosi, kad galiu priglausti prie savęs mažiuką, nes truko labai nedaug, kad butume jo netekę...

Gimdymas buvo gan greitas, bet labai skausmingas, nes mano lelius gimė net 4280 g. Tačiau apie tai kas vyko po gimdymo dar ir dabar negaliu ramiai šnekėti... Labai džiaugiuosi, kad galiu priglausti prie savęs mažiuką, nes truko labai nedaug, kad butume jo netekę...
Labai dziaugiuosi kad viskas gerai baigesi!
O dar ir tesinys yra
sveikinu antra kart patapus mama
QUOTE(jusda @ 2009 11 19, 21:40)
Prieš pora mėnesių mano saulytė sulaukė broliuko

O dar ir tesinys yra

Kuo geriausios sveikateles augant
O del to miskovezio... tai net siurpas nupurte

O del to miskovezio... tai net siurpas nupurte

gerai kai viskas gerai baigias