Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų idėjos

QUOTE(audroneta @ 2009 11 24, 09:49)

MB vis metausi tarp silto megstinio ar sidabrines grandineles ant kaklo ir rankos, bet greiciausiai apsistosiu ties megstiniu, kalediskiau atrodo newyear.gif

dovanociau siabrine grandinele ant kaklo arba ant rankos...megztinis man toks kasdieniskas pirkinys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondiaa @ 2009 11 24, 15:30)
vietoj saldainiu, jei bus bendra dovana, tai siulau deti garikiniu ar lazdyno negliaudytu riesutu. smagu visiems kartu juos gliaudyti. dar koki iranki padovanoti, na jei dovanojama viena dovana  smile.gif

As turejau omenyj ne siaip saldainius o saldaini medi kaip sitoj temukei
http://www.supermama...howtopic=395016
, tik gaminciau pati, bent jau bandyciau toki pasidaryt smile.gif
Bet aciu uz nuomone smile.gif

Atsakyti
Sveikutes.
Ka galima padovanoti 9 metu vaikui,jau dovanojom LEGO,tokius batus su ratukais,dabar nesugalvojam niekaip ax.gif Ka tokio idomesnio Jus dovanojate?
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2009 11 24, 16:39)
Sveikutes.
Ka galima padovanoti 9 metu vaikui,jau dovanojom LEGO,tokius batus su ratukais,dabar nesugalvojam niekaip  ax.gif  Ka tokio idomesnio Jus dovanojate?

Mano vaikui jau toli gražu nebe 9,bet gal reikėtų padovanoti tai,ką jis mėgsta? Pvz-kompiuterinį žaidimą arba stalo žaidimą...Gal dar tiktų ir koks nors konstruktorius pagal amžių ?
Papildyta:
Dabar pasigirsiu,ką pati manau daryti,nes finansai daugiau,nei apgailėtini...
Draugėms,vaiko repetitorėms ir šokių mokytojai - dailių kalėdinių meduoliukų,kartu su nertais angelais arba nertais žaisliukais eglutei ;
Anytai -dailiai supakuotą obuolių sūrį ir bičių duonelės kapsules(10lt);
Uošviui-ruletę,nes baisiai jau jos reikėjo biggrin.gif (6lt);
Sesei-gerą plaukų šepetį (prašė) ir natūralų šampūną;
Vyro sesėms-džiovintų abrikosų,užpiltų amaretu ir servetėles ;
Tėčiui-stikliukus ir piniginę arba papildą kraujotakai gerinti ;

Va su vaiku ir vyru-bėda.Vyrui jau esu dovanojus ir kvepalų,ir pirštinių,ir meztinių-galva nebeišneša...o ir piniginė... unsure.gif
Merginai mano 18-ka...net nežinau... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillyfly @ 2009 11 24, 15:17)
Sesei kaledu proga noriu padovanoti orginalia dovana ir galva sove tokia kuklute dovanele. Atspausdinti musu vaikustes nuotrauka nupirkti remeli, ta nuotrauka ideti ir uzkabinti koki kaledini zaisliuka. Tik norejau paklausti ar tokia dovana neatrodo labai kvaila arba pigi. Prasau pasakykite savo nuomone.  unsure.gif

Man kaip tik lb miela atrodo, tik jei darysi, tai didele nuotrauka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2009 11 24, 16:57)
Mano vaikui jau toli gražu nebe 9,bet gal reikėtų padovanoti tai,ką jis mėgsta? Pvz-kompiuterinį žaidimą arba stalo žaidimą...Gal dar tiktų ir koks nors konstruktorius pagal amžių ?
Papildyta:
Dabar pasigirsiu,ką pati manau daryti,nes finansai daugiau,nei apgailėtini...
Draugėms,vaiko repetitorėms ir šokių mokytojai - dailių kalėdinių meduoliukų,kartu su nertais angelais arba nertais žaisliukais eglutei ;
Anytai -dailiai supakuotą obuolių sūrį ir bičių duonelės kapsules(10lt);
Uošviui-ruletę,nes baisiai jau jos reikėjo  biggrin.gif  (6lt);
Sesei-gerą plaukų šepetį (prašė) ir natūralų šampūną;
Vyro sesėms-džiovintų abrikosų,užpiltų amaretu ir servetėles ;
Tėčiui-stikliukus ir piniginę arba papildą kraujotakai gerinti ;

Va su vaiku ir vyru-bėda.Vyrui jau esu dovanojus ir kvepalų,ir pirštinių,ir meztinių-galva nebeišneša...o ir piniginė... unsure.gif
Merginai mano 18-ka...net nežinau...  tongue.gif

labai sudomino dovaneles orginalumas abrikosai uzpilti amaretu, gal galite placiau ir vaizdines medziagos gal turite, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sexy girl @ 2009 11 24, 09:34)
Na siaip galima butu...  4u.gif  Bet as galvoju gal dar kokiu savo sausainiuku iskepti ir i tokius maiselius sudeti...  ax.gif  Gal zinot koki skaniu sausainiuku recepta? mirksiukas.gif

Labai faina ideja , ypac sventiskai atrodytu jei ir formele sventine kokia butu ( snaige , eglute , besmegenis ... ) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 11 24, 21:59)
labai sudomino dovaneles orginalumas abrikosai uzpilti amaretu, gal galite placiau ir vaizdines medziagos gal turite, aciu 4u.gif

Ne,deja vaizdinės medžiagos kol kas neturiu,nes tik šeštadienį gaminsiu biggrin.gif
O viskas labai paprasta-reikia butelio amareto,džiovintų abrikosų,cinamono lazdelės ir kelių šaukštų cukraus-na,pagal skonį.Į emaliuotą puoduką pilame maždaug 0,5 stiklinės vandens,dedame cinamono lazdelę ir cukraus 1-2 valg.šaukštus.Užverdame,atvėsiname ir sumaišome su amaretu.Skystį užpilame ant abrikosų,sudėtų į mažus originalius stiklainėlius.Jei norit dar originaliau-dangtelį aprišam nerta servetėle.Šiaip prieš vartojimą gaminys turėtų pastovėti bent 2 paras tamsiai ir vėsiai. 4u.gif

tai visgi-gal kas turit ką originalaus ir nebrangaus pasiūlyt vyrui? Dukrai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sexy girl @ 2009 11 24, 11:34)
Na siaip galima butu...  4u.gif  Bet as galvoju gal dar kokiu savo sausainiuku iskepti ir i tokius maiselius sudeti...  ax.gif  Gal zinot koki skaniu sausainiuku recepta? mirksiukas.gif

gali kepti is meducio teslos, ir tikrai bus skanus, tik nepamirsk papuost ir bus liuks dovana mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2009 11 25, 10:24)
Ne,deja vaizdinės medžiagos kol kas neturiu,nes tik šeštadienį gaminsiu  biggrin.gif
O viskas labai paprasta-reikia butelio amareto,džiovintų abrikosų,cinamono lazdelės ir kelių šaukštų cukraus-na,pagal skonį.Į emaliuotą puoduką pilame maždaug 0,5 stiklinės vandens,dedame cinamono lazdelę ir cukraus 1-2 valg.šaukštus.Užverdame,atvėsiname ir sumaišome su amaretu.Skystį užpilame ant abrikosų,sudėtų į mažus originalius stiklainėlius.Jei norit dar originaliau-dangtelį aprišam nerta servetėle.Šiaip prieš vartojimą gaminys turėtų pastovėti bent 2 paras tamsiai ir vėsiai.  4u.gif

tai visgi-gal kas turit ką originalaus ir nebrangaus pasiūlyt vyrui? Dukrai?  ax.gif

Aciuka lauksm vaizdines medziagos, faina ideja tikrai sekmes gaminant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2009 11 25, 09:24)

tai visgi-gal kas turit ką originalaus ir nebrangaus pasiūlyt vyrui? Dukrai?  ax.gif

esu draugui dovanojus masažinio aliejaus ir prie jo laiškelį su pasižadėjimu pasistengt bent kartą į mėnesį padaryt masažą ax.gif (nežinau, ar jum tiks, bet gal kam praversidėja)

o dukrai gal tiktų koks aromatingas kūno sviestas ar kūno losjonas ar skaniai kvepiantis lūpų balzamas ir dar kokį mielą niekutį pridėt? arba pižamą kokią smagią?
Atsakyti
QUOTE(KaleduManiake @ 2009 09 17, 23:05)
Aš savo vaikinui pagrindinę Kalėdinę dovaną jau sugalvojusi nuo pavasario  wub.gif laukiu tik jos įgyvendinimo. O sugalvojau štai ką : išsinuomuosiu baltasienę baltalubę baltagrindę patalpą, ten sudėsiu ratu žvakes (jokių baldų ar pašalinių daiktų ten nebus, tik tuščias kambarys) viduryje pridėsiu daug pagalvių, šampano ir dar ko nors  bigsmile.gif paleisiu muziką, apsirengsiu pilvo šokėjos kostiumą, kai Jis įeis, aš jau būsiu pasiruošus sušokt jam viliojantį šokį  wub.gif  thumbup.gif  tongue.gif o šiaip dar noriu ką nors padovanot simboliško, bet nepaprasto.  wub.gif

o kur tokia patalpa rast? g.gif
Atsakyti