Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų idėjos

Sveikos, mielosios,

Nebesugalvoju, ką savo mieliausiajam padovanoti, jau tiek visko pridovanojau. g.gif Noriu ko nors nelabai brangaus, originalaus, praktiško ir nesunkaus, nes siųsiu. Jis labai domisi kompiuteriais, laivais. Ir, beje, nemoka lietuviškai.
Tuoj pulsiu į neviltį. verysad.gif
Prašau jūsų pagalbos. 4u.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Wyšnia @ 2009 11 26, 14:52)
Manau,kad labai puiki dovana būtų bilietai į kokį koncertą ar spektaklį  biggrin.gif  Aš tėvams dovanosiu bilietus į Liepsnojantį ledą  wub.gif

As jau kelintus metus nespeju bilietu isigyti doh.gif Kur matete jau pardavime ir kokia kaina siemet?

Padovanociau sau ir MB biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Klausiu ir sioje temoje. Gal kur nors matete nedideliu, mediniu, grojanciu dezuciu kaledine tematika? Buciau labai dekinga rolleyes.gif
Atsakyti
O štai ką aš esu dovanojusi:
draugei dailininkei - dideli gabala geros iremintos drobes
Draugui su breketais, kuris šypsodamasis jautėsi nedrąsiai - pačios nuotraukų su plačia šypsena ir video pamokėlių su nerimtais patarimais rimtu veidu(nešioju breketus) ;>
Draugui, kadaise minejusiam, kad nemoka užsirišti kaklaraiščio - įrėmintą instrukciją su piešinukais ir pavyzdžiais
Planuoju dovanoti:
Medini ekspanderi (auskaras skylei ausyje platinti) su graviruotais žodžiais
Vyno atidarytuvą graviruotą
Elegenatišką ilgą kandiklį graviruotą
Siauruką juodą kaklaraištį
Šilkinį, pieštą rankų darbo šalikelį;
Laiškus
Blakstienų spaustuką (užriečiantį, nežinau, kaip tiksliai vadinasi:)
Mediniu dekoruotų sagtukų
Dekuažuotį pakabų
Tattoo (sau) 4u.gif

Pradžiai manua, tiek ;>

Viską, ką įmanoma graviruosiu, nes noriu, kad išliktų mano mintys su jais, o aš neilgai trukus po švenčių -kelsiu sparnus.
Atsakyti
As vienais metais savo vyrui dovanojau tik saldainiu (nes jau nesugalvojau ka dovanot), bet supakavau, kad atrodytu kaip didelis triufelis. Jau keleta metu prie dovanu dedu korteles kurios atrodo kaip tu metu simbolis, pvz:peles metais piesiau pele, kaiules - kialyte ir ant ju uzrasau varda to zmogaus kam dovana yra skirta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deresa: 29 lapkričio 2009 - 10:02
Kazkur internete buvau radus kaip pasigaminti saldaini Ferrero Rocher 4u.gif tik gaila neprisimenu kaip radau ta psl,bet paieskojus manau galima rast wink.gif tas saldainis ne mazas,o kokiu 10 cm skersmens. Prisimenu reikia riesuru,vafliniu krepseliu,kurie pripildomi Nutela,viduje riesutai,,,,,gal dar kazkas dedasi g.gif padarius tokius du vaflinius krepselius juos suvozti vienas ant kito.
Visa dideli rutuliuka suvynioti i auksini dovanu popieriu. Gal but kazkam butu skani dovana wink.gif

as siais metais vyrui dovanosiu barzdos skutimo masinele,nes pakuzdjo,kad noretu cool.gif ir dar keleta kokiu mielu smulkmeneliu. Megstu kai po eglute slepiasi daug graziai supakuotu dovaneliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintariuxx @ 2009 11 29, 11:45)
as siais metais vyrui dovanosiu barzdos skutimo masinele,nes pakuzdjo,kad noretu cool.gif  ir dar keleta kokiu mielu smulkmeneliu. Megstu kai po eglute slepiasi daug graziai supakuotu dovaneliu ax.gif

Gintariuk, isduoka ka, ka per masinele dovanot zadi biggrin.gif
Atsakyti
dar prisiminiau, pernai po eglute radau maiseli ant kurio buvo pripiesta mandarinu, o vidui vyras buvo idejas tikrus mandarinus biggrin.gif , truputi nusiminiau, galvojau, kad tik mandarinus dovanoja, bet paskui ant eglutes pamaciau pakabintus mano issvajotus auskarus wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif su vyru vis svarstome ka Kaledoms padovanoti jo puseserems ir ju vyrams g.gif jie gyvena uzsienyje, mes po Kaledu pas juos sveciuosimes , tai reiktu kazka sugalvoti. Bet nezinome ka.. Yra dar vienas toks minusiukas, as ju dar nesu maciusi blush2.gif ir mazai bendravome blush2.gif su vyru pagalvojome po pleda padovanoti, bet kad musu bagazas uzsakytas yra tik 15kg biggrin.gif o jei dar 2 pledus paimsime tai manau nekas cia ir iseis, o juolab ir nepaslepsime ju biggrin.gif svarsteme ir apie tai kad pvz puseserems po kazka nupikt ir ju vyrams.. Bet vel gi , mes tu vyru nematem ir nezinom kas jiems patinka, o kas ne doh.gif ju vaikams lengviau, zaisliukus kokius, o vat vyresniems kaip ir kiekvienais metais vis sunkiau isrinkti doh.gif busiu labai dekinga uz patarima koki... ax.gif group.gif nail.gif
Papildyta:
QUOTE(Deresa @ 2009 11 29, 13:54)
dar prisiminiau, pernai po eglute radau maiseli ant kurio buvo pripiesta mandarinu, o vidui vyras buvo idejas tikrus mandarinus  biggrin.gif , truputi nusiminiau, galvojau, kad tik mandarinus dovanoja, bet paskui ant eglutes pamaciau pakabintus mano issvajotus auskarus wub.gif

Pernai vyro dovanoti auskarai man ir kabejo ant eglutes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrizzze @ 2009 11 29, 13:21)
Sveikos  4u.gif  su vyru vis svarstome ka Kaledoms padovanoti jo puseserems ir ju vyrams  g.gif  jie gyvena uzsienyje, mes po Kaledu pas juos sveciuosimes , tai reiktu kazka sugalvoti. Bet nezinome ka..

Į užsienį labai tinka siųsti ar vežti dovanų Švenčionių arbatžolių rinkinius su medumi "Etno" (jų būna dviejų rūšių: popierinėje dėžutėje arba medinėjė dėžutėje, sudėtis, man rods, lygiai tokia pati, tik kaina labai skiriasi - popierinėje dėžutėjė kainuoja apie 25 lt, o medinėjė - apie 90 lt)
medinėj dėžutėj ir popierinėj dėžutėj
Mes vienais metais dovanojom mano ir MB tėvams šios arbatos rinkinius popierinėse dėžutėse, tai oi, dar ilgai ja mėgavosi jie ir po Kalėdų ir visiems svečiams girdavosi, kokią gerą dovaną gavo ax.gif

Atsakyti
mamukui dovanosiu albuma ir idesiu ten jai dar nematytu mano ir sesers nuotrauku . kadangi jin vis uzsimindavo kad reikia nauja albuma nusipirkti ir pan . taiva. bent 1 dovana sugalvota.
2 geriausiom draugem manau nupirksiu vilnones kojines , arbatu ar sakoladu . ir koki nors linkmsa rasteli parasysiu . smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrizzze @ 2009 11 29, 11:21)
blush2.gif  su vyru pagalvojome  po pleda padovanoti, bet kad musu bagazas uzsakytas yra tik 15kg  doh.gif  ju vaikams lengviau, zaisliukus kokius, o vat vyresniems kaip ir kiekvienais metais vis sunkiau isrinkti  doh.gif  busiu labai dekinga uz patarima koki...  ax.gif  group.gif  nail.gif

Tikrai nevezkit pledu - jie ten gali ir patys ju nusipirkt. Vezit ka nors lietuvisko - ta mineta zoleliu arbatu rinkini, moterims uzprenumeruokit po lietuviska zurnala (jei nesiruosia kraustytis i kita vieta), gal kokio brendzio dovaninio supakuoto, vaikams kokiu knygu ar stalo zaidimu lietuvisku (pvz. Alias, sueis sekmingai ir suaugusiems). Zodziu, tai, ko nera pas juos. Jei paklausit - jie mielai paskys, ko reikia. Ir nepamirskit isimest juodos duonos ir rukytu skilandziu, jie visada labai gerai sueina biggrin.gif Sia vasara veziau geros voblos - buvo geriausia lauktuve, nes zmogus labai megsta.
Atsakyti