Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų idėjos

sveikos mergaitės 4u.gif
tema thumbup.gif
dar prieš valandą nežinojau nei pusės dovanų, kam ką dovanosiu.. o įlindau čia, ir aiškumas iškarto atsirado thumbup.gif šaunuolės jūs esat.. 4u.gif
savo dovanų sąrašiuko net nededu, nes visos idėjas iš jūsų nusikopijavau ax.gif blush2.gif
o dar tas saldainių medis-eglutė thumbup.gif bandysiu ir šią idėja nukopijuoti, jei išeis biggrin.gif
Atsakyti
As siais metais megsiu salikus uosviams bei tevui. Tikiuosi patiks... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2009 12 01, 18:59)
As siais metais megsiu  salikus uosviams bei tevui. Tikiuosi patiks... ax.gif

manau patiks 4u.gif bent jau man tai labai patiktų biggrin.gif pati taip pat megzčiau ir dovanočiau, bet kad nebespėsiu.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irute1984 @ 2009 12 01, 04:37)
Va cia tai gruozis  thumbup.gif

aciu labai! siaip esu profesionali floriste tai kuribingumo tikrai netruksta. jei ka priimu eglutems uzsakymus. greitai mano albumelyje pasiruodis nauja eglute ant butelio sampano smile.gif
Atsakyti
mano dovanėlės šiemet bus, labai "žemiškos" ir praktiškos blush2.gif po praėjusių metų švenčių per išpardavimus prisipirkau įvairių įvairiausių kalėdinės eglutės žaisliukų, tai juos šiemet ir dovanosiu rolleyes.gif
gal jums pasirodys labai banali dovana, bet kažkaip kiekvienais metais gruodžio mėn sukdavau galvą, ką kam padovanoti, pripirkdavau puodelių, muilų šampūnų ir visokiausių kitų daiktų, o po praeitų kalėdu pagalvojau, o kodėl gi negaliu padovanot būtent kalėdinių papuošimų, tai juk praktiška ir nebrangu ax.gif
Atsakyti
sveikos, kiek daug sauniu ideju prisikaiciau smile.gif minejot saldainiu eglutes, tai noru parodyti dar viena, kuria pati padariau dovanu mociutei
user posted image
siaip tai man labai patiktu gauti ryskiaspalvius vonios ranksluoscius,gali net su uzrasais buti, virtuvinius linksmus ranksluostukus, prijuoste zaisminga, vazonines geles, geras knygas, patiktu ir kalendorius su mano- musu seimos nuotraukom, papuosalai, kojnes vilnones, pirstines, salikas, moteriska irankiu komplekta, kuri laikyciau masinoj, dar koki moteriska brizektoriu irgi masinai, namu kvapikli gaivikli ambi-piur ir t.t...
o nepatiktu suvenyrai Kalediniai, nes paskuj nera kur deti, geriau jau zaisliukai ant eglutes, giriandos ivairiu rusiu gi yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aftersun @ 2009 12 01, 07:27)
sveikos, kiek daug sauniu ideju prisikaiciau  smile.gif  minejot saldainiu eglutes, tai noru parodyti dar viena, kuria pati padariau dovanu mociutei 
user posted image
siaip tai man labai patiktu gauti ryskiaspalvius vonios ranksluoscius,gali net su uzrasais buti, virtuvinius linksmus ranksluostukus, prijuoste zaisminga,  vazonines geles, geras knygas, patiktu ir kalendorius su mano- musu seimos nuotraukom, papuosalai, kojnes vilnones, pirstines, salikas, moteriska irankiu komplekta, kuri laikyciau masinoj, dar koki moteriska brizektoriu irgi masinai, namu kvapikli gaivikli ambi-piur ir t.t...
o nepatiktu suvenyrai Kalediniai, nes paskuj nera kur deti, geriau jau zaisliukai ant eglutes, giriandos ivairiu rusiu gi yra  smile.gif

super eglute thumbup.gif tiesiog puikiai padaryta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aftersun @ 2009 12 01, 20:27)
sveikos, kiek daug sauniu ideju prisikaiciau  smile.gif  minejot saldainiu eglutes, tai noru parodyti dar viena, kuria pati padariau dovanu mociutei 
user posted image
siaip tai man labai patiktu gauti ryskiaspalvius vonios ranksluoscius,gali net su uzrasais buti, virtuvinius linksmus ranksluostukus, prijuoste zaisminga,  vazonines geles, geras knygas, patiktu ir kalendorius su mano- musu seimos nuotraukom, papuosalai, kojnes vilnones, pirstines, salikas, moteriska irankiu komplekta, kuri laikyciau masinoj, dar koki moteriska brizektoriu irgi masinai, namu kvapikli gaivikli ambi-piur ir t.t...
o nepatiktu suvenyrai Kalediniai, nes paskuj nera kur deti, geriau jau zaisliukai ant eglutes, giriandos ivairiu rusiu gi yra  smile.gif

thumbup.gif labai gražus darbelis 4u.gif
bėgsiu pirkti tų klijų, kažin brangūs jie g.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.K. @ 2009 12 01, 20:50)
thumbup.gif  labai gražus darbelis  4u.gif
bėgsiu pirkti tų klijų, kažin brangūs jie  g.gif

ai, jau apžiūrėjau, senukuose nuo 10 iki 150 Lt. tas klijų pistolėtas ..
Atsakyti
QUOTE(Giedre.K. @ 2009 12 01, 18:32)
manau patiks  4u.gif  bent jau man tai labai patiktų  biggrin.gif  pati taip pat megzčiau ir dovanočiau, bet kad nebespėsiu..  doh.gif

spetum spetum biggrin.gif as va dar dvejas pirstines(sesem trim) pagal plana turiu numegzti ir dar kepure mezgu tuo paciu(mb pusseserei-eksperimentas), anytos salikui reikia dar kutus prikabint, tai optimistiskai nusiteikus biggrin.gif
noreciau ir tuos medelelius pabandyt, bet gaila pinigu pistoletui doh.gif ot but gera dovana uosiui arba seneliams...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 01 gruodžio 2009 - 20:44
QUOTE(aftersun @ 2009 12 01, 20:27)
user posted image

puiki eglute thumbup.gif Labai cia mane sudominot su tom savo eglutem, niekada nemaciau anksciau tokiu.Uzsimaniau ir as tokiu pagamint, tik va klausimas ar labai sudetinga tokia grazuole nulipdyt? g.gif gal kas galetu issamiau aprasyt kaip tai daroma, gal kokie svarbus momentai yra blush2.gif buciau labai dekinga, manau ne tik as viena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2009 12 01, 21:42)
spetum spetum biggrin.gif as va dar dvejas pirstines(sesem trim) pagal plana turiu numegzti ir dar kepure mezgu tuo paciu(mb pusseserei-eksperimentas), anytos salikui reikia dar kutus prikabint, tai optimistiskai nusiteikus biggrin.gif
noreciau ir tuos medelelius pabandyt, bet gaila pinigu pistoletui doh.gif ot but gera dovana uosiui arba seneliams...

nu žinok nesuspėsiu ir prie didžiausių norų doh.gif nes mokslai laukia, o dar dukrytė aplink kojas sukinėjasi, dėmesio reikalauja.. o naktimis-per didelis pasiaukojimas.. blush2.gif
sėkmės tau, kad viskas pavyktų mirksiukas.gif
o dėl to šautuvo, tai žinok tikrai yra nebrangių, nu apie 10 Lt. tik neaišku kaip ilgai jis veiks unsure.gif
Atsakyti