QUOTE(dju @ 2009 01 30, 09:48)
As jau irgi cia rasiau, kad noriu atpratinri, bet nepavyksta

. Kartais labai graziai uzmiega be papulio, bet dazniausiai tai reikia, svarbiausia, kad pieno tai ten jau tik lasiukai, o ciulpia vietoj zinduko turbut, nes nakti tai visa laika gali burnoj pralaikyti.
Nepadeda jokie pipirai, medus su druska, viduriu lasiukai jinai net nejaucia.
Del rekimo tai man pasidaro gaila ir duodu, nors bunu nusprndus jau nebeduot, bet bijau pakenkti vaikui.
Tai va as butent del to ir nusprendziau, kad jei neduoti, tai neduoti visai. Nes vaikas nesupranta kai viena karta jai duodi, o kita jau ne.
QUOTE(Atigiliux @ 2009 01 30, 10:54)
Sveikos,
Žinot aš manau, kad reikia pirmiausia pajausti KADA nutraukti maitinima krūtimi, kad nebūtų per anksti, o juolab per vėlai. Kiek esu skaičiusi forume, tai daugiausiai mamyčių kankinasi kurios maitina vaikelius iki metu ir dar daugiau. Manau, kai vaikas pradeda valgyti košeles ir kitą maista, reikia pamažu jau ir atpratinti nuo MP. Jis juk jau būna nebe maistas, tiesiog nusiraminimo būdas ir pan.
Aš labai bijojau kad ir man tas pats neatsitiktų, todėl tam ruošiausi ir kai maniškė jau pienelį gėrė tik naktimis pora katų, aš nutraukiau. Jai buvo 8mėn.
Tik tiek kad su krūtimis problemų buvo, pienas nedingo net po 2sav., ginė išrašė Bromcriptino-dabar viskas OK. O mažylė net nebeprisimena, kad buvo toks skanumas kažkada, geria mišinuką vakare, o naktį kolkas arbatėlę, bet tikiuosi greit ir jos nereiks.
sėkmės
Jo pas mane ir buvo toks laikas kai ji gere kad norejo atsigerti, o paskutiniu metu diena jai is vis nereikedavo, tik nusiraminti pries miega

Ir buvau apie tai pagalvojusi, gal reikejo tai kazkiek anksciau padaryti, kada ji jau atsisakinejo dienos pienelio, bet anksciau metuku tikrai nesinorejo nutraukti, tuo labiau kai zinai , kad tai jai labai naudinga.
QUOTE(pelkių Monas @ 2009 01 30, 13:06)
Man uzstrigo zodziai - nusprendet maitint iki 2 metu. As nenusprendziau, as kaip ir jus labai norejau baigt maitint jau metuku

, bet... vaikas nesutinka

Zindymas yra dvipusis procesas. Jeigu jusu dukra butu nesutikus but be papo, jus ir dabar dar zindytumet

, butu rekus, verkus, zviegus, galiausiai susirgus ir tt. Taip kad nereikia cia lia-lia. Jums pasiseke ir as jums pavydziu, man kol kas dar nepasiseke, kai tik pagausiu tinkama laika tai ir atpratinsiu.
o kaip suprasti nesutikus

tai mano jau reiskia nesutinka

tai ka tureciau vel jai duoti papuli

tai vaikas is vis nesupras kas cia vyksta. Ir nemanau kad ateina laikas ir vaikas pats to atsisako. Nu nebent jau jam 4-5 metai. Ir kaip ta laika tinkama pagauti

Nu zodziu as pasimetusi
QUOTE(neju @ 2009 01 30, 15:00)
Sakot, reikia pajusti kada galima nutraukti. As lyg to ir nejauciu, kadangi sunus migdosi tik su papuliu, jam to reikia nusiraminimui. Yra taip, kad jis ne tiek pavalgo kiek naudoja mane kaip zinduka.

Nakti kelias kas 2-3 val. (anksciau budavo kas 3-4) ir as jauciu, kad darausi pavargus ir vis pagalvoju apie nutraukima, bet ir vaiko rikdyt nesinori.

Tikriausiai metams suejus reiks bandyt.
Labai pazistama situacija