Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas - 3

Niu pataisiau smile.gif Raskite tris skirtumus blink.gifuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grite: 21 gruodžio 2008 - 13:55
o kaip dabar viskas super atrodo wub.gif clap.gif , labai tie lapeliai buvo reikalingi mirksiukas.gif
Atsakyti
Auxe, aurelija_ma, grite, mamučiuk, džiaugiuos, kad jums patiko, tai labai tikiuos, kad sesei, kuriai ši dovana bus skirta dar labiau patiks blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(grite @ 2008 12 21, 15:54)
Niu pataisiau  smile.gif Raskite tris skirtumus blink.gif

grite, šaunuole, dabar padėklas yra super-super thumbup.gif
PS. kokia greituole biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo supersandryte: 21 gruodžio 2008 - 14:04
Ačiū tau, mamučiuk wub.gif Fotkėsi pamatai tą kas ''plika akimi''nesimato.Na o sendinimas fotkėse nesimato doh.gif
KĄ DARYT......... lotuliukas.gif
P.S.Ačiukas supersandryte 4u.gif aš norėčiau turėti seserį ,o jei dar ir padėklą padovanotų tokį tai iš vis thumbup.gif Sesuo bus iš laimės devintam dangui clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grite: 21 gruodžio 2008 - 14:08
QUOTE(grite @ 2008 12 21, 16:06)
Ačiū tau, mamučiuk wub.gif Fotkėsi pamatai tą kas ''plika akimi''nesimato.Na o sendinimas fotkėse nesimato doh.gif
KĄ DARYT......... lotuliukas.gif
P.S.Ačiukas supersandryte 4u.gif aš norėčiau turėti seserį ,o jei dar ir padėklą padovanotų tokį tai iš vis thumbup.gif Sesuo bus iš laimės devintam dangui clap.gif

kai fotkinau su blicu, man irgi nesimatė, pabandyk prie lango be blico fotkint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(supersandryte @ 2008 12 21, 12:04)
labas rytas  ax.gif

pasirodau, ką gero pavyko nudekupuot dovanoms  blush2.gif

nerealus padeklas thumbup.gif

Grite, tavo padekliukas irgi labai grazus 4u.gif
Atsakyti
grite radau tris skirtumus, lapeliu uzdejei, atrodo geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
sweikos, norėjau paprašyti pagalbos, nesenai pradėjau naudoti vašką, bet aš nelabai suprantu kaip jį reikia užtepti, ar storu sluoksniu ar plonai?
Atsakyti
QUOTE(supersandryte @ 2008 12 21, 12:04)
labas rytas  ax.gif

pasirodau, ką gero pavyko nudekupuot dovanoms  blush2.gif

http://public.fotki....s/dscf0007.html

http://public.fotki....s/dscf0037.html

nu bliamba tu mane su savo padeklu nuzudei gun_bandana.gif mega_shok.gif mega_shok.gif mega_shok.gif
niekaip nesuprantu kaip tu tas bangas tokias padarei, taigi servetka maza palyginus su padeklu. tu cia karpei kazkaip mandrai pati, o krasciukam bangeliu ka padarei. gereit sakyk. nu ideja nereali. o kas ten tau su ta lekstute blogai blink.gif blink.gif nieko nematau blink.gif nu super duper bravo bravissimo bis.gif bis.gif ir tei indukai nu laaaabai wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamučiukas @ 2008 12 21, 13:40)

Yuppy jau nosinaičių dežutė labai miela wub.gif  wub.gif  thumbup.gif ten taip įdomiai geltonai padažyta, išduok paslaptį, kaip dariai mirksiukas.gif

cia elementarus sesialiavimas - ant kempineles geltonu dazu ir dazai tongue.gif
Atsakyti
Ačiū, už pagyras mergaitės 4u.gif

Pdėklai tai nerealūs abiejų darštuolyčių thumbup.gif Suprsandrytės bangos, tai vertos 100balų ir gritės gebenės man labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IRR @ 2008 12 21, 16:17)
nerealus padeklas thumbup.gif

aciuks.gif

QUOTE(zyliukas @ 2008 12 21, 18:00)
nu bliamba tu mane su savo padeklu nuzudei  gun_bandana.gif  mega_shok.gif  mega_shok.gif  mega_shok.gif
niekaip nesuprantu kaip tu tas bangas tokias padarei, taigi servetka maza palyginus su padeklu. tu cia karpei kazkaip mandrai pati, o krasciukam bangeliu ka padarei. gereit sakyk. nu ideja nereali. o kas ten tau su ta lekstute blogai  blink.gif  blink.gif  nieko nematau  blink.gif  nu super duper bravo bravissimo  bis.gif  bis.gif  ir tei indukai nu laaaabai  wub.gif  wub.gif

Mokytoja, nenorėjau Tavęs žudyt biggrin.gif pasidariau šabloną iš balto lapo tokį kampinį ir išsikirpau iš servetkos keturis kampus, o paskui juos klijuodama sujungiau rolleyes.gif tai dabar jau su lėkštute nebeblogai, nes paturbinau servetėlę hihihi.gif kur labai sunkiai maskavosi, tai pribėriau kavos pupelių lotuliukas.gif nu ta lėkštutė buvo tokia nupjauta:
http://public.fotki....ainamsp/s2.html
taip kaip čia matosi juodas puodelis, tai tokia ir servetėlė - kraštas nupjautas, nesimato visos lėkštutės ir pusės šaukštelio doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Babaužienė @ 2008 12 21, 18:34)
Suprsandrytės  bangos, tai vertos 100balų

einu patentuot lotuliukas.gif
Atsakyti