Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas - 3

Dabar jau ,kiek zinau ,nesumazinsi g.gif Pradzioje ,kai tik ikeli ,kazkuri laika dar gali kazka keisti. Arba dar nezinau,kad taip galima ir veliau daryt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 88888888: 23 gruodžio 2008 - 20:31
na jau turbut taip:)tik niekas nebecituokit...smile.gif)))
Atsakyti
amura, labai mielos aguonos, sauniai padirbeta thumbup.gif 4u.gif
amura,... ne nu ka as galiu pasakyti bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif
Papildyta:
Beje, Lachesei noriu balioneli padovanoti 4u.gif ir laimes palinketi birthday.gif
Atsakyti
Atsitokejau, kad rytoj jau dovanoti reikes dovaneles, o as ju net nenufotagrafavus. Tai pasitaisiau ir rodau ka pridarius esu. Labai nepeikit blush2.gif

Padeklas, nesimato konturu sidarbiniu g.gif
user posted image

Ir su tokiu pat meskinu dezute maaaazute :

user posted image

Dar viena dezute draugei labai panasiai is dezutes biggrin.gif

user posted image
user posted image

Na ir lekste:

user posted image

Atsakyti
Iriska norėčiau Aš būti ta draugė biggrin.gif , kuri gaus šią dežutę wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 12 23, 19:39)

Gal dar kas uzmate kur yra pirkti stoveliu lekstem?  g.gif  unsure.gif

yra keliose vietose, Jurates keramikoje,arba panoramoje tiimari parduotuveje ax.gif

QUOTE(kornelija.k @ 2008 12 23, 20:37)

Beje, Lachesei noriu balioneli padovanoti 4u.gif ir laimes palinketi  birthday.gif

AČIŪ wub.gif
Atsakyti
kutvela: labai labai patiko dėžutės su povo plunksna ir raštais, labai labai dailu thumbup.gif
alialeks: žailsiukai "pod gžel" wub.gif žiurėjau žiurėjau į servetėlę, taip ir nesugalvočiau kur pritaikyti, o tu taip gerai sugalvojai wub.gif
Iriska: su ta mergaite nukrist galima pamačius bigsmile.gif Draugė bus labai laiminga wub.gif
Rodau savo dovanojamą arbatinę doh.gif jaučiu dėl to, kad broliui dariau (prasti mūsų santykiai), tai ir nepasisekė doh.gif nepatinka man ji doh.gif
user posted image
user posted image
draugei dariau pakabą, tai man tamsi doh.gif o dar šešeliavimas doh.gif labai sunku, jaučiu man taip ir neteks jo kitur naudot
user posted image
norėčiau išgirst kritikos thumbup.gif
Atsakyti
nudažyčiau apatinį pakabos strypą g.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2008 12 24, 01:18)
Rodau savo dovanojamą arbatinę  doh.gif jaučiu dėl to, kad broliui dariau (prasti mūsų santykiai), tai ir nepasisekė  doh.gif nepatinka man ji  doh.gif
norėčiau išgirst kritikos  thumbup.gif

arbatinė super duper wub.gif , o pakaboje man kažkaip pjaunasi spalvos ta tamsi su šviesia pakabos apačioj mirksiukas.gif
Atsakyti
Nori kritikos smile.gif na aš galiu tik nuomonę pasakyti, man dėžutė kabai patiko, tox įdomus apiavidalinimas, nu man patinka, o pakaba, nelabai, bet gal ant nuotaukos taip. Atrodo, kad tas šešeliavimas užgožia patį paveiksliuką. Vat...
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2008 12 24, 00:43)
nudažyčiau apatinį pakabos strypą  g.gif

QUOTE(supersandryte @ 2008 12 24, 00:45)
arbatinė super duper  wub.gif , o pakaboje man kažkaip pjaunasi spalvos ta tamsi su šviesia pakabos apačioj  mirksiukas.gif

ačiū 4u.gif , kol dar nevėlu nudažysiu thumbup.gif galvojau apie tą strypuko dažymą, tik kažkaip pabijojau unsure.gif šį kartą motyvą ne karpiau, o plėšiau, tai mano šešėliavimo mažai. Dar nepasimokaiu, kad dažai išdžiuvę šiek tiek tamsėja doh.gif
Va ką idėjau į dėžutę, kad negalvotų, kad čia gumytėm susidėt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irisas: 23 gruodžio 2008 - 23:56
puiki idėja su dėžutės paskirtim kokiam jaunuoliui laugh.gif įsivaizduok, pirmas kartas, kai tu jo miegamajame, atmosfera gerai įkaitusi, imatės veiksmo... jis lipa iš lovos, nuo komodos kitam kambario gale paima dekupažintą dėželę, atsineša lovon, sako "rinkis" ax.gif o ten gumytės braškių, šokolado skonio, prailginančios veiksmą, šviečiančios tamsoj ir t.t., gražiai atskiruose skyreliuose sudėtos lotuliukas.gif mirčiau iš juoko turbūt laugh.gif
Atsakyti