Neikelia man foto kazko 
Papildyta:
Zinau kad ner man ka ci asu jumis lygintis,bet rodausi:
Pirma karta kepiau ir puosiau
Papildyta:
Zinau kad ner man ka ci asu jumis lygintis,bet rodausi:
Pirma karta kepiau ir puosiau
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 12 17, 20:45)
Sakykit, o kaip reikia dezinfekuoti tą kiaušinį, kurio baltymą glajui naudosiu? Baisoka biškį dėl to baltymo 
Nagi, merginos, atsakykit kaikuri kuri darėt glajų su baltymu, bus labai ačiū
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 12 18, 14:21)
Cipciukas buvo minejus, kad nuplauna ta kiausini, su kazkuo ten
kad lukste tos salmoneles gyvena, ne paciame kiausinyje
as tai nieko nedariau, tiksliau pamirsau
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 12 18, 14:21)
Aš tiesiog rankoj su žiupsneliu sodos patrinu ir nuplaunu su šiltu vandeniu. Ir viskas. Ar ta soda padeda ar ne, nežinau, gal tik įsivaizdavimas toks, kad tipo švariau nusiplauna
QUOTE(lemuriukas @ 2008 12 18, 13:36)
sakykit, o kuom galima medu pakeist? zinau, gal jums ir kils klausimas, kas gi cia tada per meduoliai, bet nevalgau medaus ir nekyla ranka jo det kalediniams meduoliukams..
Skaičiau, kad sodos tirpalu plauna
aš balta šokolada išlydžiau ir spalvojau jį kiek norėjau
QUOTE(lemuriukas @ 2008 12 18, 14:36)
sakykit, o kuom galima medu pakeist? zinau, gal jums ir kils klausimas, kas gi cia tada per meduoliai, bet nevalgau medaus ir nekyla ranka jo det kalediniams meduoliukams..
o tai dirbtinio irgi nemegsti? As kazkaip nemanau, kad ten medaus skonio iseina, tikrai nesijaucia lyg medu valgytum...
Sveikos kepėjos, labai jau noriu parodyti savo kulinarinį šedevrą
Biški ne to tikėjausi bet šeimyna liko sužavėta
Pradžioje kirpome:

O paskui va kas gavosi
Pradžioje kirpome:

O paskui va kas gavosi
QUOTE(violence @ 2008 12 18, 16:32)
O kokios konsistencijos gavosi ištirpintas šokoladas?
Ligituk, namukas
QUOTE(Danguolė @ 2008 12 18, 15:59)
O kokios konsistencijos gavosi ištirpintas šokoladas?
Man gana tirštokos.
Ligituk, namukas

Ligituk, namukas
pienelio šliūkštelėjau
QUOTE(violence @ 2008 12 18, 17:37)
pienelio šliūkštelėjau
o varvolinau med švirkštu, tai pravėsęs geriau tepės nei karštas
o konsistencija, na man tiko
nemoku apibūdinti kokia jin ten gavos 
O kiek pienuko įpylėt į kiek gramų šokolado? Aš niekuom neskiedžiau, tai gana tiršta masė







