Užbaigiau romantiškąją, tik pasuknelės neturiu, tai rodau gulimoj padėtį (na ir dirželio dar neturiu)

QUOTE(polo @ 2009 01 08, 12:17)
Užbaigiau romantiškąją, tik pasuknelės neturiu, tai rodau gulimoj padėtį (na ir dirželio dar neturiu)
Laaaabai grazute

I kitas sukneles ir jau akis baigiu praziureti

QUOTE(polo @ 2009 01 08, 11:17)

labai gražu

lizarde ačiū, siaurinau per lapelius

lotute ačiū

Labai, labai gražu

QUOTE(polo @ 2009 01 08, 12:17)

fantastiska... grazu....

o gal rasciuku pasidalintum?

labai graziai atrodo

lapukus kitokiu rastu mezgei,negu originale,bet labai idomiai atrodo.man is viso lapai patinka.apsimegzciau visa lapais ir vaiksciociau

as irgi tokia suknele mezgu,tik tokiu pat rastu,kaip originale.rastas isivaziavo,tai kaip automatas varau

QUOTE(polo @ 2009 01 08, 12:41)
Ir kaip cia taip?

Polo
o čia mano sarafanas nori prie suknelių pasirodyt
jei ką - tai pirma mano megzta suknė, nors ir maža

iš arčiau, nors vistiek viskas čia aišku

o čia mano sarafanas nori prie suknelių pasirodyt

iš arčiau, nors vistiek viskas čia aišku

fishke ir polo puikiai pasidarbuota!
as sitos romantiskosios varianta irgi turiu susimascius... tik vat kada jai lemta isvysti dienos sviesa????

as sitos romantiskosios varianta irgi turiu susimascius... tik vat kada jai lemta isvysti dienos sviesa????