Įkraunama...
Įkraunama...

Žaidimai su ikimokyklinukais

Springlet rase:Cia turbut ne tas pats kur boksta reikia statyti, o veliau po viena pagaliuka traukti?
Ne,cia ne tas zaidimas.Tu apie kuri rasai,tai jis "Jenga"lygtai vadinas,labai fainas zaidimas,moko susikaupimo labai,atsakingai taip deliot,na  [smiley=vo.gif]Siulau nekantriems vaikams nupirkt wink.gifO mes tai zaidziam Pizos boksta,jis toks vaikiskesnis yra,nerimtas palyginus su "Jenga".
Atsakyti
pas mus dabar stalo žaidimų bumas, žaidžiam visa šeima kartu  ;), aš tų žaidimų praktiškai neperku, gaunu nemokamai žurnalų, iš kurių iškerpu įvairius žaidimus, priklijuoju juos prie kartono  ;), turim kauliukus, figūrėles-ir pirmyn.Tiesa, dar turiu keletą nepigių knygų-žaidimų, bet ten dar kai kas maniškėms per sudėtinga  :smile.gif
Atsakyti
pas mus dabar stalo žaidimų bumas, žaidžiam visa šeima kartu  
Tiesa, dar turiu keletą nepigių knygų-žaidimų, bet ten dar kai kas maniškėms per sudėtinga  :smile.gif

Smagu visiems zaisti ;D
O tos knygos zaidimai, tai kokios? Gal kuri nors ypatingai gera?
Atsakyti
Yra faina Povilo Ivanovo knyga 'Vaikų žaidimai", ten surašyti judrieji vaikų žaidimai wink.gif , dar kažkur kompe buvau radusi daug judrių žaidimų aprašymų vaikams wink.gif , atsispausdinau, kažkur namie yra wink.gif
Faina Vėrinėlio metų knyga "Idėjos vaikų kūrybai ir saviraiškai" wink.gif
Mes dabar daugiau mokomės dainelių, eilėraščių, rašyti, daryti įvairias užduotėles, darbelius, tuoj pradėsim studijuoti tuos judriuosius žaidimus, o nupirkti stalo žaidimai kažkaip maniškes tesudomino trumpam rolleyes.gif
Yra prekybos centruose už keliolika litų knyga 'Žaidimai visia šeimai", ten stalo žaidimai wink.gif , po to, atrodo, 'Pirmoji mano žaidimų knyga"už 42 LT. ir pan.
Atsakyti
Na gal cia ir ne visai prie sitos temos, bet nesugalvojau kur irasyti cool.gif
Radau faina parduotuve, Naugarduko 41 atrodo, cia prie "Spartos" Sevcenkos ir Naugarduko sankryzoje, kai 13 troleibusas sustoja, tai beveik prie pat stoteles ir parduotuve, kuri dirba iki 20 val, sestadieniais iki 18, o sekmadieniais iki 15val. Tai ten yra idomiu zaislu, gal kuriai nors patiktu ir issirinktu Kaledoms. as saviskei vyresnelei gimtadienio proga nupikau pora rinkiniu kurybai: vitrazus ir seklas sodinti. Tai jau pora vitrazu puikuojasi pas mus ant langu biggrin.gif
Dar nusiziurejau rinkinukus siuvinejimuis, yra ir dazu ant medziagos piesti, ir cia jau kazkada minetu piestuku kamuoliuku, patogiu dvimetinukams. Ai dar daug ko yra...
Atsakyti
faina, ačiū, reiks pažiūrėt, mus tokie dalykai domina wink.gif , maniškės dar turi tokią klijuotę-staltiesę, ant kurios specialiai kreidutėmis piešinys spalvojamas, man dar patiko idėja-dažai piešti ant puodelių ir t.t., taip pat dažai-piešti ant žvakių, vitražus irgi nusižiūrėjau rolleyes.gif, dar knygyne mačiau dabar yra labai fainų ugdomųjų užduotėlių, mano penkiametei ypač patiko tokie smulkūs lipdukai-figūrėlės, formos, turi juos teisingai pritaikyti ir suklijuoti į knygutę clap.gif
Atsakyti
Ant puodeliu smagu piesti, as saviskei praeitais metais dovanojau. Beje toje parduotuveje buvo ir tokiu dazu smile.gif Tik va ar tikrai adresas toks, tai neziurejau namo numerio, bet vieta, tai atrodo aiskiai aprasiau smile.gif
Atsakyti
o kas ten per staltiese tokia?
Atsakyti
Vakar smagiai prisijuokėm tongue.gif , sugalvojau pasidaryti teatrą namuose thumbup.gif , pas mus virtuvėj yra toks kaip kiauras langas, tai kiekvienas šeimos narys užlindę už jo su pirštinėm-žaisliukais iš eilės rodėm savo vaidinimą thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (lengvute @ 2004 02 10, 07:46)
Vakar smagiai prisijuokėm tongue.gif , sugalvojau pasidaryti teatrą namuose thumbup.gif , pas mus virtuvėj yra toks kaip kiauras langas, tai kiekvienas šeimos narys užlindę už jo su pirštinėm-žaisliukais iš eilės rodėm savo vaidinimą thumbup.gif biggrin.gif

Mano svajone smile.gif kol kas dar nerealizuota rolleyes.gif
Atsakyti
Savąjam padariau tokį LOTO-KILIMELĮ, pabandysiu aprašyt... Paimkit storesnio popieriaus, padarykit kvadratą, pvz.50cm х 50cm. Dabar padalynkit į 25kvadratukus ( 10х10 ). Kiekvieną kvadratuką dar įstrižai.Kartu su vaiku iš spalvoto popieriaus iškirpkit įvairias figurėlias( ir geometrines, ir ką tik norit- bananą, lietutį, laimingą ir piktą veidukus, raideles, skaičius...). Priklijokit tai ant kvadratu sujungimo linijos.Didelį kilimą sukarpykit į kvadratus- turi gautis 25 kvadratai su paveiksliuku puselėm iš visu 4 pusių. Dabar apklijokit kiekvieną kvadratą su lipnia juosta ( kad ilgiau tarnautų ). Malonių jums akimirkų[DROP=blue] dirbant kartu!!! : thumbup.gif
Atsakyti
maniskis tai labiausiai megsta kai zaisliukai su juo kalba. jis turi tokia bezdžionelę kur reikia įkišti ranką ir ją tada judini ir kalbi.
Atsakyti