Įkraunama...
Įkraunama...

vasaros "namų darbai'

QUOTE(KEKA @ 2009 07 17, 11:34)
SVEIKUTES.MUSU GRAZUOLE MOKOSI UK MOKYKLOJ IR AS TUO LABAI DZIAUGIUOSI, NESV PASKAITAU VISKA IR PRISIMENU SAVO VASARAS, KAI KANKINTIS SU KALNU KNYGU REIKEJO............................................. verysad.gif MUMS PER 3 METUS NEI PER VIENAS ATOSTOGAS NEI VIENO NAMU DARBO NEUZDAVE ,IR NEI VIENOS KNYGOS SKAITYTI.(ANGLIJA)VAIKAI TURI ILSETIS lotuliukas.gif

4u.gif
Deja, deja....
Kai is tokiu mokykleliu vaikuciai grizta pas mus - tada prasideda asaru pakalnes, mokykla arba modifikuota programa pasiulo, arba antriems metams palieka...
Manau, tobulumui ribu nera, bet tobuleti po truputi reiketu ir per atostogas, bent jau Gustavo enciklopedija pasiziureti.. mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Jokių namų darbų vasarai neduota, išskyrus tai, kad turi gerai pailsėti. Knygas skaito savo nuožiūra (ir tėvų rekomenduotas) bigsmile.gif
Atsakyti
Kadangi mano dukra tik pirmoke, tai ir namu darbu neuzdave, tik mokytoja primine vaikams, kad neuzmirstu paskaityt kokia knygele, o gal dar kas ir mokytojai laiska parasys per atostogas 4u.gif
Atsakyti
maniskis jau antrokas.vasarai dave mokytoja sarasiuka -12 knygu perskaityti bigsmile.gif kai pamaciau kokios jos --gan neplonos. doh.gif nupirkau viena ,tai sugebejo 2 puslapius perskaityti ... verysad.gif
pirmokui tiek uzduot per vasara--nesamone schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Esu cia tik pirmos minutes, todel nelabai dar zinau sistema,bet paieskoje kazkaip radau Jusu tema ir manau paklausiu,galbut kuriai mamytei (ir vaikams) nebereik Vytauto Tamulaičio knygos ,,Vieną kartą". Labai noreciau ja isigyti (bibliotekose ir kitus internete nerandu).
Labai dekinga buciau uz pagalba.Gyvenu Vilniuje,taip pat bunu Ukmergeje.Mano tel. 868498319.
Gero vakao 4u.gif
Atsakyti

Užduoda mokytoja ir nemažai... tik tingi tuos visokius kūrybinius ir rašto darbus daryti - tai ir nespaudžiu labai. O knygas tai netgi labai skaito - negali sakyti, kad nesilavina per vasarą smile.gif
Atsakyti
mano busimai ketvirtokei mokytoja uzdave perskaityti maziausiai 400 psl. tad cia svarbu ne knygu kiekis.... aisku, pateike rekomenduojamu knygu sarasa, taciau jo laikytis neprivaloma. kol kas perskaityta apie 300 psl. doh.gif kai tokie orai - kokios knygos. siaip planuoju jau nuo kitos savaites pasiulyti jai koki tekstuka perrasyti, gal diktantuka koki.... na kad prisimintu po truputi viska blush2.gif
Atsakyti
Po pirmos klasės uždavė visokių darbų, tipo surašyt ką matei, ką aplankei, perskaitytas knygas aprašyt,nupiešt, žodžiu sočiai darbų. Sąžiningai darėm, rašėm. Mokytoja nei žodeliu apie tai neužsiminė. Tai dabar tiesiog skaito tai ką nori ir tiek. O kai prie knygų ir taip su lazda varyt nereikia, tai ir lavinasi kažkiek.
Atsakyti
Nezinau, kodel mamos mano, kad skaityti nereikia. Juk tai vaiko lavinimas. Maniskis tik bus pirmokas, per sia vasra perskaite 3 tikrai storas knygas - po nedaug, skireli per diena, garsiai, kad girdeciau ir galeciau pataisyti klaidas, pagirti, paskatinti. Nors kartais pamirsta skirybos zenklus biggrin.gif . Taciau pusvalandis per diena nera daug, vaikas nenuvargsta. O ir demesys vaikui, pabendravimas tik su juo vienu labai svarbu.
Atsakyti
QUOTE(gintare327 @ 2013 08 18, 13:26)
Nezinau, kodel mamos mano, kad skaityti nereikia. Juk tai vaiko lavinimas.

bigsmile.gif blink.gif Kur jūs matėt taip galvojančią mamą. Visos džiaugiasi, jeigu skaito ir pergyvena, jeigu ne... Tik deja, ne visos gali (moka) įtakoti tokį vaikų pasirinkimą.
Mano vaikas skaito, noriai ir daug. Tikrai tuo džiaugiuosi cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lapiuksss: 18 rugpjūčio 2013 - 17:01
[quote=airina4u,2009 07 16, 12:13]
o tai kada lieka vaikams paatostogauti?

[quote=Daila,2009 07 16, 12:19]
tai va siais laikais jau nebera vasaros atostogu, likes tik pavadinimas ax.gif

Is to ir darau tokias isvadas. Tikrai vaikai nenori skaityti, nieko cia nuostabaus. Tiesiog manau kad visi, ne tik vaikai, be teisiu ir noru, turi ir pareigas. Kartais tenka ir priversti daryti tai, kas reikalinga...
Nors daug lengviau, kai vaikas ka nors daro savo noru thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(KEKA @ 2009 07 17, 10:34)
MUMS PER 3 METUS NEI PER VIENAS ATOSTOGAS NEI VIENO NAMU DARBO NEUZDAVE ,IR NEI VIENOS KNYGOS SKAITYTI.(ANGLIJA)VAIKAI TURI ILSETIS lotuliukas.gif

na cia jau per didelis nukrypimas irgi.
Vasarai pradinukei uzdave perskaityti kazkiek puslapiu ( nesigilinau kiek, nes tikrai jau seniausiai tai perskaityta). Dar liepsiu vel prisesti prie kitu uzduociu pasikartoti (yra nemazai knyguciu tam skirta), nes tikrai prisimirsta ir rugseji pradzia buna labaiiiiiiiii sunki.
Atsakyti