Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai

QUOTE(Jolantuke @ 2009 01 05, 15:49)
Gal galėtumėte kritiškai įvertinti? Būtų labai smagu išgirsti patarimų kas yra negerai, ką reiktų keisti.
Ačiū  smile.gif

mano akimis su kilputėmis dar reiktų padirbėti smile.gif ir dar, kai kur nuo kilputės iki karoliuko labai dideli tarpai.
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2009 01 05, 19:58)
mano akimis su kilputėmis dar reiktų padirbėti smile.gif ir dar, kai kur nuo kilputės iki karoliuko labai dideli tarpai.

Ačiū už pastabas smile.gif (kilputės, tai tikrai yra man problema).
Mokausi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolantuke: 05 sausio 2009 - 18:15
Jolantuke, sveikinu pradėjus ir taip sėkmingai susirgus akmenų liga! drinks_cheers.gif Smagu, kad spėjai drauges savo darytomis dovanomis nudžiugint. mirksiukas.gif

Kilputės..., su kiekviena kilpute darysis vis gražesnės, lygesnės.
Svarbu, kad tikrai neblogai pajautei, kas su kuo dera. Taip ir toliau. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 05 sausio 2009 - 19:40
RODAU ir as savo auskariukus jusu kritikai cia mano antri ir treti auskarai
user posted image
user posted image
kazkieno visnytes nukopinau,dabar dukryte is ausu ju nepaleidzia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sagdo: 05 sausio 2009 - 21:29
Sagdo, labai gražūs auskariukai, patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolantuke @ 2009 01 05, 15:49)
Sveikos,
labai džiaugiuosi atradusi jūsų temelę.
Labai susidomėjau auskariukų vėrimu. Pradėjau tik prieš Kalėdas, dariau dovanėles draugėms  4u.gif  ir taaaaaip įsitraukiau  lotuliukas.gif
Štai čia mano pirmieji darbeliai
Gal galėtumėte kritiškai įvertinti? Būtų labai smagu išgirsti patarimų kas yra negerai, ką reiktų keisti.
Ačiū  smile.gif

sveika prisijungusi smile.gif as pati dar nauja sitam reikale,bet galeciau biski pakomentuoti smile.gif kai kurios kompozicijos graziai suderintos, man patiko ypac gyles, bet su kilputem tai dar reikia praktikuotis nemazai smile.gif sekmiuko

Sagdo>>labai grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sagdo @ 2009 01 05, 22:21)
RODAU ir as savo auskariukus jusu kritikai cia mano antri ir treti auskarai
user posted image
user posted image
kazkieno visnytes nukopinau,dabar dukryte is ausu ju nepaleidzia

Labai fainos vyšnios smile.gif
Ale kas čia su jom biggrin.gif Aš negalvodama iš veltinio pasidariau irgi vyšnias, o paskui pardose ir čia žiūriu vėl vyšnios
Atsakyti
kad jos jau labai saldziai atrodo :)kai tik jas uzmaciau iskart nuspendziau padaryti.o jau mano mergina kokia patenkinta smile.gif
Papildyta:
as ir laukiu kritikos del kilpuciu,bet jauciu mano fotkes padarytos kad nelabai kas matosi.
Atsakyti
Giedraja,
man tie pirmi nerealus clap_1.gif sunglasses2.gif
Atsakyti
Sagdo, labai grazus auskariukai wub.gif

Cia manieji
user posted image
Atsakyti
aciu visoms
Reida grazus auskarai,man ir dabar patinka tokie kur kekyciu prikabinta,bet kolkas dar nesiryztu isbandyti,o ir laikas spaudzia viska suspeti.
Atsakyti
Reida, labai gražūs auskarai thumbup.gif O koks ten akmenukas didesnysis, neatpažįstu ax.gif
Atsakyti