Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai

QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2009 01 08, 15:04)

tokie žiemiški wub.gif

QUOTE(saule** @ 2009 01 08, 16:16)

labai įdomūs sėsės auskariukai thumbup.gif

mano šiandienos nesimokymo vaisius ax.gif
user posted image

ir čia taip man pavyko 'pajuodinti' sidabrą kiaušiniu biggrin.gif kai pamačiau tai akys ant kaktos išlipo biggrin.gif
Atsakyti
Jaguarka, man patinka 4u.gif

Dar vieni:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jaguarka @ 2009 01 08, 19:30)
labai įdomūs sėsės auskariukai  thumbup.gif

mano šiandienos nesimokymo vaisius  ax.gif
user posted image

ir čia taip man pavyko 'pajuodinti' sidabrą kiaušiniu  biggrin.gif  kai pamačiau tai akys ant kaktos išlipo  biggrin.gif

cia toks juodinimas gavosi kaip vario spalvos????

isduok paslapti kur gavai tokiu uzsegimu auskaram??????
Atsakyti
Dėkui merginos 4u.gif

Gabii__, aš irgi nustebau kaip reikalas biggrin.gif gulėjo dar kiti kabliukai, tai gražiai pajuodavo, o visos tos dalys 'pavariavo' biggrin.gif
kabliukus pirkau akmenėliuose:)
Atsakyti
dekui mirksiukas.gif kazkaip kai kitos spalvos, gal ir neatkreipiau demesio... biggrin.gif grazus labai... ax.gif
Atsakyti
pamiršau pagirti Lady Rose auskariukus - gražiai labai suderinai akmenukus wub.gif

Gabi__, dėkui bigsmile.gif
Atsakyti
lady roze>>grazu
jaguarka super smile.gif kabliukai labai mieli.
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2009 01 08, 16:17)
Sveikutės  4u.gif
turiu klausymą, man kažkaip pasidarė įdomu kai buna auskaram užsegimai... ir buna pašašyta paauksuota, tai kas po tuo poauksavimu, metalas paprastas ar kas. gal ir juokingas klausymas, bet neteko man susidurt tai ir klausiu.

Kai Ciklantoj klausiau apie tuso pasidabrtuotus ir paauksuotus priedus, tai sako čia visi bižuteriniai biggrin.gif

QUOTE(jaguarka @ 2009 01 08, 19:30)
ir čia taip man pavyko 'pajuodinti' sidabrą kiaušiniu  biggrin.gif  kai pamačiau tai akys ant kaktos išlipo  biggrin.gif

Gal sendintas sidabras buvo, todėl ir tokia spalva? biggrin.gif O daba įrodyk, kad čia sidabriniai, jei prabos nėr smile.gif

Gražūs "vaisiai" biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=R.A.,2009 01 09, 10:52]
Kai Ciklantoj klausiau apie tuso pasidabrtuotus ir paauksuotus priedus, tai sako čia visi bižuteriniai biggrin.gif
Gal sendintas sidabras buvo, todėl ir tokia spalva? biggrin.gif O daba įrodyk, kad čia sidabriniai, jei prabos nėr smile.gif

nu as abejoju...man bizuterinius uztenka i ausi isideti 5 minutem ir ausys istinsta...galiu nesioti tik sidabra...bet pasidabruoti lygiai taip pat sekmingai nesiojami.... ax.gif

ai tiesa...yra specialus antialerginis lakas, kuriuo dengiami visi kabliukai paprasti, jei ausis nepriima...greit as ji turesiu.... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabii__: 09 sausio 2009 - 11:10
o kur tokio lako galima rasti? ax.gif
Atsakyti
Mano auskarai-kekės.

user posted image

Asmeniškai man visai priimtinas vėrimas akmenukai-skalda. ax.gif
Atsakyti
usa... cool.gif zodziu kai isbandysiu savu kailiu, galesiu daugiau pasakyti..smile.gif))arba galesit ateiti i svecius pasitepti kabliuku... laugh.gif
Atsakyti