Rauzi, kazkaip fonas labai man kliuva
padek ant balto popieriaus lapo ir bus
ir dar pirmieji labai "juda"
bet su laiku viskas bus gerai

bet su laiku viskas bus gerai

QUOTE(reida @ 2008 12 16, 12:19)
Labai grazus komplektukas, pakabutis man super

P kur pirkai juodu tu didesniu karoliuku?cia stiklas?uzsimusdama tokiu ieskau, bet neberandu pirkt.

Mergaites kaunietes, kuri uzmatet tokiu karoliuku gal?Buvau ir pas Vale, ir Ciklantoj, ten budavo maiseliais(5Lt), nebeturi

Papildyta:
Cia dar mano tokie paprastuciai

Vat tokie:

Ačiū merginos
man jie pačiai taip lipte prilipo.. cia vienas is tu retu atveju, kai trupuciuka gaila pasidaro, jog pas mane ausys neišdurtos....
R.A. labai fainas spalvų derinys.. paprasti bet ne per nelyg paprasti

man jie pačiai taip lipte prilipo.. cia vienas is tu retu atveju, kai trupuciuka gaila pasidaro, jog pas mane ausys neišdurtos....

R.A. labai fainas spalvų derinys.. paprasti bet ne per nelyg paprasti

QUOTE(Ambrozija @ 2008 12 17, 22:06)
ilgi plaukai vis uzleisti.. nieko ten nesimato

O kai plaukai suristi.. tai su kamufliazu po miskus palakstau.. vasarom savaitgaliais miegu lauke.. duso nematau.. ir visa samanom apaugus (tiesiogine prasme)..

Ta proga lengvai prisibijau mamos varianto.. jei ji nepanesioja viena diena auskaru, skylutes uzauginet pradeda

Ir siaip.. nedera auskarai prie mano psichologinio portreto

QUOTE(_Feja_ @ 2008 12 17, 21:24)
ilgi plaukai vis uzleisti.. nieko ten nesimato 
O kai plaukai suristi.. tai su kamufliazu po miskus palakstau.. vasarom savaitgaliais miegu lauke.. duso nematau.. ir visa samanom apaugus (tiesiogine prasme)..
kaikada ugnies kamuoliukus pasukineju.. juokingai atrodyciau su auskarais..
Ta proga lengvai prisibijau mamos varianto.. jei ji nepanesioja viena diena auskaru, skylutes uzauginet pradeda
skauda paskui veriantis.. o jau bala zino kiek metu ausis issidurus...

Kažin, kaip ten tu atrodai?

Kad ir ilgi plaukai, aš įsivaizduoju ilgus auskariukus ant grandinėlės su sw

P.s. aš jau kelias sav nenešioju auskarų, bet dar neužaugę

Atrodau kaip avatare
Auskarai tinka
turiu pora klipsiuku... man tinka tokie ploniukai ir ilgi... bet nepatinka tas jausmas, kad kazkas i ausi ikibe
o dar visa kita kai susideda.. tai taip ir gaminu auskarus.. o pati ausu neissidurus..

Auskarai tinka

QUOTE(_Feja_ @ 2008 12 18, 13:39)
bet nepatinka tas jausmas, kad kazkas i ausi ikibe
o dar visa kita kai susideda.. tai taip ir gaminu auskarus.. o pati ausu neissidurus.. 

Vienžodž, neįkalbinėsiu, vis tiek neprasidursi dėl manęs

Grįštant į temą.... mano nauji auskariukai: