Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai

zbara >>aciu :)aga kazkaip savaime sitaip gaunasi,bandau daryti ka nors smlukaus,tai neiseina,vieni kiti tik biggrin.gif
Atsakyti
Rauzi, kazkaip fonas labai man kliuva ax.gif padek ant balto popieriaus lapo ir bus thumbup.gif ir dar pirmieji labai "juda"
bet su laiku viskas bus gerai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Panos>>turiu klausyma maciau Heishe dare auskarus ant storos vielos ( turbut ne viela bet neatsimenu kaip vadinasi ,gal troselis ? biggrin.gif:D) kaip uzbaigima apacioje padaryti kad neisbyretu viskas ?? smile.gif
Jaguarka>>labas rytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(reida @ 2008 12 16, 12:19)
Feja, aciu tau labai 4u.gif

Rauzi, man priespaskutiniai dveji graziausi thumbup.gif

Labai grazus komplektukas, pakabutis man super thumbup.gif
P kur pirkai juodu tu didesniu karoliuku?cia stiklas?uzsimusdama tokiu ieskau, bet neberandu pirkt. g.gif

Mergaites kaunietes, kuri uzmatet tokiu karoliuku gal?Buvau ir pas Vale, ir Ciklantoj, ten budavo maiseliais(5Lt), nebeturi doh.gif
Papildyta:
Cia dar mano tokie paprastuciai ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule**: 16 gruodžio 2008 - 15:36
Vat tokie:
user posted image
Atsakyti
mano duoklė minimalizmui....

user posted image

Atsakyti
Turkio auskariukai cool.gif

user posted image

_Feja_, nu tikrai gražūs auskariukai thumbup.gif wub.gif Galima kasdien nešiot, bet lb puošniai atrodo tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.A.: 17 gruodžio 2008 - 20:36
Ačiū merginos ax.gif
man jie pačiai taip lipte prilipo.. cia vienas is tu retu atveju, kai trupuciuka gaila pasidaro, jog pas mane ausys neišdurtos.... rolleyes.gif

R.A. labai fainas spalvų derinys.. paprasti bet ne per nelyg paprasti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2008 12 17, 22:06)
5 min reikalas hihihi.gif

ilgi plaukai vis uzleisti.. nieko ten nesimato blush2.gif
O kai plaukai suristi.. tai su kamufliazu po miskus palakstau.. vasarom savaitgaliais miegu lauke.. duso nematau.. ir visa samanom apaugus (tiesiogine prasme).. biggrin.gif kaikada ugnies kamuoliukus pasukineju.. juokingai atrodyciau su auskarais..
Ta proga lengvai prisibijau mamos varianto.. jei ji nepanesioja viena diena auskaru, skylutes uzauginet pradeda blink.gif skauda paskui veriantis.. o jau bala zino kiek metu ausis issidurus...

Ir siaip.. nedera auskarai prie mano psichologinio portreto hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Feja_: 17 gruodžio 2008 - 21:25
QUOTE(_Feja_ @ 2008 12 17, 21:24)
ilgi plaukai vis uzleisti.. nieko ten nesimato blush2.gif
O kai plaukai suristi.. tai su kamufliazu po miskus palakstau.. vasarom savaitgaliais miegu lauke.. duso nematau.. ir visa samanom apaugus (tiesiogine prasme).. biggrin.gif kaikada ugnies kamuoliukus pasukineju..  juokingai atrodyciau su auskarais..
Ta proga lengvai prisibijau mamos varianto.. jei ji nepanesioja viena diena auskaru, skylutes uzauginet pradeda  blink.gif  skauda paskui veriantis.. o jau bala zino kiek metu ausis issidurus... 

Ir siaip.. nedera auskarai prie mano psichologinio portreto hihihi.gif

Kažin, kaip ten tu atrodai? bigsmile.gif Netikiu, kad netinkaprie veido wink.gif Esam kūrėjos, tai galima priderint visada prie savo veiduko ką nors wink.gif
Kad ir ilgi plaukai, aš įsivaizduoju ilgus auskariukus ant grandinėlės su sw bigsmile.gif Lengvučiai, judantys, bet atmušantys šviesą, blizgantys cool.gif

P.s. aš jau kelias sav nenešioju auskarų, bet dar neužaugę tongue.gif
Atsakyti
Atrodau kaip avatare ax.gif
Auskarai tinka mirksiukas.gif turiu pora klipsiuku... man tinka tokie ploniukai ir ilgi... bet nepatinka tas jausmas, kad kazkas i ausi ikibe blush2.gif o dar visa kita kai susideda.. tai taip ir gaminu auskarus.. o pati ausu neissidurus.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_Feja_ @ 2008 12 18, 13:39)
bet nepatinka tas jausmas, kad kazkas i ausi ikibe  blush2.gif  o dar visa kita kai susideda.. tai taip ir gaminu auskarus.. o pati ausu neissidurus..  blush2.gif

Vienžodž, neįkalbinėsiu, vis tiek neprasidursi dėl manęs lotuliukas.gif

Grįštant į temą.... mano nauji auskariukai:

user posted image
Atsakyti