Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai

QUOTE(saule** @ 2009 01 27, 23:40)

Man noretusi apacioj kilpeles patiesint blush2.gif

kai nufotkinau, pamaciau ir patiesinau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saule** @ 2009 01 27, 01:56)
Papildyta:

kur tu pirkai svarovski drugelius, labai miela spalvytes wub.gif
http://public.fotki....odrugeliai.html

man tokiu reikia zaliu, bet tokia sodri zalia spalva kad butu, buvau Ciklantoj, bet neturi g.gif

Pirkau Vilniuje senamiestyje Akmenėliuose mirksiukas.gif
Žalsvos spalvos yra internetinėje parduotuvėje www.akmeneliai.com mirksiukas.gif
Dabar kai tik nuolaida jiems.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 28 sausio 2009 - 11:31
QUOTE(Krirma @ 2009 01 28, 09:34)
kai nufotkinau, pamaciau ir patiesinau  lotuliukas.gif

Cia pats geriausias netikslumu taisymo budas, nes nuotraukoj labai gerai isryskeja drinks_cheers.gif man ir taip buna ax.gif

QUOTE(juratela @ 2009 01 28, 11:28)
Pirkau Vilniuje senamiestyje Akmenėliuose  mirksiukas.gif
Žalsvos spalvos yra internetinėje parduotuvėje www.akmeneliai.com  mirksiukas.gif
Dabar kai tik nuolaida jiems.

Atsiprasau uz pasiskolinta nuotrauka ax.gif

man reikia va tokios spalvos drugeliu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(grazhe @ 2009 01 27, 21:50)
Sveika, Jolantuke smile.gif
Auskariukas grazus ir tvarkingas, kritikuoti negaliu, galiu tik patarti, bet ar patarimai bus naudingi, pati nuspresi  smile.gif is vamzdelio abieju galu dedu mazus metalinius burbuliukus, kad sis neklibetu, taip pat ir tarp kepureles ir kilputes, man (nezinau kaip kitoms) taip graziau smile.gif

Ačiū už patarimą. Niekaip negalėjau sugalvoti, ką daryti, kad tas vamzdelis neklibėtų. O pasirodo tai taip paprasta! lotuliukas.gif
Ačiū labai.
Atsakyti
QUOTE(saule** @ 2009 01 28, 12:44)

man reikia va tokios spalvos drugeliu

Na bent as, tai tokiu drugeliu nesu maciusi schmoll.gif Kazin ar tokio atspalvio buna kaip cia unsure.gif
Atsakyti
O jei dėti kito atspalvio drugelius? Gal net išsiskirtų, išryškėtų geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,merginos 4u.gif esu cia naujoke ir noriu parodyti savo pirmuosius darbelius.. zinau,kad kai kurie nevyke,bet man jie mieli,nes padariau pati blush2.gif
taigi,laukiu komentaru.. ax.gif
http://public.fotki....okia1/earrings/
Atsakyti
QUOTE(kazinkokia @ 2009 01 28, 20:53)
Sveikos,merginos  4u.gif  esu cia naujoke ir noriu parodyti savo pirmuosius darbelius.. zinau,kad kai kurie nevyke,bet man jie mieli,nes padariau pati  blush2.gif
taigi,laukiu komentaru..  ax.gif
http://public.fotki....okia1/earrings/

Oho, kiek tu auskariukų pridariusi! Fantastika thumbup.gif 4u.gif
O problemėlė tokia pat kaip ir mano - su auselėmis dar reikia padirbėti...
Sveikinu prisijungus 4u.gif
Atsakyti
Dėl nuotraukų fono.

Radau www.auksarankes.lt labai fainą straipsniuką kaip sutvarkyti foną nuotraukose. Gal ir jums bus įdomu: baltas nuotraukų fonas
Atsakyti
QUOTE(Jolantuke @ 2009 01 28, 19:25)
Oho, kiek tu auskariukų pridariusi! Fantastika  thumbup.gif 4u.gif
O problemėlė tokia pat kaip ir mano - su auselėmis dar reikia padirbėti...
Sveikinu prisijungus  4u.gif

aciu,aciu blush2.gif
jo,su tom auselem,tai sunku man.. kartais grazi iseina,o kartais doh.gif gal ne i ta puse suku,ar kaip.. nezinau net biggrin.gif
o jusu kokie grazus darbeliai clap.gif visus perziurejau!!! ir kokiu ideju idomiu turite thumbup.gif
Atsakyti
kazinkokia, sveikintinas tavo užsidegimas. mirksiukas.gif 4u.gif

Pavartyk PRADŽIAMOKSLĮ, kaip tik pačioje pradžioje yra teisingas kilpučių lankstymo būdas. mirksiukas.gif
Spausk čia
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2009 01 28, 20:36)
kazinkokia, sveikintinas tavo užsidegimas. mirksiukas.gif  4u.gif

Pavartyk PRADŽIAMOKSLĮ, kaip tik pačioje pradžioje yra teisingas kilpučių lankstymo būdas. mirksiukas.gif
Spausk čia

oho blink.gif labai labai aciu 4u.gif
Papildyta:
dar klausimelis ax.gif o kaip ta pradzia padaryt? tam pirmam paveiksleli? kaip ta gala tiesiai uzlenkt?
Atsakyti