Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai

QUOTE(Vijurka @ 2009 01 31, 10:17)
IwonaBogd, gražūs tavo darbeliai. mirksiukas.gif

IwonaBogd, labai gražus rinkinukas wub.gif Kas ten per akmuo? Gintaras? g.gif
O nenori auskaruose su apnertukais dar pakabinti kokią nors detalę apačioj? g.gif

Vijurka, nemačiau tavo pirmo klausimo, tai žinai, viskas įmanoma, net ir išmokti apverti akmenis mirksiukas.gif Aš su šitais auskariukais vargau du vakarus. blush2.gif
Krirma, Freimule, šaunuolės thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauružė: 31 sausio 2009 - 20:26
QUOTE(IwonaBogd @ 2009 01 31, 02:31)
Duodu jusu teismui savo antra blyna. ax.gif
user posted image

labai dailus sitas darbelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(freimule @ 2009 01 31, 19:36)
Seniai nebuvau užsukus, tai matau daug gėrio prigaminot  wub.gif
parodau savo paskutiniuosius įveriamus iš swarovskių smile.gif

kaip man tai garzu wub.gif kaip as noreciau taip ismokt. rolleyes.gif
O ant ko jus veriat? ax.gif

QUOTE(Lauružė @ 2009 01 31, 21:01)
IwonaBogd, labai gražus rinkinukas  wub.gif Kas ten per akmuo? Gintaras?  g.gif
O nenori auskaruose su apnertukais dar pakabinti kokią nors detalę apačioj?  g.gif

Tas tamsus akmuo tai piritas.
O del detales apacioj g.gif , jie ir taip ne trumpi. Gal kada ka ir uzkabinsiu, bet daug ju nenesiosiu, nes jie skirti prie tam tikro rubo.

QUOTE(Krirma @ 2009 01 31, 21:29)
labai dailus sitas darbelis  thumbup.gif

aciu labai.

Visi pagirimai dar labiau skatina pradet darba. Taigi eisiu dar ka nors sugalvosiu. labai noriu ismokt su karoliukais ir biseriu dirbt. Ta mano gelyte tai pirmas blynas ir pati matau, kad labai prisviles. blush2.gif lotuliukas.gif
Labai aciu, kai pakritikuojat, ar patariat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IwonaBogd: 31 sausio 2009 - 22:26
Sveikos, ziuriu ziuriu, skaitau skaitau, bet vistiek nesuprantu... blush2.gif auskaru akmenukai ant ko veriami? matau, kad metaliukas, bet kaip jis e-parduovuvese atrodo, cia smeigtukas, kuri apsikarpote? ar kaip? Gal galite apsviesti mane, zaliuojancia sad.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(Amerile @ 2009 02 01, 08:52)
Sveikos, ziuriu ziuriu, skaitau skaitau, bet vistiek nesuprantu... blush2.gif  auskaru akmenukai ant ko veriami? matau, kad metaliukas, bet kaip jis e-parduovuvese atrodo, cia smeigtukas, kuri apsikarpote? ar kaip? Gal galite apsviesti mane, zaliuojancia sad.gif aciu

Taip, tai smeigtukai tongue.gif . Jie būna gale su kilpute arba plokščiu galu. Ilgį galima pasirinkti perkant, kad nereiktų daug karpyti, nes juk kainuoja thumbup.gif
Atsakyti
Aciu smile.gif !!!
Atsakyti
Nėr už ką blush2.gif laukiame rezultatų biggrin.gif
Atsakyti
Man tai tos kilputes graziai nesigauna cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2009 02 01, 09:49)

Tai čia jau įgūdis. Reikia įprasti. ax.gif
Kantrybės ir užsispyrimo. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2009 01 31, 23:17)
*kaip man tai garzu  wub.gif  kaip as noreciau taip ismokt.  rolleyes.gif
O ant ko jus veriat? ax.gif
**Visi pagirimai dar labiau skatina pradet darba. Taigi eisiu dar ka nors sugalvosiu. labai noriu ismokt su karoliukais ir biseriu dirbt. Ta mano gelyte tai pirmas blynas ir pati matau, kad labai prisviles.  blush2.gif  lotuliukas.gif
Labai aciu, kai pakritikuojat, ar patariat.

*ačiū labai, jie tikrai nesudėtingi 4u.gif veriu ant valo, ar zilkos-kaip kam žinomiau hihihi.gif, o paskui tvirtinu prie pagrindo mirksiukas.gif
** o kaip pirmieji blynai tai jūsų darbai laaabai pagirtini, kai atsimenu savo pirmus blynus, tai nėra ką lyginti biggrin.gif

QUOTE(Užmirstuole @ 2009 02 01, 10:49)

* kaip Vijurka sakė, intensyvios treniruotės tepagelbės... man irgi ilgai neišėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Krirma @ 2009 01 31, 16:52)
krekeriuotas kalnu kristolas, koralai

user posted image

Gražiai suderinai wub.gif

O štai mano koralai su sw cool.gif Tie didieji koralai net 16mm, sunkūs, ilgi doh.gif na bet taip norėjo užsakovė ax.gif

user posted image
Atsakyti
Granatas, dūminis kvarcas, sidabrinės detalės. mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti