Įkraunama...
Įkraunama...

Žalioji arbata

man viena is megstamiausiu arbatu yra zalioji...turim abu su MB tokius grazius stiklinius puodukus, uzsiplikom ir megaujames...jokio cukraus...jokio medaus..tik kartais trupuri citrinos sulciu isispaudziam..turiu jos visad savo namuose...tik va ne visom draugams galiu pasiulyti, nes kai kurie jos nekencia g.gif ..
as jau is kvapo galiu pasakyti tai zalia arbata ar ne...esu gavus karta lauktuviu is Kinijos parveztu...zalios arbatos...jau skonis..tokios nei lietuvoj nei cia Airijoj nerandu schmoll.gif schmoll.gif ji buvo tokiam stikliam induke labai graziam..ir tokia visa grazi vien zalios arabatos lapeliai aiskiai mates..jokiu ten saslavu,kad kaip yra pasitaike nusipirkt.. smile.gif
zalioji arbata ne tik mums skanu bet ir sveika mirksiukas.gif
Atsakyti
lLabai pamegau zalia arbata su anyziais
Uzsiplikini zalios arbatos su anyziais isimeti citrinos griezineliu ir nepakeiciamas vasaros gerimas,kuomet karsta,aisku ,kuomet atsala.
Atsakyti
As perku zalia arbata Gurmans firmos. Karta pas drauge paragavau su metomis ir iki siol geriu. Labai noreciau paragauti tikros zalios arbatos be priemaisu....
Atsakyti
QUOTE(Snzk @ 2009 09 11, 19:04)
As perku zalia arbata Gurmans firmos. Karta pas drauge paragavau su metomis ir iki siol geriu. Labai noreciau paragauti tikros zalios arbatos be priemaisu....

Siūlau paragauti"Twinings" arbatos.
Ji tikrai skani. 4u.gif
Atsakyti
dievinu zalia arbata... kazkada teta nusipirko su ryziais, bet jai nepatiko, tad atidave man... dar zalia +citrina, zalia+ metos patinka... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi mėgstu žaliąją arbatą. Aišku, be jokio cukraus ar medaus schmoll.gif Iš bandytų rūšių labiausiai įsiminė žaliosios jazminų arbatos "perlai", japoniška "kokeiša", taip pat baltoji arbata, tik ją turbūt nelabai galima priskirti prie šitos grupės smile.gif
Atsakyti
Jungiuosi prie žaliosios arbatos mėgėjų. Man ši arbata pati pačiausia. Geriu vieną be cukraus, tik kartais įsimetu citrinos griežinėlį.

Dar neturiu tos vienintelės žaliosios arbatos, kurią visuomet pirkčiau, todėl dažnai tenka nusivilti nusipirkus neskanios, nes nežinau iš ko spręsti ar arbata yra kokybiška, gera:hm

Atsakyti
Aš perku GURMANS Saldžių sapnų arba Žalioji arbata su ženčeniu mirksiukas.gif
Atsakyti
Prisijungsiu ir aš,prie žaliosios arbatos mėgėjėlių.

Teko jau mėgautis įvairių žalių arbatų,bet šventėms gavau dovanų žalios arbatos.
Jos lapeliai yra susukti,ir tik užplikinus jie išsiskleidžia.
Skonis nuostabus,tai žalioji arbata be jokių priedų.
Atsakyti
aš tai dievinu žalias arbatas,dabar per Kalėdas gavau "kupidono kerai" žalia arbata su karamelės gabaliukais wub.gif
Atsakyti
Labai skani zalioji Dilma Natural arbata ir palaida ir pakeliuose.
Atsakyti

Man tai pati nerialiausia žalioji arbata yra jazminų perlai http://www.dvelksmas...min-perlai.html
tas švelnus skonis, kvapas, skaidri spalva ir gyvas vaizdas, kai skleidžiasi perliukai, tai kažkas nerialaus smile.gif
Atsakyti