Anksciau megdavau zaliaja arbata (del savito kartumo skomio). Galainiui pabodo. Oda tikrai buvo grazi, drauges pavydedavo

. Dabar geriu kava, taip pat del kartaus skonio

, bet si nepabosta. Dabar vel svarstau pereiti prie zaliosios arbatos

, norisi grazesnes odos, nes nuo kavos ir rukymo apsinese oda, poros, fui, ir pirmosios raukles jau lenda. Manau pats laikas kazkaip prisipratinti prie jos, tik bijau to jausmo, kad slykstesiuosi arbata. Gal kas zinot skanios zalios arbatos, saldesnes ir, kad burnoje nesiveltu? Tiesa, ar cukrus turi itakos arbatos poveikiui (ne skoniui)?
Papildyta:Dar noreciau pklausti. Ar zalioji mazina ar didina kraujospudi? Vienur raso, kad mazina, kitur, kad didina. Nesuprasi

.
Papildyta:o tos lipton zaliosiso arbatos ir panasios, su jazminais ir kitokiais priedais, ar jos tikros zaliosios arbatos ar tik jos skoni turi? Vat idomu, buvau bandziusi lipton su jazminais, sakni

. Tik idomu ar poveikis toks pat kaip ir plikomos? Man ji tokia sintetine pasirode.