Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionė su vaikais į Zakopanę

mūsiškė irgi vandens parkais apsėsta cry.gif blush2.gif 4u.gif unsure.gif blink.gif biggrin.gif smile.gif sad.gif biggrin.gif ar Krokuvos geresnis už Rygos?

a, dar dėkui už pasakojimą ir foto smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Nesu buvusi Jūrmalos vandens parke,todėl negaliu palyginti,bet vaikams tikrai patiks:) .
Atsakyti
QUOTE(trampararam @ 2005 07 11, 22:32)
mūsiškė irgi vandens parkais apsėsta  cry.gif  blush2.gif  4u.gif  unsure.gif  blink.gif  biggrin.gif  smile.gif  sad.gif  biggrin.gif  ar Krokuvos geresnis už Rygos?
a, dar dėkui už pasakojimą ir foto  smile.gif  4u.gif

Krokuvos geresnis tik uz Jurmalos Nemo, bet nepalyginsi su jurmalos Livu.tikrai werta aplankyti
Atsakyti

i 
Šis fotoreportažas apdovanojamas firminiu supermama.lt pakabuku!
Lapkričio 18-20 dienomis Lietuvos parodų centre "Litexpo", Laisvės pr. 5, Vilnius dalyvaujame parodoje "Vaikų šalis 2005", užsukite į supermama.lt stendą atsiimti laimėto prizo!

[attachmentid=38920]
Atsakyti
Ačiū,tikrai maloni staigmena smile.gif
Atsakyti
Labai,puiki kelionė thumbup.gif nuotraukos gražios,kaip supratau važiavot savo transportu,jei sugalvosim vasarą važiuoti,prašysiu maršruto mirksiukas.gif Mane labai žavi kalnai, važiuojam žiemą slidinėti,tikrai norėčiau į kalnus vasarą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2006 03 10, 12:57)
Labai ačiu už pasakojimą,tikrai norėčiau į kalnus,o čia dar ir ne taip toli,tik dėja mūsų sūneliui dar tik 3m. bus tai manau dar per mažas tokioms kelionėms,bet vėliau tai būtinai reiks 4u.gif PUIKIOS NUOTRAUKOS thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Kodėl per mažas? Mes važiavom į Zakopanę praeitą vasarą - sūnui buvo 4 su puse, o dukrai pusantrų. Puikiai atlaikė kelionę ir grįžo laimingi ir patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
Esu buvusi Zakopanėje žiemą. ax.gif Jėga, kaip gražu thumbup.gif Ten išmokau slidinėti,- yra įvairaus sudėtingumo trasų, kas labai patogu...
Atsakyti
as irgi esu suzaveta zakopane, suriais... smile.gif buvom vasara...bet noris vel...
Atsakyti
Mes buvom sia ziema Zakopane nauju metu svest, tai dabar labai noreciau vasara nuvykti. Jai ziema toks grozis - vasara turetu but isvis labai thumbup.gif
Atsakyti