a, dar dėkui už pasakojimą ir foto
Nesu buvusi Jūrmalos vandens parke,todėl negaliu palyginti,bet vaikams tikrai patiks:) .
QUOTE(trampararam @ 2005 07 11, 22:32)
mūsiškė irgi vandens parkais apsėsta
ar Krokuvos geresnis už Rygos?

Krokuvos geresnis tik uz Jurmalos Nemo, bet nepalyginsi su jurmalos Livu.tikrai werta aplankyti
| i | Šis fotoreportažas apdovanojamas firminiu supermama.lt pakabuku! Lapkričio 18-20 dienomis Lietuvos parodų centre "Litexpo", Laisvės pr. 5, Vilnius dalyvaujame parodoje "Vaikų šalis 2005", užsukite į supermama.lt stendą atsiimti laimėto prizo! |
[attachmentid=38920]
Ačiū,tikrai maloni staigmena
Labai,puiki kelionė
nuotraukos gražios,kaip supratau važiavot savo transportu,jei sugalvosim vasarą važiuoti,prašysiu maršruto
Mane labai žavi kalnai, važiuojam žiemą slidinėti,tikrai norėčiau į kalnus vasarą
QUOTE(Kaliteja @ 2006 03 10, 12:57)
Labai ačiu už pasakojimą,tikrai norėčiau į kalnus,o čia dar ir ne taip toli,tik dėja mūsų sūneliui dar tik 3m. bus tai manau dar per mažas tokioms kelionėms,bet vėliau tai būtinai reiks
PUIKIOS NUOTRAUKOS

Kodėl per mažas? Mes važiavom į Zakopanę praeitą vasarą - sūnui buvo 4 su puse, o dukrai pusantrų. Puikiai atlaikė kelionę ir grįžo laimingi ir patenkinti
Esu buvusi Zakopanėje žiemą.
Jėga, kaip gražu
Ten išmokau slidinėti,- yra įvairaus sudėtingumo trasų, kas labai patogu...
as irgi esu suzaveta zakopane, suriais...
buvom vasara...bet noris vel...
Mes buvom sia ziema Zakopane nauju metu svest, tai dabar labai noreciau vasara nuvykti. Jai ziema toks grozis - vasara turetu but isvis labai