Įkraunama...
Įkraunama...

Kerštas vyrui

QUOTE(Forget @ 2011 04 29, 15:27)
Nu žinok aš irgi... Dar ir valgyt pagal komandą turi, o jei ne lėkštės tarnkosi  blink.gif  koks čia kerštas, nervus tavrkyti reik

na, nereikia jam valgyt pagal komanda - pries pasildydama maista paklausiau - butu dar nenorejes, nesildyciau jam. O lekste trenkiau kad pradejo aiskinti pakeltu tonu. Jeigu jums normalu, kad ant jusu saukia uz tai kad rupinates (mat nelaiku jam staiga pasirode) - tai prasa, taikystykites 4u.gif

Ir nereikia man nervu raminti. as tiesa sakant ta lekste sudauziau labai samoningai, saltakraujiskai ir su distancija - nutariau padaryti performansa ir vsio thumbup.gif Pajutau, kad jeigu nutylesiu, liks pagieza - nesvarbu kad pusdieniui, bet jis neturi buti is viso. Gaila man tu pagiezingu moteriskiu kurios dejoja "visa save atiduodu, namai isblizginti, o jis nevertina, blah, blah, blah". Nuejau pavalgiau i kinu restorana, grizau ir issivieiciau virtuve, tai man labai juokinga atrode - i kaip po karo blush2.gif

jo, jis tada apsalo, dar pridure replika "dar karta taip padarysi ir taves cia nebus" atsakiau "ot ir nebusiu". Bet mes abu zinom, kad tokios smulkmenos musu santykiams nepakenks. Atvirksciai - po to laiko jis jau elgiasi siuo poziuriu kurkas rupestingiau ir atidziau kad manes neiskaudintu. Tad performansas buvo savo vietoje - o aiskinimas, kad toks jo staigus atsiaurumas gali skaudinti butu liktas neisgirstas. Tik pasisaipo kartais - kai vaikstom po parduotuve, uzsimena, kad gal kokiu neduztanciu puodu reikia pirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aihaola @ 2011 04 30, 12:53)
Jeigu jums normalu, kad ant jusu saukia uz tai kad rupinates (mat nelaiku jam staiga pasirode) - tai prasa, taikystykites  4u.gif

Ačiū, ant manęs niekas nešaukia ir pakeltu tonu nešneka.
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2011 04 29, 16:01)
važiavom namo iš kaimo, vaikai kaip visada ,,kalėsi" ant galinės sėdynės.vyras sustojo ir pasakė, kad kol neatsiprašys, ar tai dar kažką nepadarys-tol nepajudėsim iš vietos. aišku, niekas net nesiruošė to kažko daryti,  nesgi visi nekalti  schmoll.gif . sėdim pusę valandos, sėdim toliau.. o karšta ! sakau , kad noriu namo ir baigiam šituos cirkus. pasirodo, niekas nesiruošia važiuoti schmoll.gif .
tada aš pasakiau, kad einu namo pati viena. ir nuėjau,,po špalam". žiūriu-niekas nesiveja.. g.gif . nu, galvoju, ....  žodžiu, pasigavau kažkelintam kilometre kažkokį autobusą ir taip toliau ir  grįžau namo savarankiškai. tai buvo baisus kerštas ax.gif
nes kai grįžau namo tai net baltas buvo iš baimės  rolleyes.gif

o ko bijoti? Kad autobusas apsivers? Na, baltas buvo del to kad prikiaulino - suprato, kad turejote jautis tokioje beviltiskoje situacijoje labai, labai nemaloniai. Juk paverte jus ikaitu be jusu kaltes, o islipus is masinos - leidu pedinti ieskoti autobuso - nei vaikams, nei vyrui jusu vargsa persona nmebuvo motais nusileisti savo principuose...
Papildyta:
QUOTE(Forget @ 2011 04 30, 12:56)
Ačiū, ant manęs niekas nešaukia ir pakeltu tonu nešneka.

na, jus pakomentavot, kad mano vyro vietoje butumet mane palikusi (kad taip audringai ir izuliai pasielgiau). Taidel to ir atrodo taip kaip parasiau. Man tai neporiimtina todel ir parodziau nagucius. Dziugu kad su jumis pakeltu tonu nesikalba. Mes irgi nesikalbam - tai buvo vienas is retu isimciu. Ir tuomet (del jo darbo problemu) jnis apskritai kuri laika buvo stresuotas. Dabar finansine situacija susitvarke ir emocine sykiu irgi tapo daug geresne 4u.gif

Bet nenukrypkim nuo temos. kuri buvo "kerstas vyrui" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2011 04 29, 16:01)
važiavom namo iš kaimo, vaikai kaip visada ,,kalėsi" ant galinės sėdynės.vyras sustojo ir pasakė, kad kol neatsiprašys, ar tai dar kažką nepadarys-tol nepajudėsim iš vietos. aišku, niekas net nesiruošė to kažko daryti,  nesgi visi nekalti  schmoll.gif . sėdim pusę valandos, sėdim toliau.. o karšta ! sakau , kad noriu namo ir baigiam šituos cirkus. pasirodo, niekas nesiruošia važiuoti schmoll.gif .
tada aš pasakiau, kad einu namo pati viena. ir nuėjau,,po špalam". žiūriu-niekas nesiveja.. g.gif . nu, galvoju, ....  žodžiu, pasigavau kažkelintam kilometre kažkokį autobusą ir taip toliau ir  grįžau namo savarankiškai. tai buvo baisus kerštas ax.gif
nes kai grįžau namo tai net baltas buvo iš baimės  rolleyes.gif

na mano nuomone cia pasielget kiauliskai.Nes vyras bande paaukleti vaikus,bet netik,kad vaikai parode nepagarba tevui,bet dar ir jus, taip gavosi,kad pademonstravot,jog galima neklausyti ir daryti savo. Gi kiek psichologu aiskina,kad negali buti dvigubi standartai, tevai turi laikytis isvien.
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2011 04 30, 13:11)
na mano nuomone cia pasielget kiauliskai.Nes vyras bande paaukleti vaikus,bet netik,kad vaikai parode nepagarba tevui,bet dar ir jus, taip gavosi,kad pademonstravot,jog galima neklausyti ir daryti savo. Gi kiek psichologu aiskina,kad negali buti dvigubi standartai, tevai turi laikytis isvien.

o man kaip tik atrodo, kad vyras labiau kiauliskai pasielge. Moteris buvo palaikyta per tuscia vieta. Taip, reikia vieningai aukleti vaikus. Bet moteris, siuo atveju (anoje vietoje) neturinti savo masinos, gal nedristancia "tranzuoti" (kai kurie ir jaunysteje to nedare, o kiti suauge nebesugeba pagauyti tranzavimo kaifo) palikti bejegiskoje situacijoje buvo kiauliska. Tai gal vaikezus reikejo issodinti, paciam issisodinti ir leisti zmonai vaziuoti sau toliau. Principingasis tevelis gal ir gerai - bet kodel skelbti savosius principus nepasitarus su zmona ir neatsizvelgus i jos nora/nenora sedeti ikaitusioje masinoje?
Atsakyti
tipo jam labai buvo malonu sedeti?
Zmona tylejo, nesudrausmino vaiku,nes ji jau nusispjove i juos,tegu daro ka nori.
Mamyte galejo graziai sutarti,kad ji nori namo,todel keliauja namo su autobusu, o ne trinkt durimis ir iseiti, gi baisu zmogui ir vaikams.
Atsakyti
na, jam gal irgi ne pyragas. Bet ir tema gi apie tai - :kerstas vyrui" arba - kaip yra teke prikiaulinti savo brangiausiam?
Atsakyti
mano nuomonė tokia: jeigu myli tai tam žmogui niekada nelinki nieko blogo, tuo pačiu ir nebandai priverst pasijaust blogai 4u.gif suklydo - ir ką, negi pačios neklystam? kas ir būtų iš tokių santykių kai kiekvieną kartą suklydus pultum keršyti vienas kitam ir taip iššauktum tik dar daugiau konfliktu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(aihaola @ 2011 05 01, 10:43)
na, jam gal irgi ne pyragas. Bet ir tema gi apie tai - :kerstas vyrui" arba - kaip yra teke prikiaulinti savo brangiausiam?

drinks_cheers.gif Visai gera tema.
Pakiaulinti megstam ir as tongue.gif Pagaminu pietus tokius, kokie jam, na tas valgis nepatinka, o man labai patinka biggrin.gif Tai buna koldunai su mesa lotuliukas.gif
Atsakyti
Na kiaulysciu yra ivairiu bet siam laiko tarpe nelabai turiu tam laiko. Bet dazniausiai koki laida istraukiu ir tada ilgai jis iesko kur kas
Atsakyti
QUOTE(Plakanti_sirdis @ 2008 12 12, 17:19)
ka darote kai susipykstate su vaikinu/vyru? gal lekiate kur i klubus,pas drauges ar dar ka?  blush2.gif  kaip nuraminate liudesi? ar esate ka blogo padariusios tokioje situacijoje?  blink.gif

bandom issiaiskinti, o jeigu nesiseka tai bunam atskiruose kambariuose, o jeigu ir vienam tenka buti tai uzsiimam savais reikalais, bet is namu neiseinam nei vienas
Atsakyti
QUOTE(Juodaplaukė @ 2011 09 04, 18:40)
bandom issiaiskinti, o jeigu nesiseka tai bunam atskiruose kambariuose, o jeigu ir vienam tenka buti tai uzsiimam savais reikalais, bet is namu neiseinam nei vienas

Super, pritariu thumbup.gif , nereikia papildomu nesutarimu cool.gif
Atsakyti