Įkraunama...
Įkraunama...

Kerštas vyrui

Esu trenkusi i veidą, ir pastūmus kartą... bet čia tik du kartai buvo kai labai įniršusi buvau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga83 @ 2011 11 29, 18:36)
-is vakaro, kai nematydavo i jo mobilu imesdavau kokia dainuska ir nustatydavau kaip skambejimo tona(pvz kokios yvos apie pauksteli ar kaip ten, ar dar kokia vaikiska blush2.gif ). Cia tam , kad darbe bisk susinepatogintu

Geeeeras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif Puiku mintis, tik pas maniškį toks nekoks telefonas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga83 @ 2011 11 29, 18:36)
-is vakaro, kai nematydavo i jo mobilu imesdavau kokia dainuska ir nustatydavau kaip skambejimo tona(pvz kokios yvos apie pauksteli ar kaip ten, ar dar kokia vaikiska blush2.gif ). Cia tam , kad darbe bisk susinepatogintu
Gera mintis thumbup.gif
Nežinau ar tai galima pavadinti kerštu, bet į arbatą įbėriau druskos, į batus vatos įkišau (kad mažesni būtų), išrišau kaklaraiščius smile.gif
Jis tokių pokštų pyktelėjąs irgi padaro smile.gif

Tai mes taip draugiškai, tiesa, skambutį telefone man buvo pakeitęs doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aiden @ 2012 01 13, 16:07)
Gera mintis thumbup.gif
Nežinau ar tai galima pavadinti kerštu, bet į arbatą įbėriau druskos, į batus vatos įkišau (kad mažesni būtų), išrišau kaklaraiščius smile.gif

Smagūs nepiktybiški pokštai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegantiškai sninga: 16 sausio 2012 - 01:50
Niekada nekersyju niekam. Nematau prasmes tai daryti. Mano nuomone yra tokia, kad jeigu jam kersyji, esi ne ka prastesnis uz ji.wink.gif Manau nereikia imtis skubotu veiksmu, geriausia yra pasneketi ir issiaiskinti visas smulkmenas,
Atsakyti
Kerstingos poniutes susirinkusios lotuliukas.gif Juokinga paskaityti smile.gif
Atsakyti
niekad nekersijau "smulkiai". mano kerstas budavo tik su kitu vyru. bet cia daugiau ne tam, kad jam butu skaudu (nes jis apie tai niekad nesuzinodavo), o ko gero tam, akd paciai buvo saldu del to kersto + savitiska reabilitacija uz tai, kai jis iskaudina (aisku, kad iskaudindavo nemenkai, jeigu jau tokios kersto priemones)
Atsakyti
QUOTE(*Lelyte @ 2012 01 29, 10:55)
niekad nekersijau "smulkiai". mano kerstas budavo tik su kitu vyru.  bet cia daugiau ne tam, kad jam butu skaudu (nes jis apie tai niekad nesuzinodavo), o ko gero tam, akd paciai buvo saldu del to kersto + savitiska reabilitacija uz tai, kai jis iskaudina (aisku, kad iskaudindavo nemenkai, jeigu jau tokios kersto priemones)

o tau patiktu, jei tavo vyras irgi sumanytu taip kersyti? blush2.gif taip ir issiskirti galima.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fungu11 @ 2012 01 29, 15:22)
o tau patiktu, jei tavo vyras irgi sumanytu taip kersyti? blush2.gif taip ir issiskirti galima.. doh.gif

o mano kerstas is niekur ir neatsirado mirksiukas.gif issiskyrem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lelyte @ 2012 01 29, 14:26)
o mano kerstas is niekur ir neatsirado mirksiukas.gif  issiskyrem smile.gif

nu va kaip pataikiau, tai jeigu abu tokiais budais kersydavot vienas kitam, ko belaukti.. ax.gif yra ir smagesniu budu, kokiu merginos prirase mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fungu11 @ 2012 01 29, 15:34)
nu va kaip pataikiau, tai jeigu abu tokiais budais kersydavot vienas kitam, ko belaukti.. ax.gif yra ir smagesniu budu, kokiu merginos prirase mirksiukas.gif

nebuvo cia ko spet, ir taip aisku, kad su tokiais santykiais toli nenueisi biggrin.gif nemaciau reikalo tuo metu kersyti kazkaip ir pan. padariau taip, kaip paciai norejosi ir buvau patenkinta. nors mano toks kerstas nebuvo kerstas i jo neistikimybe, jis man buvo istikimas, cia as tokia blogiete biggrin.gif na bet buvo, ir prazuvo, viskas jau praejo.
Atsakyti
Niekad nesu keršijusi niekam smile.gif
Bet papokštauti vienas kitam mėgstam abu smile.gif Taip linksmiau gyvent smile.gif
Atsakyti