QUOTE(uoga83 @ 2011 11 29, 18:36)
-is vakaro, kai nematydavo i jo mobilu imesdavau kokia dainuska ir nustatydavau kaip skambejimo tona(pvz kokios yvos apie pauksteli ar kaip ten, ar dar kokia vaikiska
). Cia tam , kad darbe bisk susinepatogintu

Geeeeras

QUOTE(uoga83 @ 2011 11 29, 18:36)
-is vakaro, kai nematydavo i jo mobilu imesdavau kokia dainuska ir nustatydavau kaip skambejimo tona(pvz kokios yvos apie pauksteli ar kaip ten, ar dar kokia vaikiska
). Cia tam , kad darbe bisk susinepatogintu
Gera mintis 

Nežinau ar tai galima pavadinti kerštu, bet į arbatą įbėriau druskos, į batus vatos įkišau (kad mažesni būtų), išrišau kaklaraiščius

Jis tokių pokštų pyktelėjąs irgi padaro

Tai mes taip draugiškai, tiesa, skambutį telefone man buvo pakeitęs

QUOTE(Aiden @ 2012 01 13, 16:07)
Gera mintis
Nežinau ar tai galima pavadinti kerštu, bet į arbatą įbėriau druskos, į batus vatos įkišau (kad mažesni būtų), išrišau kaklaraiščius

Smagūs nepiktybiški pokštai

Niekada nekersyju niekam. Nematau prasmes tai daryti. Mano nuomone yra tokia, kad jeigu jam kersyji, esi ne ka prastesnis uz ji.
Manau nereikia imtis skubotu veiksmu, geriausia yra pasneketi ir issiaiskinti visas smulkmenas,

Kerstingos poniutes susirinkusios
Juokinga paskaityti

niekad nekersijau "smulkiai". mano kerstas budavo tik su kitu vyru. bet cia daugiau ne tam, kad jam butu skaudu (nes jis apie tai niekad nesuzinodavo), o ko gero tam, akd paciai buvo saldu del to kersto + savitiska reabilitacija uz tai, kai jis iskaudina (aisku, kad iskaudindavo nemenkai, jeigu jau tokios kersto priemones)
QUOTE(*Lelyte @ 2012 01 29, 10:55)
niekad nekersijau "smulkiai". mano kerstas budavo tik su kitu vyru. bet cia daugiau ne tam, kad jam butu skaudu (nes jis apie tai niekad nesuzinodavo), o ko gero tam, akd paciai buvo saldu del to kersto + savitiska reabilitacija uz tai, kai jis iskaudina (aisku, kad iskaudindavo nemenkai, jeigu jau tokios kersto priemones)
o tau patiktu, jei tavo vyras irgi sumanytu taip kersyti?

QUOTE(Fungu11 @ 2012 01 29, 15:22)
o tau patiktu, jei tavo vyras irgi sumanytu taip kersyti?
taip ir issiskirti galima.. 

o mano kerstas is niekur ir neatsirado

QUOTE(*Lelyte @ 2012 01 29, 14:26)
nu va kaip pataikiau, tai jeigu abu tokiais budais kersydavot vienas kitam, ko belaukti..

QUOTE(Fungu11 @ 2012 01 29, 15:34)
nu va kaip pataikiau, tai jeigu abu tokiais budais kersydavot vienas kitam, ko belaukti..
yra ir smagesniu budu, kokiu merginos prirase 

nebuvo cia ko spet, ir taip aisku, kad su tokiais santykiais toli nenueisi