Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės renkames visos čia

QUOTE(Cherry_ @ 2009 01 08, 15:39)
reikes paieskoti, gal rasiu , tada butinai parasyisu, jus irgi jei pamtysite sakykite kur  4u.gif

o tuos Loreal daziukus mama sake kad mate berots eurokose, reikes pasiziureti  4u.gif

bet tikriausiai su tais dazais pirma nenuemus spalvos nieko gero nesigaus? g.gif
Atsakyti
tikrai ne, manau Lietuvoje nera tokiu daziuku sad.gif

pabandysiu si menesi dazyti su melynais loreal, o ant virsau deti Loreal recital (bet kremoksido maziau deti, ne tiek kiek reikia o kazkur 3 ar net 1,5 proc) ir ziuresiu gal atrasiu savo spalvas smile.gif
Atsakyti
Aš tai niekada nebalinu, o iš karto dedu spalvą irviskas, ir tfu tfu tfu gaunasi tokie kokie yra šviesūs... g.gif Tai reiškia tiek dar negadinu savo plaukų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jukituke @ 2009 01 08, 16:24)
Aš tai niekada nebalinu, o iš karto dedu spalvą irviskas, ir tfu tfu tfu gaunasi tokie kokie yra šviesūs...  g.gif  Tai reiškia tiek dar negadinu savo plaukų  smile.gif

As ir iskarto dedu spalva, o kokiasi daziukais tu dazai? Pati ar kirpykloje?
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2009 01 08, 16:27)
As ir iskarto dedu spalva, o kokiasi daziukais tu dazai? Pati ar kirpykloje?

Pati, tiksliau sesuo nudažo, bet namie, ne kirpykloje smile.gif

Dažau įvairiai - paskutinį kartą su Londa, bet esu bandžiusi ir Alfaparf, ir Garnier ilgą laiką naudojau. Dabar tik žadu eiti į kirpyklą, bet nežinau ar dažysiu ar ne, ir dėl spalvos neapsisprendžiu g.gif Ar toliau šviesinti, ar bandyti prie natūralios savo gryžti... g.gif

O tu su kokiais dažais?
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2009 01 08, 13:38)
O siaube  doh.gif  kokia kaina... man reikia tik dazyti bei lygius galus pakirpti, nes auginu, uz tokia suma tikrai neiciau  schmoll.gif O kiek tu moki?

as einu pas Sandra, moku 280. mano irgi lygus, ilgi, pakerpu galus, dazau saknis ir ant viso ilgio uzdeda ilgalaikio poveikio blizgesi suteikianti augalini balzama su spalva. Siaip, labai gerai pataria. As patenkinta thumbup.gif Dazo labai gerais dazais.
O mano drauge, irgi blondine dazosi Eslaudoj, taip pat labai graziai nnudazo, bet ji man atrodo panasiai moka. Zinok, kur geri dazai , ten ir kainos nepigios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jorky: 08 sausio 2009 - 16:10
QUOTE(Jukituke @ 2009 01 08, 16:52)
Pati, tiksliau sesuo nudažo, bet namie, ne kirpykloje  smile.gif

Dažau įvairiai - paskutinį kartą su Londa, bet esu bandžiusi ir Alfaparf, ir Garnier ilgą laiką naudojau. Dabar tik žadu eiti į kirpyklą, bet nežinau ar dažysiu ar ne, ir dėl spalvos neapsisprendžiu  g.gif  Ar toliau šviesinti, ar bandyti prie natūralios savo gryžti...  g.gif
O tu su kokiais dažais?

As su garnier daziau du kartus, bet man nepatinka spalva... O kaip tu keiti taip dazus tau nesigauna spalvota galva, ar tu dazai visa galva kiekviena karta?
Papildyta:
QUOTE(Jorky @ 2009 01 08, 17:08)
as einu pas Sandra, moku 280. mano irgi lygus, ilgi, pakerpu galus, dazau saknis ir ant viso ilgio uzdeda ilgalaikio poveikio blizgesi suteikianti augalini balzama su spalva. Siaip, labai gerai pataria. As patenkinta  thumbup.gif  Dazo labai gerais dazais.
O mano drauge, irgi blondine dazosi Eslaudoj, taip pat labai graziai nnudazo, bet ji man atrodo panasiai moka. Zinok, kur geri dazai , ten ir kainos nepigios.

Na mano plaukai ir taip neblogai blizga, gal man ir nereiketu tos kaukes.. O tau dazo kreminiais daziukais? beja gal gali nuotraukyte savo plaukuciu imesti? 4u.gif
Atsakyti
noreciau suzinoti kokia yra jusu naturali spalva, jei galima foto 4u.gif nes man joekie dazai nepaimtu is karto sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 01 08, 17:00)
noreciau suzinoti kokia yra jusu naturali spalva, jei galima foto 4u.gif  nes man joekie dazai nepaimtu is karto sad.gif

naturali mano spalva pilka tokia i tamsuma, bet ne visai tamsi, kaip sako tikra lietuviska lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(GinMintė @ 2009 01 08, 16:15)
As su garnier daziau du kartus, bet man nepatinka spalva... O kaip tu keiti taip dazus tau nesigauna spalvota galva, ar tu dazai visa galva kiekviena karta?
Papildyta:
Na mano plaukai ir taip neblogai blizga, gal man ir nereiketu tos kaukes.. O tau dazo kreminiais daziukais? beja gal gali nuotraukyte savo plaukuciu imesti?  4u.gif

imesiu foto kada, paieskosiu kur geriau matosi spalva, bet foto vistiek kazkiek iskreipia tikra vaizda. o mano plaukai irgi nera kaip neblizga, bet zinai, norisi dar ir dar geriau tongue.gif o dazai kreminiai, augaliniai
Atsakyti
nu va todel ir gaunasi is karto o man tamsiai rudi, sokoladiniai, turintis raudono pigmento 4u.gif
Atsakyti
nu va radau kas tuos melynus daziukus Loreal parduoda, kainuoja jie 7,5 lt, bet moteriske kuri pardavinejo pasake kad man netiks, per tamsus plaukai sad.gif tai ka... lieku prie Palette,
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 01 08, 20:29)
nu va radau kas tuos melynus daziukus Loreal parduoda, kainuoja jie 7,5 lt, bet moteriske kuri pardavinejo pasake kad man netiks, per tamsus plaukai sad.gif tai ka... lieku prie Palette,

gi tie melyni daziukai ne loreal, o londa ax.gif
Atsakyti