Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės renkames visos čia

QUOTE(Cherry_ @ 2009 01 09, 16:00)
tu gal ta isgirtaji 1517 nusipirkai ?  bigsmile.gif

gal galesi ideti foto pries ir po ? labai noreciau pasiziureti  blush2.gif  4u.gif 
o Cenko gal bandete , man viena panale patare pabandyti 10/00 spalva, jai is karto nuima geltonuma ir paima net tamsius palukus, reikes pabandyti,
as irgi noreciau kazko idomaus, vakar pagalvojau visai noreciau pabandyti pasidarysi juodai -pilkas sruogeles ( kurioke kazkada dare sau taip, tai labai graziai isejo, visi plaukai pakeite spalva, tikrai vulgariai netarode, smile.gif bet is kitos puses gaila, tiek laiko sviesinau, kad pasiekti norima spalva, kad gaila butu smile.gif

aga sita visu isgirta spalvyte ax.gif

na bandysiu dabar nusifotkinti ir ryt kaip padazysiu bigsmile.gif
man irgi labai idomu kaip cenko dazo, jie kaip ir keunes yra tubelesi ir kaip paprsati daziukai, bet jei siektiek pigesni nei keunes. o ta spalvike ji su kokiu procentu oksidaturiumi daze?

na grazu srogeles, bet ju reiktu labai labai mazai, nes kai biskuti padaugini, jie nugali sviesius plaukucius ir patampi ciut ne tamsi, esu taip netycia buvus prisidirbus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(hailiee2 @ 2009 01 09, 11:33)
http://www.ipix.lt/images/95388045.jpg

cia pries du menesius dazyta. dabar galvoju dazyt rudai bet visi atkalbineja.  smile.gif  kad ne visos nudazo gerai tai tikrai. ir nuo priemoniu priklauso man seniau dazydavo su keune tai gabalas reikedavo kirpt kaip nusausedavo. o selective daug geriau tinka  thumbup.gif

dar klausimukas, o vien selective dazais dazant gerai gaunasi? neblonduoja pries tai tau saknu, iskart tais dazais?
jei jau rasei ir prazioplinau tai soriuks blush2.gif
Atsakyti
iskart sita tepa ir gaunas lygi spalva tongue.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(hailiee2 @ 2009 01 09, 15:33)
iskart sita tepa ir gaunas lygi spalva  tongue.gif  ax.gif

o naturalus kokie ? galima nors koki pvz is neto ?
Atsakyti
Panos o kur Vilniuj tu cenko 10/00 gauti? kazin jei pameginciau namie saknis dazyt, ir i pabaiga laikymo, per visus plaukus perbraukt, kaip sakot? Tik kad pas mane tu saknu lb jau daug apie 2 - 3 cm atauge doh.gif o naturali tai tokia tamsiai pilka atrodo biggrin.gif kazin nesigaus ryzai ar geltonai? g.gif gerai but kad atradus dazus gerai nuimtu spalva ir nereiktu blonduot su folija, nes tikrai po jo plaukai kaip guminiai kuri laika buna, ypac slapias plaukas kai buna verysad.gif
Atsakyti
Ju gali ieskoti Kirpyklose, dar zinau kad yra Vilkpedes bazese, (kur prof. priemones ) ir pasilaiciuose parduotuve ju turi buti ( nezinau ar dar yra )
Papildyta:
plauku prieziurai galiu parekomenduoti sia kauke Carin

man labai patinka, Vilkpedeje pigiau ji, tik va tas kiekis tai doh.gif

Deissy o kur pirkai 1517, kiek kainavo ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry_: 09 sausio 2009 - 14:55
QUOTE(Cherry_ @ 2009 01 09, 15:44)
Ju gali ieskoti Kirpyklose, dar zinau kad yra Vilkpedes bazese, (kur prof. priemones ) ir pasilaiciuose parduotuve ju turi buti ( nezinau ar dar yra )

aciukas, tik is kur zinot ar pavyks norimas rezultatas? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2009 01 09, 15:55)
aciukas, tik is kur zinot ar pavyks norimas rezultatas?  g.gif  biggrin.gif

neisivaizduoju smile.gif nebandziau smile.gif man planuose isbandyti Keune 1517 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 01 09, 16:54)
Deissy o kur pirkai 1517, kiek kainavo ?

as pirkau kalipedoje Gabijoje mirksiukas.gif

dazu tiubele nepamenu tiksliai ar 26-28 lt, o oksidatoriai po 8 lt
bet as pirkau viena 6 o kita 9 procentu. nes kirpeja man sake, kad 6 permazai, o 9 bus perdaug, tai sake sumaisyti juos puse ant puse ir gausis mazadug 7.5 ir bus akip tik thumbup.gif na bandysim, ziuresim kas iseis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 01 09, 16:12)
as pirkau kalipedoje Gabijoje  mirksiukas.gif

dazu tiubele nepamenu tiksliai ar 26-28 lt, o oksidatoriai po 8 lt
bet as pirkau viena 6 o kita 9 procentu. nes kirpeja man sake, kad 6 permazai, o 9 bus perdaug, tai sake sumaisyti juos puse ant puse ir gausis mazadug 7.5 ir bus akip tik  thumbup.gif  na bandysim, ziuresim kas iseis  ax.gif

speju pasikartosiu, bet blondinej atlestina, o naturali spalva kokia ?
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 01 09, 17:14)
speju pasikartosiu, bet blondinej atlestina, o naturali spalva kokia ?

gal gali paaiskinti kai cia foto idet jei moki, tada imesciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2009 01 09, 14:56)
O londos koks numeriukas? Beja kai su garnier dazei tai kokiu numeriuku?

Londos su pačių šviesiausių pilkšvo atspalvio dažais, bet numerio nepamenu, kirpyykloje pirkau, nes parduotuvinius, maišiau su 9 proc. oksidatoriumi. Čia dabar kokia yra spalvytė po paskutinių dažymų.

Garnier su 111, bet senokai jau su jais.

QUOTE(Cherry_ @ 2009 01 09, 15:00)
o Cenko gal bandete , man viena panale patare pabandyti 10/00 spalva, jai is karto nuima geltonuma ir paima net tamsius palukus, reikes pabandyti,
as irgi noreciau kazko idomaus, vakar pagalvojau visai noreciau pabandyti pasidarysi juodai -pilkas sruogeles ( kurioke kazkada dare sau taip, tai labai graziai isejo, visi plaukai pakeite spalva, tikrai vulgariai netarode, smile.gif bet is kitos puses gaila, tiek laiko sviesinau, kad pasiekti norima spalva, kad gaila butu smile.gif

Esu bandžiusi Ce:nko, tai visai nieko, mama iki šiol su jais dažo, ir plaukų nenualina. Tikrai neblogi.

QUOTE(Deissy @ 2009 01 09, 15:28)
aga sita visu isgirta spalvyte  ax.gif
na bandysiu dabar nusifotkinti ir ryt kaip padazysiu  bigsmile.gif
man irgi labai idomu kaip cenko dazo, jie kaip ir keunes yra tubelesi ir kaip paprsati daziukai, bet jei siektiek pigesni nei keunes. o ta spalvike ji su kokiu procentu oksidaturiumi daze?
na grazu srogeles, bet ju reiktu labai labai mazai, nes kai biskuti padaugini, jie nugali sviesius plaukucius ir patampi ciut ne tamsi, esu taip netycia buvus prisidirbus  mirksiukas.gif

Lauksim rezultatų! mirksiukas.gif
Atsakyti