O tai kaip jus ta spalva nuiminejat? Pirma su milteliais dazot po to ant virsaus dar dazus dedat?
Bet taigi cia "peilis" plaukams
Man tai ir su kreminiais dazais puikiai nusidazo, na aisku po plovimu atsiranda tas gelsvas atpalvis, bet be pilkintojo neissiverstum bet kokiu atveju, kad ir plaukus balinant belekiek kartu
QUOTE(*padushkele* @ 2009 01 10, 23:25)
O tai kaip jus ta spalva nuiminejat? Pirma su milteliais dazot po to ant virsaus dar dazus dedat?
Bet taigi cia "peilis" plaukams
Man tai ir su kreminiais dazais puikiai nusidazo, na aisku po plovimu atsiranda tas gelsvas atpalvis, bet be pilkintojo neissiverstum bet kokiu atveju, kad ir plaukus balinant belekiek kartu 
As ir pakraupau sita isgirdus
QUOTE(GinMintė @ 2009 01 10, 23:36)
As ir pakraupau sita isgirdus
O kokiais daziukais tu dazai, numeriukas? ir koki pilkintoja naudoji?
Anksciau jau buvau minejus
sveiki,JORKY grazi spalva,kur dazaisi? su kokiais dazais?
o gal kas bandete sios dazus http://www.lorealpar...en/default.aspx
LOREAL DREAM BLONDE,pas mus nera tokiu o spalvos taip vilioje:)
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2009 01 11, 12:50)
sveiki,JORKY grazi spalva,kur dazaisi? su kokiais dazais?
Laba, as dazausi Bomond salone su Kerastase dazais
dekui mergaitems uz pagyras
Grazi spalvyte pas Jorky
bet man tokia nepriimtina, tokia topo spalva isgauti nieko sudetingo ar mandro tikrai nereikia pakloti poros simtu... (prasau nesupykti
)
nuo paprastu dazu ir pas mane gautusi kazkas toks tonas, bet man reikia baltu , nu ka padarysiu, nu patinka man banalus sviesus blaukai 9 tik sveiki, o ne nusiure)
todel ir dazau 2 kartus is kartO ( po poros dienu ) tai ieskau budo nusidazyti per 1 karta .
Man patinka toks tonas kaip pvz. pas Paris Hilton.
tai va ka sugalvojau, per kita dazyma darysiu kitaip...
kolkas neissirenku kokiais dazais dazysiu bet tai bus C:EHKO (Voketija)arba Live profesional (Italija) ( gal dar pavyks surasti Venezia (Italija) )
maisysiu sviesia platinine spalva su balta mix spalva ) kirpeja sako turi pavyksti is pirmo dazymo, imsim 9% kremoksida. (dazysiu tik saknis )
*mix spalva- kiekvienas dazu gamintojas turi paleteje mix spalvas, tai buna juoda.balta,ruroda, oranzine,melyna... jas imaiso i dazus, kad spalva gautusi intensivesne.
bet man tokia nepriimtina, tokia topo spalva isgauti nieko sudetingo ar mandro tikrai nereikia pakloti poros simtu... (prasau nesupykti
nuo paprastu dazu ir pas mane gautusi kazkas toks tonas, bet man reikia baltu , nu ka padarysiu, nu patinka man banalus sviesus blaukai 9 tik sveiki, o ne nusiure)
tai va ka sugalvojau, per kita dazyma darysiu kitaip...
kolkas neissirenku kokiais dazais dazysiu bet tai bus C:EHKO (Voketija)arba Live profesional (Italija) ( gal dar pavyks surasti Venezia (Italija) )
maisysiu sviesia platinine spalva su balta mix spalva ) kirpeja sako turi pavyksti is pirmo dazymo, imsim 9% kremoksida. (dazysiu tik saknis )
*mix spalva- kiekvienas dazu gamintojas turi paleteje mix spalvas, tai buna juoda.balta,ruroda, oranzine,melyna... jas imaiso i dazus, kad spalva gautusi intensivesne.
QUOTE(Cherry_ @ 2009 01 11, 16:13)
Grazi spalvyte pas Jorky
)
todel ir dazau 2 kartus is kartO ( po poros dienu ) tai ieskau budo nusidazyti per 1 karta .
Sutinku su Cherry nuomone, kad plaukuciai tikrai grazus, bet spalva tokia tikrai lengvai galima isgauti, man ir patinka sviesesnes plauku spalvos..
labukas pupos uogos
na ka isbandziau as tuos keune 1517 ir ka galiu pasakyti, balti plaukai neisejo, gal permazas procentas buvo, bet man labai labai patiko sie daziukai
o ten kur pakliuko jau ant sviesintu dazu, tai taip papilkavo, bet man super
uzsidedu pliusa siems daziukams, nebebijosiu su jais toliau eksperementuoti
Papildyta:
labai grazi rausva spalvilke
labai naturaliai atrodo
na ka isbandziau as tuos keune 1517 ir ka galiu pasakyti, balti plaukai neisejo, gal permazas procentas buvo, bet man labai labai patiko sie daziukai
Papildyta:
QUOTE(Jorky @ 2009 01 11, 01:10)
Daug kas norejo pamatyti mano plauku spalvyte, tai rodau :

jusu vertinimui
kaip ir sakiau, nieko stulbinancio, bet man patinka

jusu vertinimui
kaip ir sakiau, nieko stulbinancio, bet man patinka
labai grazi rausva spalvilke
QUOTE(Deissy @ 2009 01 11, 16:47)
labukas pupos uogos
O gal gali foto imesti kaip nusidaze?