Įkraunama...
Įkraunama...

Gėlių įteikimas per pasiuntinį

QUOTE(Giedroji @ 2011 07 06, 22:55)
O as kartais dirbu pasiuntinuke,nors iprasta,kad tai darytu vyrai.Visada pasiruosiu,pasipuosiu,kartais reikia tik iteikti geles,kartais ir sveikinima pasakyti ar paskaityti,labai smagu ir malonu tai daryti,idomu pastebeti pasveikintu reakcijas,visi buna nustebinti,dziaugiasi,dekoja.Manau,kad tokia paslauga pasiteisina.

Rimtai? Kaip smagu....Gal ir man buvot gėlių atvežusi? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Kai mano mylimasis vyras buvo labai ilgam ir labai toli, gaudavau kone kas mėnesį gėlių iš jo. Labai malonu būdavo, neslėpsiu. Kalėdoms buvo atsiuntęs ne tik gėlių, bet ir dovanų.

(Tiesa, galiu tik nuspėti, kiek tai jam kainuodavo, tačiau.... Gera, kai jautiesi ir esi mylima wub.gif )
Atsakyti
Geliu gaut visada malonu, o per pasiuntinuka dar maloniau thumbup.gif Nors pati tik karta gavau ir tai buvo labai seniai ax.gif Buvau susigalvojusi tokia nesamone, kad istekesiu uz to, kuris baltu roziu puokste man iteiks...nes kazkaip visi visada raudonas dovanodavo doh.gif Ir drauges sugalvojo 25-to gimtadienio proga atsiusti 25 baltas rozes per pasiuntini i istaiga clap_1.gif, kur dirbau. Staigmena buvo nereali thumbup.gif thumbup.gif

Ir esu savo vyrui (tada jis dar nebuvo juo ax.gif )siuntusi puokste gvazdiku gimtadienio proga per istaigos kurjeri thumbup.gif Tai is viso buvo pritrenktas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai smagu smile.gif O jei dar neaisku nuo ko geles wub.gif
Atsakyti
bendradarbe tokiu budu dukra su manos diena pasveikino (dukra uzsienyje gyvena, o mama tuo metu darbe buvo) tai pirmiausia bendradarbei kazkas paskambino ir issiaiskino, kur ji tam tikru metu bus, ir po keliu valandu i darba pasiuntinys pristate didele puokste roziu wub.gif nuostabu wub.gif
Atsakyti
man tai geriausias būdas,kai esi toli nuo artimųjų - neįsivaizduoju kaip galima įsižeist:)
Atsakyti
Merginos, o iš kur užsakinėjate gėles internetu? Ir ar reikia kažkiek papildomai mokėti už patį gėlių pristatymą (ar jau tiek daug sumoki už puokštę, kad atseit jau nemokamai viskas)?
Atsakyti
Sveikos, labai noreciau uzsakyti draugei geliu i namus Kaune. Is visu paslauga teikianciu imoniu issirinkau "Myliu geles", nes puokstes bent jau internete atrodo graziausiai, taciau komentarai internete ne kokie (taciau seni) ir baisu sad.gif Gal kuri naudojotes ir likot patenkinta? O gal kazka kita galit rekomenduoti? smile.gif Aciu:)
Atsakyti
QUOTE(Lau_ura @ 2014 01 30, 16:50)
Sveikos, labai noreciau uzsakyti draugei geliu i namus Kaune. Is visu paslauga teikianciu imoniu issirinkau "Myliu geles", nes puokstes bent jau internete atrodo graziausiai, taciau komentarai internete ne kokie (taciau seni) ir baisu sad.gif Gal kuri naudojotes ir likot patenkinta? O gal kazka kita galit rekomenduoti?  smile.gif Aciu:)


Kaune visada naudojuos "Tarp geliu" paslaugomis. Nenuvyle ne karto. Klaipedoje naudojausi "Geliu parduotuve" pristatymu, tai viskas butu gerai, tik jie neinformavo apie tai kad geles pristatytos. Pati rasiau klausdama apie uzsakymo bukle. Bet pristate viska laiku ir gaveja buvo labai patenkinta.
Atsakyti